Zaniolo: "Atalanta ailesinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum!"

Bununda hayalleri bitmiyor emre belezoglu gibi karakteri olan biriymiş.

Zaniolo: "Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum!
Başlamak için sabırsızlanıyorum, yakında görüşürüz!"

Ali Naci Küçük: ''Zaniolo'nun 2.75 milyon Euro olan maaşının 1.65 milyon Euro'sunu Atalanta, 1.1 milyon Euro'sunu Galatasaray karşılayacak.''

Ekli dosyayı görüntüle 251028
En azından 5.3 milyon euro net kazanmış oluyoruz böylelikle. Gasperini hocam yararlanır bundan da bonservisi ile kurtuluruz kendisinden.

"kesin transfer bedeli" falan filan laf kalabalığı şey olmasın ya... 15,5m derken önceden verdikleri kira bedeli dahil 15,5m olmasın??

godoş zaniolo insallah döner gelirsin gene.
Yok dönmesin Samiyen'in 20 maç süre alırsa opsiyon zorunlu oluyor haberi doğru olsun ve oynasın da bizde paramızı alıp işimize bakalım 7 Villa+ 5.3 Atalanta ile bonservisi çıktı neredeyse kendisinden opsiyon gerçekleşirse 15 milyon kar etmiş olacağız tam bir wonderkid bonservis parası çıkartmış oluyoruz.

Yok dönmesin Samiyen'in 20 maç süre alırsa opsiyon zorunlu oluyor haberi doğru olsun ve oynasın da bizde paramızı alıp işimize bakalım 7 Villa+ 5.3 Atalanta ile bonservisi çıktı neredeyse kendisinden opsiyon gerçekleşirse 15 milyon kar etmiş olacağız tam bir wonderkid bonservis parası çıkartmış oluyoruz.
kaar sayılmaz o ya aldığın parayı çıkarıyon işte.

Mental olrak bitik birisi. İnşallah ben yanılırım ama Atalantada da bir halt olmaz bundan. Seneye de İtalya 2.Ligine kiralarız.

Bu çocuk pivot santrafora dönüşebilirse bir şansı var yoksa büyük liglerde işi zor bu stili ile

Geri
Üst Alt