- 18 Mayıs 2011
- 53.348
- 57.292
- 4.613
Erden Timur buyuk yardim sever o gorunmeyen cok yardim yapmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferin bitmesine 10 gün vardı bugün transfer yapılıyorsa eleştiriler haklı görülebilir ama yarın bitecekse transfer yapılır sade bir şekilde haberleştirilir.TFF nin hiç bir şey yaptığı yok ligleri erteleyip tatile çıktılar sanki.Tepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
Maddi kısmından bile vuran olur
tabii öyle, yoksa aradan 1 ay geçince abi neden zamanında şunu almadınız bunu almadınız, depreme yardım ettiniz ama arka plandan işinizi yapsaydınız diye serzenişte bulunacak kişiler yine aynı kişilerAynen herseyin yeri ayri
Erden başkandan konut yapımı bekliyorum. Yapacaktırda.Ben eminim ki ligde ilk ic saha macinin hasilati depremzede vatandaşlarımızlara gonderilecek. Erden Timur ve Dursun Ozbek'te gonderir para yani kimse neden transfer yapiliyor demesin.
yeri ve zamanı değil ama şunuda anlayın...bu tür fırsat transferleri Türkiyede her zaman bu zamanlarda yapılır...Avrupa'daki Transfer penceresi 8 gün önceden bittiğinden dolayı dahada kolay oluyor...yoksa bu yaşta ve Italyanın en iyi genç oyuncularından birisini getiremezsin...daha 1 hafta önce 30 Milyon verildi bu çocuk için bunuda unutmayalım...Transferin bitmesine 10 gün vardı bugün transfer yapılıyorsa eleştiriler haklı görülebilir ama yarın bitecekse transfer yapılır sade bir şekilde haberleştirilir.TFF nin hiç bir şey yaptığı yok ligleri erteleyip tatile çıktılar sanki.
Keitaya hastaydim ben Leibzigdeyken...
Sakatlik durumu ne acaba?
Deprem sebebi ile olabilecek eleştiriler için yazdım o mesajı zamanlama onunla ilgiliydi.yeri ve zamanı değil ama şunuda anlayın...bu tür fırsat transferleri Türkiyede her zaman bu zamanlarda yapılır...Avrupa'daki Transfer penceresi 8 gün önceden bittiğinden dolayı dahada kolay oluyor...yoksa bu yaşta ve Italyanın en iyi genç oyuncularından birisini getiremezsin...daha 1 hafta önce 30 Milyon verildi bu çocuk için bunuda unutmayalım...
SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muzmin sakat. 2 mac oynuyor 4 mac yatiyor.Keitaya hastaydim ben Leibzigdeyken...
Sakatlik durumu ne acaba?
kimse deprem yüzden birisini eleştiremez zaten...nasıl ve ne zaman geleceği belli değil nede olsa...Deprem sebebi ile olabilecek eleştiriler için yazdım o mesajı zamanlama onunla ilgiliydi.
Uzun yıllar çocuklar göxümün önğnden gitmeyecek. Kurtarılmayan binlerce çocuk olduğunu düşündükçe içim yanıyorhala odaklanamıyorum bu işe. kafamı biraz buraya vermek istiyorum olmuyor. üstüme battaniye bile alırken kombinin derecesini bile artırırken içim sızlıyor. normale dönebilmek çok uzak görünüyor bana.
Dün dursun başkan erden kardeşimiz de yarın bölgeye gidecek gibi bişey demişti sankiErden Timur buyuk yardim sever o gorunmeyen cok yardim yapmistir
Keita hakkinda ne düsünüyorsunuz
kante'yi bile istemem sakat diye kaldılar aklımdaKeita hakkinda ne düsünüyorsunuz