Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim oldu.Maalesef güncel durumdan dolayı pek odaklanamadik ama yine maalesef hayat devam ediyor ve edecek sonuçta unutuluyor her şey geçiyor gidiyor hayatın gerçeği.2-3 hafta sonra herkes Zaniolo'nun gollerine vs sevinmeye başlayacak.

Tepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
Maddi kısmından bile vuran olur

Tepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
Maddi kısmından bile vuran olur
Hocam sonuçta deprem öncesinin olayı belki 1-2 haftalık iş, ligler devam edecek olaylar olacak haftalar sonra yine bazı rakipler çıkacak televizyonlara falan.Hani devam edecek bir şey için 100 yılda 1 gelecek fırsattan vazgececek halimiz yoktu.

Garip bir transfer olacak.
Ülkenin bulunduğu durum itibariyle zaten futbol ve eğlenceyle ilgili herşey garip duruyor.
Adamı valla tanımıyorum. Burda anlatılanlari okudum. Sonra youtubeden baktim. Pek birsey anlamadim.
Dogru fb medyasi konusacak. Ama stadi satip deprem bögesine bagislasakta konusacak.
Hayat devam edecek ve su anki hassasligimiz azalacak.
Bu lanet hayatin gercekleri bunlar. Deprem bölgesinde insanlarin acisi dinmemisken sansli olanlar sicak evlerinde önemsiz seylere takilacaklar.
Gülermisin Aglarmisin secim senin.

En azından 4 5 gün aciklamamak lazım ,süreci şimdiye kadar iyi yonettik bundan sonrasında rezil etmeyelim

Pek sevinemiyoruz acikcasi

Kaleci de sart degil mi Musleranin durumu ne tam olarak bilen var mi

Pena kiralik gelmez mi

alanyasporda marsilyadan transfer yaptı.hayat devam ediyor

Soyle buyuk bi firsat denk geno jlmez Zaniola ile anlasilmistir kapi gels in adam Turkiye getirip sade bi imza attirsinlar yeter

Hocam sonuçta deprem öncesinin olayı belki 1-2 haftalık iş, ligler devam edecek olaylar olacak haftalar sonra yine bazı rakipler çıkacak televizyonlara falan.Hani devam edecek bir şey için 100 yılda 1 gelecek fırsattan vazgececek halimiz yoktu.
Doğru veya yanlış olarak yorumlamadım ben
abuk subuk yorumlar olacak ,bu kaçınılmaz (özellikle maliyet konusunda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt