Gsyi miSöğüşolo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsyi miSöğüşolo
nereye gidiosa ordan cukka cukka - bir yere ait olamama en boktan iş futbolcu için bence.Gsyi mi
Dostum bu minvalde bi açıklama yapmadık
Sen mi ödicen parasınıgodoş zaniolo insallah döner gelirsin gene.
En azından 5.3 milyon euro net kazanmış oluyoruz böylelikle. Gasperini hocam yararlanır bundan da bonservisi ile kurtuluruz kendisinden.Zaniolo: "Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum!
Başlamak için sabırsızlanıyorum, yakında görüşürüz!"
Ali Naci Küçük: ''Zaniolo'nun 2.75 milyon Euro olan maaşının 1.65 milyon Euro'sunu Atalanta, 1.1 milyon Euro'sunu Galatasaray karşılayacak.''
Ekli dosyayı görüntüle 251028
Kendine özel yazılım mı yaptırdın milf görünce aniden geliyorsun!!bu kim
denk geliyo konu çekiyoKendine özel yazılım mı yaptırdın milf görünce aniden geliyorsun!!
Ne alaka yav"kesin transfer bedeli" falan filan laf kalabalığı şey olmasın ya... 15,5m derken önceden verdikleri kira bedeli dahil 15,5m olmasın??

Yok dönmesin Samiyen'in 20 maç süre alırsa opsiyon zorunlu oluyor haberi doğru olsun ve oynasın da bizde paramızı alıp işimize bakalım 7 Villa+ 5.3 Atalanta ile bonservisi çıktı neredeyse kendisinden opsiyon gerçekleşirse 15 milyon kar etmiş olacağız tam bir wonderkid bonservis parası çıkartmış oluyoruz.godoş zaniolo insallah döner gelirsin gene.
kaar sayılmaz o ya aldığın parayı çıkarıyon işte.Yok dönmesin Samiyen'in 20 maç süre alırsa opsiyon zorunlu oluyor haberi doğru olsun ve oynasın da bizde paramızı alıp işimize bakalım 7 Villa+ 5.3 Atalanta ile bonservisi çıktı neredeyse kendisinden opsiyon gerçekleşirse 15 milyon kar etmiş olacağız tam bir wonderkid bonservis parası çıkartmış oluyoruz.
15'e aldık. 12.5 çıktı zaten opsiyon 15.5 eğer gerçekleşirse. Toplam 28 almış oluyorsun 13 kar etmiş oluyoruz işte.kaar sayılmaz o ya aldığın parayı çıkarıyon işte.