Zaniolo, Galatasaray'ı Sosyal Medyadan Sildi

Ben olsam 3 yil hicbir yere birakmazdim istedigimiz bobservis verilmezse. Istersede oynamasin. Kariyerini bitirmeyi goze aliyosa bizim icin edilecek zararin onemi yok. Buyuk kulupsen maliyeti ne olursa olsun bu dersi bir futbolcuya ver, bak bir daha hic kimse yapabiliyomu. Ya oynarlar yada tipis tipis istedigin bonservisi getirirler. Neymis futbolcu istemiyomus, zararin neresinden donulse karmis. Futbolcuya bu yolla ayrilabilecegini gosterirsen, onune gelen parmaginda oynatir seni.

Şu soktumun yabancı sınır olayı da bu noktalara getiriyor işi. Menajeri de biliyor bu kuralı ve GS mecbur elinden çıkartmak zorunda diye bizi böyle ufak oyunlarla sıkıştırıyor işte. Biliyor ki bizim ülkemizde böyle saçma bir kural var ve en başta gidecek isim Zaniolo.

Gidip geri zekalı oyuncusuna bunu yap diyor menajeri, o da yapıyor. Kural, sınır vs olmasa bu kadar rahat mı davranırlar? Bunlar bizi satmak zorunda değiller diyip TR'ye dönmektense kulüp ne isterse onu yapmak durumunda kalırlar. İsteyenler de ona göre teklif verir.

Erden Timur ile biraz satma işini toparlamaya başlamıştık. 2027'ye kadar sözleşmesi olan topçumuz gelip daha resmi bir şey yokken yok arkadaşı vasıtasıyla veda ediyor, yok postları siliyor, yok veda yorumlarını beğeniyor.

Son cümlene katılmıyorum renkdaş. Satış yaptığımız falan yok Boey’i ayrı tutalım zira kendi çabasıyla oldu o transfer. Erden’de pazarlık yaptı saolsun iyi rakam aldık ancak karşında Bayern var. İstese daha düşük bir rakama yine bitirebilirdi adamlar. Mesele diğer oyuncuların satışı. Ben ortada bir artış görmedim oyuncu satma konusunda. Zaniolo’nun Villa sözleşmesi tam amatörce misal.

Gecen sene gitti diye uzulmustum. Kafama sicayim, ders almiyoruz bi turlu 😁 Her halûkarda min 20m getirecek. Defolsun gitsin.

Son cümlene katılmıyorum renkdaş. Satış yaptığımız falan yok Boey’i ayrı tutalım zira kendi çabasıyla oldu o transfer. Erden’de pazarlık yaptı saolsun iyi rakam aldık ancak karşında Bayern var. İstese daha düşük bir rakama yine bitirebilirdi adamlar. Mesele diğer oyuncuların satışı. Ben ortada bir artış görmedim oyuncu satma konusunda.
boey'i neden ayrı tutuyoruz yav. kendi çabası dediğin boey ise büyük yanılıyorsun. tek başına boey satışı bile referanstır benim için. bakambu'yu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona sattık ayrıca. nelsson'u bile satardı bu yönetim erden timur olmasa 13-15'e.

bayern bitirebilirdi yazmışsın ama bitiremediler istedikleri rakama sonuç olarak. iyi rakam değil süper rakam aldık. zaniolo'nun yaptığını boey de yapmaya kalktı az çok. menajerini yetkilendirdi, maça çıkmadı. münih seni istiyor ve sözleşmen bitiyor, gitmek istiyorsun,. zaniolo konusunda bile elimiz daha güçlü şuan boey transferinden. 2027'de bitiyor sözleşmesi. iletişim önemli. erden timur da bunu beceriyordu. açıklamasını hatırlayalım.

