Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki çekeriz muht ,şu ortam nedeniyle
Maddi kısmından bile vuran olur
Transferin bitmesine 10 gün vardı bugün transfer yapılıyorsa eleştiriler haklı görülebilir ama yarın bitecekse transfer yapılır sade bir şekilde haberleştirilir.TFF nin hiç bir şey yaptığı yok ligleri erteleyip tatile çıktılar sanki.

evet,keita ile sözleşme imzalamayacakmıs liverpool

Transferin bitmesine 10 gün vardı bugün transfer yapılıyorsa eleştiriler haklı görülebilir ama yarın bitecekse transfer yapılır sade bir şekilde haberleştirilir.TFF nin hiç bir şey yaptığı yok ligleri erteleyip tatile çıktılar sanki.
yeri ve zamanı değil ama şunuda anlayın...bu tür fırsat transferleri Türkiyede her zaman bu zamanlarda yapılır...Avrupa'daki Transfer penceresi 8 gün önceden bittiğinden dolayı dahada kolay oluyor...yoksa bu yaşta ve Italyanın en iyi genç oyuncularından birisini getiremezsin...daha 1 hafta önce 30 Milyon verildi bu çocuk için bunuda unutmayalım...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keitaya hastaydim ben Leibzigdeyken...
Sakatlik durumu ne acaba?

yeri ve zamanı değil ama şunuda anlayın...bu tür fırsat transferleri Türkiyede her zaman bu zamanlarda yapılır...Avrupa'daki Transfer penceresi 8 gün önceden bittiğinden dolayı dahada kolay oluyor...yoksa bu yaşta ve Italyanın en iyi genç oyuncularından birisini getiremezsin...daha 1 hafta önce 30 Milyon verildi bu çocuk için bunuda unutmayalım...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deprem sebebi ile olabilecek eleştiriler için yazdım o mesajı zamanlama onunla ilgiliydi.

hala odaklanamıyorum bu işe. kafamı biraz buraya vermek istiyorum olmuyor. üstüme battaniye bile alırken kombinin derecesini bile artırırken içim sızlıyor. normale dönebilmek çok uzak görünüyor bana.
Uzun yıllar çocuklar göxümün önğnden gitmeyecek. Kurtarılmayan binlerce çocuk olduğunu düşündükçe içim yanıyor

hayırlı olsun. 2 sene önceye kadar italyanların en çok gelecek vaad eden ismiydi

biraz mental olarak toparlarsa ligde icardi ile neler yapacağını çok merak ediyorum

Keita gelirse sakatlık yaşamazsa zaten ligte ve avrupada durdurulamaz ama en büyük sorunu sakatlık risk mı evet ama riske düşük maliyetlerle girilebilir.Şöyle abu da portodan bjkye gelirken kronik sakattı ikinci geldiğinde ama ligte çok iyi perfonmans göstermişti öyle birşey olabilir.

van Boomen işi noldu acaba? Faydalı olurdu şüphesiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt