Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izle ozaman gorelim Ilk bir hafta tum tv ler cayir cayir yayin yapar mucize kurtulus oykuleri yazilir sonra godoman jeoloji amcalari olmasi gerekeni soyler

Ikinci hafta tek tuk haber kanallarinda yayinlar olur ikinci hafta sonrasi herkes kendi derdine doner tv lerde normal yayinina doner burasi turkiye senin dedigin gibi olsaydi 99 da bu milat hersey degisecek naralari atanlar 20 gun sonra herseyi unuttu Turk milletinin hafizasi balik hafizadir afet bolgelerinde aylarca sorun devam eder ama bu ulke Istanbuldan ibaret anadoludaki afet 15 gun surer gecer
99 depreminde ozel vergiler cikarmislardi. Sanirim OTV denen vergi Golcuk depremi sonrasi cikmisti. Acaba o odenen vergilerin ne kadari deprem ile ilgili alinmasi gereken onlemlere yatirildi.

99 depreminde ozel vergiler cikarmislardi. Sanirim OTV denen vergi Golcuk depremi sonrasi cikmisti. Acaba o odenen vergilerin ne kadari deprem ile ilgili alinmasi gereken onlemlere yatirildi.
99 depremi istanbulu etkiledigi icin turkiyede ciddiye alinan tek afetti ozel vergiler cikti ve inanilmaz sekilde deprem yonetmeligi cikarildi birseyler yapildi

Hava durumu bile istanbula kar yagacagi zaman ciddiye aliniyor Bu ulkede istanbul Turkiyenin geri kalanindan daha degerlidir cok yanlis birsey ama gercek bu bende istanbulda yasiyorum iki uc ay daha olmez isem bu sehri terkediyorum bu gercegi degistirmez istanbulda 3.2 deprem olur bir hafta konusulur malatyada gecen deprem oldu bir hafta bile konusulmadi

Unutulmakla ilgisi yok. Unutmamak doğru önlemleri almak ve doğru önlemleri almamamıza sebep olanlara hesap sormakla olur. Ne geçecek ele ligler iptal edilince? Nasıl bir ahlaki zafer arayışıdır bu? Böyle şekilci göstermelik şeylerden ziyade gerçek faaliyetlere odaklanmak gerekiyor.

Önce bu kritik 72 saatte maksimum mobilizasyonu sağlamak gerek. Ondan sonra hummalı çalışmalar başlayacaktır ama 8-10 gün sonra hayat kurtarma faaliyetleri sona erecek büyük oranda.

Liglerin ara verdikten sonra oynanması buna engel değil. Aksine bölge takımları oradaki halkın duygusal iyileşme, normalleşme, dayanışma gibi süreçlerinde etkin rol oynayabilir.

Tamam bende üzüldüm.ama 1 hafta sonra herşey normale dönecek. Bu ülkede 2 günde herşey unutuluyor. Ateş dustugu yeri yakar. Benimde canım síkıldí yazmadimda yazanada laf edemem.

Futbol hepten kapatacilaksa ozaman bencede konusulmasin. Ama haftaya maçlar başladı mi nolacak

Tamam bende üzüldüm.ama 1 hafta sonra herşey normale dönecek. Bu ülkede 2 günde herşey unutuluyor. Ateş dustugu yeri yakar. Benimde canım síkıldí yazmadimda yazanada laf edemem.

Futbol hepten kapatacilaksa ozaman bencede konusulmasin. Ama haftaya maçlar başladı mi nolacak

1 hafta sonra konusulmasin diyen yok ki barış .. Bugün acının zirve yaptığı an hepimiz 3-4 gün sonra normallesecegiz bunu bilmeyen yok zaten..
dün gece 5te deprem olmuş sabah 9 da zaniolo konuşuyorsan senin insanliginda sorun var demektir .. Konuyu carpitmayin başka yerlere kimse 1 hafta hayattan kopun demiyor biz de hayatımıza devam ediyoruz yiyip içiyoruz neticede.. Ben sabahtan önerimi sundum transfer nöbeti en azından 1 günlük kapatilsin diye Allah aşkına hoş mu şunların konuşulması ..
Herkese normal geliyorsa bende bir anormallik var galiba kusura bakmayin

evet zaniolo yarın istanbul'a uçabilir demiş

1 hafta sonra konusulmasin diyen yok ki barış .. Bugün acının zirve yaptığı an hepimiz 3-4 gün sonra normallesecegiz bunu bilmeyen yok zaten..
dün gece 5te deprem olmuş sabah 9 da zaniolo konuşuyorsan senin insanliginda sorun var demektir .. Konuyu carpitmayin başka yerlere kimse 1 hafta hayattan kopun demiyor biz de hayatımıza devam ediyoruz yiyip içiyoruz neticede.. Ben sabahtan önerimi sundum transfer nöbeti en azından 1 günlük kapatilsin diye Allah aşkına hoş mu şunların konuşulması ..
Herkese normal geliyorsa bende bir anormallik var galiba kusura bakmayin
Böyle dediysen lafım yok.

Çok üzgünüm ama Zaniolo haberleri hala heyecanlandırıyor insanlığımdan bir şey eksilmiyordur umarım.

İnsallah satabileceğimizin garantisini almışızdır 20 milyon bi adama gömecek bir ekonomik durum içerisinde olduğumuzu düşünmüyorum

Zaniolo aldik ama insan gram sevinemiyor. Gelmis gelmemis sampiyon olmusuz olmamisiz. O bize laf etmis etmemis. Ilginç bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt