- 16 Haziran 2010
- 204.087
- 156.188
- 6.838
Onu diyorum, olmaz. Seneye yabancı kuralı belli değilken birden fazla o kadar yüksek maliyetli transferlerin olması beklenemez.sene sonu için yav.yeni sezon planlamasında olur diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu diyorum, olmaz. Seneye yabancı kuralı belli değilken birden fazla o kadar yüksek maliyetli transferlerin olması beklenemez.sene sonu için yav.yeni sezon planlamasında olur diye
renato sanchez bizim olur inşallahOnu diyorum, olmaz. Seneye yabancı kuralı belli değilken birden fazla o kadar yüksek maliyetli transferlerin olması beklenemez.
Transfer donemi ertelenecek mi?
Bonservis herhalde 15+5(opsiyon) olacak. Maaş olarak ise Di marzio ve bir tane hatırlamadığım kaynakta 2.5+ bonus yazıyordu. Ben hala bu maliyetlere oyuncu almamıza şaşkınım. Kap açıklamasını merak ediyorum. Ya büyük bir sponsorluk anlaşması yaptık stad ismi, dijital proje falan ya da bonservisinin büyük kısmını verecek sponsorlar bulduk. Bunun dışında aklıma pek yatmıyor bu maliyetlere transfer yapmak.
Bu gün TFF başkanı bir açıklama yapacak. Ligler ne olacağı konusunda ertelenecekse ne kadar ertelenecek vb gibi. Orada belli olur belki uzatırlar.Transfer donemi ertelenecek mi?
Ben hayatimda hic bir zaman bu kadar sacma bir öneri duymamistim.Uğur Karakullukçu Twitter'da yarin zaniolo için yayın yapalım geliri deprem yardımlaşma için kullanalım
bu profilde oyuncu için normal bi mebla diagneye 13 14 milyon gömmüş kulübüz, yine fenerin sezon başı aldığı 4 5 çöpe ödenen bonservis bundan fazla. bence süper transfer...Bonservis herhalde 15+5(opsiyon) olacak. Maaş olarak ise Di marzio ve bir tane hatırlamadığım kaynakta 2.5+ bonus yazıyordu. Ben hala bu maliyetlere oyuncu almamıza şaşkınım. Kap açıklamasını merak ediyorum. Ya büyük bir sponsorluk anlaşması yaptık stad ismi, dijital proje falan ya da bonservisinin büyük kısmını verecek sponsorlar bulduk. Bunun dışında aklıma pek yatmıyor bu maliyetlere transfer yapmak.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi