- 3 Haziran 2015
- 57.125
- 66.301
- 4.143
He bu arada ben bu adami bugün yarin aciklayacagimizi da sanmiyorum. Oyuncu gelebilir kontrollerden gecer imzalar atilir ama aciklanmaz diye düsünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 çöp oyuncu - 20m = muhteşem
zaniolo - 20m = böyle bi bonservis yok tr'de kulüplerinde
biraz kafa calistirin, prime zaniolo olsa su an alman zaten imkansizdi ve cepten minimum 90m cikartmak zorundaydin, bu gercekten bir rüya transferi düsün misal 23 yasinda kakayi almis gibisin.prime zaniola olsa hayır demem ama şu an düşündürücü
23 yaşındaki kakayı severdimbiraz kafa calistirin, prime zaniolo olsa su an alman zaten imkansizdi ve cepten minimum 90m cikartmak zorundaydin, bu gercekten bir rüya transferi düsün misal 23 yasinda kakayi almis gibisin.
bu cocuk milandaki kakadan daha potansiyeli yüksek, göreceksiniz.23 yaşındaki kakayı severdim
Sadece kapa açıklama yapılır, geçilir. İmza atıldığında kapa açıklamak zorunda olduğumuz için.He bu arada ben bu adami bugün yarin aciklayacagimizi da sanmiyorum. Oyuncu gelebilir kontrollerden gecer imzalar atilir ama aciklanmaz diye düsünüyorum.
He bu arada ben bu adami bugün yarin aciklayacagimizi da sanmiyorum. Oyuncu gelebilir kontrollerden gecer imzalar atilir ama aciklanmaz diye düsünüyorum.
bu cocuk milandaki kakadan daha potansiyeli yüksek, göreceksiniz.
23. sampiyonlugumuz hayirli olsun rengoAbartmaya gerek yok :d
Olayın özeti4 çöp oyuncu - 20m = muhteşem
zaniolo - 20m = böyle bi bonservis yok tr'de kulüplerinde

Bonservis herhalde 15+5(opsiyon) olacak. Maaş olarak ise Di marzio ve bir tane hatırlamadığım kaynakta 2.5+ bonus yazıyordu. Ben hala bu maliyetlere oyuncu almamıza şaşkınım. Kap açıklamasını merak ediyorum. Ya büyük bir sponsorluk anlaşması yaptık stad ismi, dijital proje falan ya da bonservisinin büyük kısmını verecek sponsorlar bulduk. Bunun dışında aklıma pek yatmıyor bu maliyetlere transfer yapmak.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi