Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.351
- 18.533
- 1.338
Zaniolo ile kapatıyoruz galiba.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sürprizin salon projesi ile alakası var diyorlardı.Yeni bir sponsorluk ile ilgili bir açıklaması vardı sanki başkanın çok yakında büyük sürprizimiz olacak şeklindeydi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya da Roma'nın zamanında transfer açıklamalarında kayıp çocukların fotoğraf ve bilgilerini koyduğu gibi deprem yardım temalı bir şeyde olabilir.Tum Turkiye can derdinde. Bu transfer gerceklesirse en fazla KAP olur aciklama olmaz bence de.
Satın alabilmen için ilk önce karşı tarafın satmaya istekli olması lazım . Psg belki şimdi git sene sonunda oturup konuşuruz dedi eee ne yapacağız bekleyecek miyiz fırsat gelince tranfer yapılmayacak mı ? Olaya çok dar açıdan bakmayın. İcardi bize gelmek istesin kalmak istesin her türlü alınır.Zaniolo iyidir, bu parayı hak ediyordur vs sözüm yok ama madem bu kadar paramız var öncelikle icardinin bonservisini almak için kullansak daha doğru olmaz mıydı?
Hemen eleştirmek istemiyorum. Yönetimin bi bildiği vardır. Bu benim düşündüğümü onlar da düşünmüştür sanırım.
Ama sene sonunda icardi 20m başka bir kulübe satılır bu arkadaş bu paraya bizde kalırsa çamlak çömlek patlar.
Onunla ilgili haberlere göre İcardi'nin bonservisinde sorun yok 8-10 civarı diyorlar. İcardi'de sorun 8 milyonluk senelik maaşı. Bunun %40-50 düşmesi lazım.Zaniolo iyidir, bu parayı hak ediyordur vs sözüm yok ama madem bu kadar paramız var öncelikle icardinin bonservisini almak için kullansak daha doğru olmaz mıydı?
Hemen eleştirmek istemiyorum. Yönetimin bi bildiği vardır. Bu benim düşündüğümü onlar da düşünmüştür sanırım.
Ama sene sonunda icardi 20m başka bir kulübe satılır bu arkadaş bu paraya bizde kalırsa çamlak çömlek patlar.
KAP'a bildirilmesi zorunlu diye biliyorum. Diğer transferlerde ne yapıldıysa bunda da yapılır ama öyle şovlar, imzadan görseller, video içerikler falan olmaz ama KAP ve transfer bildirimi yapılır siteden. Lisansı çıkartılır bir de işte. Kontrolden falan fotoğraf da paylaşılmaz. Hatta fotoğraf paylaşılmaz. E oyuncu da taraftar da anlar bunu zaten.He bu arada ben bu adami bugün yarin aciklayacagimizi da sanmiyorum. Oyuncu gelebilir kontrollerden gecer imzalar atilir ama aciklanmaz diye düsünüyorum.
Yönetim mutlaka onun planınida yapmistir. Sene sonu Boey yada Nellson satılıp o para Icardi icin kullanılabilinir.Zaniolo iyidir, bu parayı hak ediyordur vs sözüm yok ama madem bu kadar paramız var öncelikle icardinin bonservisini almak için kullansak daha doğru olmaz mıydı?
Yazdıklarımı okudun mu? Okumamış olma ihtimaline karşılık tekrar yazayım.Satın alabilmen için ilk önce karşı tarafın satmaya istekli olması lazım . Psg belki şimdi git sene sonunda oturup konuşuruz dedi eee ne yapacağız bekleyecek miyiz fırsat gelince tranfer yapılmayacak mı ? Olaya çok dar açıdan bakmayın. İcardi bize gelmek istesin kalmak istesin her türlü alınır.
Evet yarin aksam son bulacak. Yani bugunu sayarsan 2 gun kaldi.abi transfer dönemi yarın gece 12 de mi 1 de mi kapanıyo? @Alper Altun 2 günümüz var hala di mi
bizim son zamanlarda sevinclerimiz hep kursagımızda kaldı zaten.güzel günlerde nasip etsin Allah basarılarıUlan pazar akşamı ne kadar mutluyduk. Trabzonspor'u yenmişiz üstüne Zaniolo'yu büyük oranda transfer etmişiz vs... Sabahına bir uyandık ki ülkenin dörtte biri yıkılmış, ne galibiyet kalmış geriye ne Zaniolo...