Zaniolo’nun Villa sözleşmesi tam amatörceydi demek için sözleşme şartlarını bilmemiz gerek. yönetim bu konuda şeffaf olmadı o konuda katılırım fakat belki de çok zor olmayan şartlar olmasına rağmen gerçekleşmedi bu transfer. bilemiyoruz. zira zaniolo'yu aptalca kullanmaya kalktı emery, villa da takım olarak çok iyi bir sezon geçirdi, zaniolo kadroya girmekte zorlandı. kötü bir aston villa'da epey süre alabilirdi, yani kolay olabilecek şeyler zorlaştı belki de. ayrıca 15 milyona aldığın adamı 5'e kiralamak bile yabana atılacak bir şey değil. ilk 2 taksidini roma'ya villa ödemiş oldu.

yav şu becali midir nedir ona 1 milyon euro bonus kazandırmamak için morutan'ı satmış gibi göstermemiz bile benim için ekstradır. onda da şeffaf olmadılar ama olsun.

Bu adamın bizden taraf olmaması bonservis pazarlıklarında elimizi ciddi zayıflatacak.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla nakit için - bilmemne için BAY'a dokunmasında bu yönetim bu yaz...

boey'i neden ayrı tutuyoruz yav. kendi çabası dediğin boey ise büyük yanılıyorsun. tek başına boey satışı bile referanstır benim için. bakambu'yu bedavaya alıp bir kaç ay sonra 5 milyona sattık ayrıca. nelsson'u bile satardı bu yönetim erden timur olmasa 13-15'e.

bayern bitirebilirdi yazmışsın ama bitiremediler istedikleri rakama sonuç olarak. iyi rakam değil süper rakam aldık. zaniolo'nun yaptığını boey de yapmaya kalktı az çok. menajerini yetkilendirdi, maça çıkmadı. münih seni istiyor ve sözleşmen bitiyor, gitmek istiyorsun,. zaniolo konusunda bile elimiz daha güçlü şuan boey transferinden. 2027'de bitiyor sözleşmesi. iletişim önemli. erden timur da bunu beceriyordu. açıklamasını hatırlayalım.

Zaniolo’nun Villa sözleşmesi tam amatörceydi demek için sözleşme şartlarını bilmemiz gerek. yönetim bu konuda şeffaf olmadı o konuda katılırım fakat belki de çok zor olmayan şartlar olmasına rağmen gerçekleşmedi bu transfer. bilemiyoruz. zira zaniolo'yu aptalca kullanmaya kalktı emery, villa da takım olarak çok iyi bir sezon geçirdi, zaniolo kadroya girmekte zorlandı. kötü bir aston villa'da epey süre alabilirdi, yani kolay olabilecek şeyler zorlaştı belki de. ayrıca 15 milyona aldığın adamı 5'e kiralamak bile yabana atılacak bir şey değil. ilk 2 taksidini roma'ya villa ödemiş oldu.

yav şu becali midir nedir ona 1 milyon euro bonus kazandırmamak için morutan'ı satmış gibi göstermemiz bile benim için ekstradır. onda da şeffaf olmadılar ama olsun.

en onemli seyi unutuyoruz hoca tercihi ve opsiyonlar. hep cins hocalarin oldugu kuluplere oyuncu kiraliyoruz nedense
oyuncuyu geri cagirma clause yada oynatilmazsa penalty olmali

GRMV1ypXsAA64Ju

Küfür edeceğim de objektif baktığımda bisakka bize gelmek için bunu yapsa kahraman olur..

Kulübü zor durumda bırakıyor, muhtemelen bu arkadaşa bizimkiler bonservisi getir istediğin yere git diyor.

Bu hareketi yaptıktan sonra hem bizim hem de kendi ayağına sıktı. Bu saatten sonra kim bize istediğimiz parayı verir ki?

Bu seviyeye gelmiş futbolcuların ciddi bir mentora ihtiyacı var.

Ben DÖ in yerinde olsa yarın şak diye bi 20m avroluk transfer açıklarım. Zaniolo bi durur düşünür bunların parası var, beni çürütürler diye. sonra şak diye bi 20m luk daha şak diye bi 20m daha. Zaniolo aptal olur.

Geri
Üst Alt