Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo planlarini burada kısa süre oynayıp İtalya ya ve ya başka büyük lige dönmek üzerine kurmuş. 25 milyon civarı serbest kalma opsiyonu istediği yazılıyor.

Ah yavrum vicdan rahatlatacak bahane de bulunmuş yazmak istediğim çok şey var da şu günde terbiyesizlik yapmak istemiyorum.. Hiçbirinizin alnına silah dayayan yok yazın çizin zaniolonun nöbetini tutun
Bana mi hiddetlendin anlamadim ama benim yorumum geneleydi.bahane dedigin sey 2 insan kaybi ve 2 sene kanser mucadelesi.sabah 9 dan beri deprem başlığından ayrilmayan,murat durmaz hayatta mi diye mesajlarinndan hatayda oldugu yeri arayan, twitter hesaplarını kurcalayan,ayni addaki fizik öğretmeni birini murat durmaz sanan da benim.o yuzden kimsenin yasadigi acilari bilmeden, ne yasadigini anlamadan yargılamak, icimizdeki aciyi yarıştırmak boş.sana yakistiramadim çıkışını.hayirli aksamlar.

Tnb acilsin haberleri takip edelim en azindan arkadaslar.

Zaniolo veya ona benzer sansasyonel transferler her zaman düsmez.

Ross ve Yusuf'un henüz yasi genc. Onlara ödedigimiz bonservisten zarar edecegimizi sanmiyorum.

Midtsjö disinda herkes ya performans oyuncusu ya potansiyelli oyuncu.

Zaniolo potansiyelli oglu potansiyelli bir futbolcu. 6 ay sonra bile yeniden satilabilir. Oyuncu piyasa yapmak icin geliyor bence.

Zaniolo veya ona benzer sansasyonel transferler her zaman düsmez.

Ross ve Yusuf'un henüz yasi genc. Onlara ödedigimiz bonservisten zarar edecegimizi sanmiyorum.

Midtsjö disinda herkes ya performans oyuncusu ya potansiyelli oyuncu.

Zaniolo potansiyelli oglu potansiyelli bir futbolcu. 6 ay sonra bile yeniden satilabilir. Oyuncu piyasa yapmak icin geliyor bence.
Biz çok küçük bir takımmıyız neden yakıştıramıyoruz kendimize çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt