Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu Twitter'da yarin zaniolo için yayın yapalım geliri deprem yardımlaşma için kullanalım

Dün depremle alakalı paylaşım yapmış.

Muhtemelen gelecek Zaniolo.

Bonservis herhalde 15+5(opsiyon) olacak. Maaş olarak ise Di marzio ve bir tane hatırlamadığım kaynakta 2.5+ bonus yazıyordu. Ben hala bu maliyetlere oyuncu almamıza şaşkınım. Kap açıklamasını merak ediyorum. Ya büyük bir sponsorluk anlaşması yaptık stad ismi, dijital proje falan ya da bonservisinin büyük kısmını verecek sponsorlar bulduk. Bunun dışında aklıma pek yatmıyor bu maliyetlere transfer yapmak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservis herhalde 15+5(opsiyon) olacak. Maaş olarak ise Di marzio ve bir tane hatırlamadığım kaynakta 2.5+ bonus yazıyordu. Ben hala bu maliyetlere oyuncu almamıza şaşkınım. Kap açıklamasını merak ediyorum. Ya büyük bir sponsorluk anlaşması yaptık stad ismi, dijital proje falan ya da bonservisinin büyük kısmını verecek sponsorlar bulduk. Bunun dışında aklıma pek yatmıyor bu maliyetlere transfer yapmak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu profilde oyuncu için normal bi mebla diagneye 13 14 milyon gömmüş kulübüz, yine fenerin sezon başı aldığı 4 5 çöpe ödenen bonservis bundan fazla. bence süper transfer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt