boey'i neden ayrı tutuyoruz yav. kendi çabası dediğin boey ise büyük yanılıyorsun. tek başına boey satışı bile referanstır benim için. bakambu'yu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona sattık ayrıca. nelsson'u bile satardı bu yönetim erden timur olmasa 13-15'e.
bayern bitirebilirdi yazmışsın ama bitiremediler istedikleri rakama sonuç olarak. iyi rakam değil süper rakam aldık. zaniolo'nun yaptığını boey de yapmaya kalktı az çok. menajerini yetkilendirdi, maça çıkmadı. münih seni istiyor ve sözleşmen bitiyor, gitmek istiyorsun,. zaniolo konusunda bile elimiz daha güçlü şuan boey transferinden. 2027'de bitiyor sözleşmesi. iletişim önemli. erden timur da bunu beceriyordu. açıklamasını hatırlayalım.
Zaniolo’nun Villa sözleşmesi tam amatörceydi demek için sözleşme şartlarını bilmemiz gerek. yönetim bu konuda şeffaf olmadı o konuda katılırım fakat belki de çok zor olmayan şartlar olmasına rağmen gerçekleşmedi bu transfer. bilemiyoruz. zira zaniolo'yu aptalca kullanmaya kalktı emery, villa da takım olarak çok iyi bir sezon geçirdi, zaniolo kadroya girmekte zorlandı. kötü bir aston villa'da epey süre alabilirdi, yani kolay olabilecek şeyler zorlaştı belki de. ayrıca 15 milyona aldığın adamı 5'e kiralamak bile yabana atılacak bir şey değil. ilk 2 taksidini roma'ya villa ödemiş oldu.
yav şu becali midir nedir ona 1 milyon euro bonus kazandırmamak için morutan'ı satmış gibi göstermemiz bile benim için ekstradır. onda da şeffaf olmadılar ama olsun.