Sanirim oldu.Maalesef güncel durumdan dolayı pek odaklanamadik ama yine maalesef hayat devam ediyor ve edecek sonuçta unutuluyor her şey geçiyor gidiyor hayatın gerçeği.2-3 hafta sonra herkes Zaniolo'nun gollerine vs sevinmeye başlayacak.
Gereksiz gibi duruyor nerde oynayacak ki zaten. Istemiyorum da. Yalan oldugunu düsünüyorumcoutinho hamlesine ne diyosun reis
bana da öyle geldi.forvet lazımGereksiz gibi duruyor nerde oynayacak ki zaten. Istemiyorum da. Yalan oldugunu düsünüyorum
alanyasporda marsilyadan transfer yaptı.hayat devam ediyorTepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
Maddi kısmından bile vuran olur
Soyle buyuk bi firsat denk geno jlmez Zaniola ile anlasilmistir kapi gels in adam Turkiye getirip sade bi imza attirsinlar yeterTepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
Hocam sonuçta deprem öncesinin olayı belki 1-2 haftalık iş, ligler devam edecek olaylar olacak haftalar sonra yine bazı rakipler çıkacak televizyonlara falan.Hani devam edecek bir şey için 100 yılda 1 gelecek fırsattan vazgececek halimiz yoktu.Tepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
alanyasporda marsilyadan transfer yaptı.hayat devam ediyor
Soyle buyuk bi firsat denk geno jlmez Zaniola ile anlasilmistir kapi gels in adam Turkiye getirip sade bi imza attirsinlar yeter
Doğru veya yanlış olarak yorumlamadım benHocam sonuçta deprem öncesinin olayı belki 1-2 haftalık iş, ligler devam edecek olaylar olacak haftalar sonra yine bazı rakipler çıkacak televizyonlara falan.Hani devam edecek bir şey için 100 yılda 1 gelecek fırsattan vazgececek halimiz yoktu.
Kap mecburi tahminim.En azından 4 5 gün aciklamamak lazım ,süreci şimdiye kadar iyi yonettik bundan sonrasında rezil etmeyelim
1 ay falan diyorlar ligler ertelenirse bi şey olmaz, Okan oynasa da 2 yer 5 atarız.Pek sevinemiyoruz acikcasi
Kaleci de sart degil mi Musleranin durumu ne tam olarak bilen var mi
Pena kiralik gelmez mi
Abuk yorumlar için transfere gerek yok. Zaten her konuda oluyor. Takılmamak lazım.Doğru veya yanlış olarak yorumlamadım ben
abuk subuk yorumlar olacak ,bu kaçınılmaz (özellikle maliyet konusunda)
1 ay falan degil 1 ay olursa iyi yine 1.5 ay 2 ay kotu olur.1 ay falan diyorlar ligler ertelenirse bi şey olmaz, Okan oynasa da 2 yer 5 atarız.
Pena bosver Okan'dan fazlasi olmaz.Pek sevinemiyoruz acikcasi
Kaleci de sart degil mi Musleranin durumu ne tam olarak bilen var mi
Pena kiralik gelmez mi