Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.915
- 102.079
- 5.238
6 ay top oynamayacak ya da bize gelecekti.Bu işin içinde iş var ama sonradan belli olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ay top oynamayacak ya da bize gelecekti.Bu işin içinde iş var ama sonradan belli olacak.
Çok da düşünecek bir şey yok. Zaniolo hasta Cimbomlu.Bu işin içinde iş var ama sonradan belli olacak.
Yani adam neden illa bize gelsinki? Seneye başka takıma satış şimdiden anlaşılmıştır gibi geliyor banaNe gibi iş
Bana mi hiddetlendin anlamadim ama benim yorumum geneleydi.bahane dedigin sey 2 insan kaybi ve 2 sene kanser mucadelesi.sabah 9 dan beri deprem başlığından ayrilmayan,murat durmaz hayatta mi diye mesajlarinndan hatayda oldugu yeri arayan, twitter hesaplarını kurcalayan,ayni addaki fizik öğretmeni birini murat durmaz sanan da benim.o yuzden kimsenin yasadigi acilari bilmeden, ne yasadigini anlamadan yargılamak, icimizdeki aciyi yarıştırmak boş.sana yakistiramadim çıkışını.hayirli aksamlar.Ah yavrum vicdan rahatlatacak bahane de bulunmuş yazmak istediğim çok şey var da şu günde terbiyesizlik yapmak istemiyorum.. Hiçbirinizin alnına silah dayayan yok yazın çizin zaniolonun nöbetini tutun
Kaynak nerekiBitti transfer. Roma ile anlaştık deniyor.
serbest kalma maddesi 35 milyon euro olacak
Roma muhabirleri + RomanoKaynak nereki
Senaryo yazmaya bayılıyoruz 6 ay oynamayacak zaten burada arkadaşları ortamı anlamışlardırYani adam neden illa bize gelsinki? Seneye başka takıma satış şimdiden anlaşılmıştır gibi geliyor bana
Biz çok küçük bir takımmıyız neden yakıştıramıyoruz kendimize çok ilginçZaniolo veya ona benzer sansasyonel transferler her zaman düsmez.
Ross ve Yusuf'un henüz yasi genc. Onlara ödedigimiz bonservisten zarar edecegimizi sanmiyorum.
Midtsjö disinda herkes ya performans oyuncusu ya potansiyelli oyuncu.
Zaniolo potansiyelli oglu potansiyelli bir futbolcu. 6 ay sonra bile yeniden satilabilir. Oyuncu piyasa yapmak icin geliyor bence.