Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milan taraftarlarının yorumlarını inceledim de dalga geçiyorlar 30-35 civarı bir parayı onun için asla vermeyeceğiz, bize gelebilmek için Türkiye’ye gitmesi saçmalık falan yazmışlar. 1.5 sezon izleriz gibi bence Türk takımına da Zaniolo’da olsan şak diye 30 35 vermezler, arkaplanda ne yaşanırsa yaşansın. Umarım kalır bizde

Florya suyunda verdikmi, Icardi gibi ayrilmaz gibi yada Arsenal gibi kulupleri basacak 35e alacak.

2 defa capraz baglari yirtmak da hafife alinacak sey degil elimizde patlayabilir ozaman 35i birak 3,5 bile basan olmaz

Zaniolo transferi icin bunu diyor:

-kendisi ile senelik 3 milyon euro'dan 4.5 senelik anlasma olacak
-bonservisi icin 14.5 milyon euro + bonuslar (5 milyon euro civari)
-yaz transfer donemi belirli kulupler icin cikis maddesi 35 milyon euro

Zaten bu rakamlara yakin Italyan muhabirler de neredeyse aynisini diyor. Artik resmi aciklama gelsin o zaman konusuruz gerisini. Umarim faydali olur..
Birkac kisi lig iptal olabilir veya oldugu gibi tescil edilir gibi seyler yazmis forumun cesitli yerlerinde. Kulup o durumu sorusturmustur, ligin iptal olabilecegini duysalardi bu transfere girismezlerdi diye dusunuyorum.

Birkac kisi lig iptal olabilir veya oldugu gibi tescil edilir gibi seyler yazmis forumun cesitli yerlerinde. Kulup o durumu sorusturmustur, ligin iptal olabilecegini duysalardi bu transfere girismezlerdi diye dusunuyorum.
Acı ama bizim ülkede 2-3 gün sonra her şey unutulur renktaş.

Kim diyor bilmiyorum ama 1999'da lig iptal olmuş mu? Hayat acı da olsa devam ediyor bu ilk değil ve maalesef de son defa da olmayacak. Mecbur devam etmeli herşey.

Böyle bir şey mümkün değil. Ligi iptal etsen yayıncı kuruluş paraları vermez. Kulüplerin tribün geliri kaybolur. Futbol camiası bunun altından kalkamaz. Yarın işçiler işlerine, öğrenciler okullarına gidecek. Futbolu ne diye iptal edeceksin? '99 depreminde 3 hafta ara verilmiş. Yine o civarda bir ara olabilir.

Kim diyor bilmiyorum ama 1999'da lig iptal olmuş mu? Hayat acı da olsa devam ediyor bu ilk değil ve maalesef de son defa da olmayacak. Mecbur devam etmeli herşey.
O dönemin gazeteleri var bizde. Geçenlerde ofiste göz atıyordum. Depremden bir hafta falan sonra Galatasaray CL'de ön eleme oynuyor mesela. GS Türk halkına moral verdi gibisinden haberler var. Çok acı ama hayat yine devam edecek bir şekilde.

25 agustosta mecburen rövanstaki rapid wien macına cıktık abi.14-15 agustos lig maclarından sonra 20 eylül haftası ligler başladı

2 hafta kesin olmaz lig.biz zaten 8 gün sonra maça cıkacaktık.forvet alacakmıyız bakalım

4 büyük takımın oyuncuları da el atmalı, gönüllerinden ne koparsa diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt