Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana sanki hülle transferi gibi geldi. bu adam yaz transfer döneminde başka takıma gidecek gibi.

Zaniolu hemen oynar mi acaba, form durumu nasıl, fit mi kendisi

Böyle genç karizma ve fiziği düzgün yıldızımız olmamış. Manyak bi transfer oldu

Zaniolo iyidir, bu parayı hak ediyordur vs sözüm yok ama madem bu kadar paramız var öncelikle icardinin bonservisini almak için kullansak daha doğru olmaz mıydı?

Hemen eleştirmek istemiyorum. Yönetimin bi bildiği vardır. Bu benim düşündüğümü onlar da düşünmüştür sanırım.

Ama sene sonunda icardi 20m başka bir kulübe satılır bu arkadaş bu paraya bizde kalırsa çamlak çömlek patlar.

Zaniolo iyidir, bu parayı hak ediyordur vs sözüm yok ama madem bu kadar paramız var öncelikle icardinin bonservisini almak için kullansak daha doğru olmaz mıydı?

Hemen eleştirmek istemiyorum. Yönetimin bi bildiği vardır. Bu benim düşündüğümü onlar da düşünmüştür sanırım.

Ama sene sonunda icardi 20m başka bir kulübe satılır bu arkadaş bu paraya bizde kalırsa çamlak çömlek patlar.
Satın alabilmen için ilk önce karşı tarafın satmaya istekli olması lazım . Psg belki şimdi git sene sonunda oturup konuşuruz dedi eee ne yapacağız bekleyecek miyiz fırsat gelince tranfer yapılmayacak mı ? Olaya çok dar açıdan bakmayın. İcardi bize gelmek istesin kalmak istesin her türlü alınır.

Onunla ilgili haberlere göre İcardi'nin bonservisinde sorun yok 8-10 civarı diyorlar. İcardi'de sorun 8 milyonluk senelik maaşı. Bunun %40-50 düşmesi lazım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

He bu arada ben bu adami bugün yarin aciklayacagimizi da sanmiyorum. Oyuncu gelebilir kontrollerden gecer imzalar atilir ama aciklanmaz diye düsünüyorum.
KAP'a bildirilmesi zorunlu diye biliyorum. Diğer transferlerde ne yapıldıysa bunda da yapılır ama öyle şovlar, imzadan görseller, video içerikler falan olmaz ama KAP ve transfer bildirimi yapılır siteden. Lisansı çıkartılır bir de işte. Kontrolden falan fotoğraf da paylaşılmaz. Hatta fotoğraf paylaşılmaz. E oyuncu da taraftar da anlar bunu zaten.

Yönetim mutlaka onun planınida yapmistir. Sene sonu Boey yada Nellson satılıp o para Icardi icin kullanılabilinir.

Satın alabilmen için ilk önce karşı tarafın satmaya istekli olması lazım . Psg belki şimdi git sene sonunda oturup konuşuruz dedi eee ne yapacağız bekleyecek miyiz fırsat gelince tranfer yapılmayacak mı ? Olaya çok dar açıdan bakmayın. İcardi bize gelmek istesin kalmak istesin her türlü alınır.
Yazdıklarımı okudun mu? Okumamış olma ihtimaline karşılık tekrar yazayım.

Şuan için eleştirmeye gerek yok, yönetimin bir bildiği vardır. Ama sene sonunda 20m'a yani bizim zanioloya verdiğimiz paraya başka kulübe satılırsa sıkıntı büyük dedim.

Gelse ne olur gelmese ne olur açıkçası.

Gerçekten 1 gram sevincimiz vardı, onun da önemi yokmuş.

Sponsor filan deniyor da ülkenin içine düştüğü ortamda bir futbolcu transfer edilecek diye 10 milyon Euro filan ödeme yapacak bir kişi yahut kurumun, takdir bir yana linçe maruz kalması muhtemeldir...
Ben olsam vazgeçerdim şahsen...

abi transfer dönemi yarın gece 12 de mi 1 de mi kapanıyo? @Alper Altun 2 günümüz var hala di mi

Ulan pazar akşamı ne kadar mutluyduk. Trabzonspor'u yenmişiz üstüne Zaniolo'yu büyük oranda transfer etmişiz vs... Sabahına bir uyandık ki ülkenin dörtte biri yıkılmış, ne galibiyet kalmış geriye ne Zaniolo...
bizim son zamanlarda sevinclerimiz hep kursagımızda kaldı zaten.güzel günlerde nasip etsin Allah basarıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt