Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisine 5m kendisine 4yillik 4m verip iki tane 28-29 yaş üstü adam aldık diyelim. 1 i tuttu 1 i çöp oldu.
Tutani satma imkanıda az o yaştan sonra.
Bir de bu tip bonservis ve maaş ile 25 altı 1 oyuncu aldın.

yarın akşam diyosun ama yarın gece 1:00 gibi di mi?
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2022-2023 Futbol Sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi.

Buna göre; 2022-2023 Futbol Sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Döneminin 17 Haziran 2022 tarihinde başlayıp, 8 Eylül 2022 tarihinde sona ermesine ve İkinci Transfer ve Tescil Döneminin 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona ermesine karar verildi.

Saat yazmamislar.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2022-2023 Futbol Sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi.

Buna göre; 2022-2023 Futbol Sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Döneminin 17 Haziran 2022 tarihinde başlayıp, 8 Eylül 2022 tarihinde sona ermesine ve İkinci Transfer ve Tescil Döneminin 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona ermesine karar verildi.

Saat yazmamislar.
gece :1:00dir büyük ihitmal.şimdi transfer haberlerine bakacagım zaten,foruma da tasırım bu sayfaya

Tüm gs düşmanları , Bu transferin açıklanmasını bekliyor Linç etmek için. Sabah Mehmet ayan , '' bu dönemde yapılan 1 lira transfer ücreti bile hak değildir '' vs gibi saçmaladı. Yani özellikle yüksek bedelli bir transferin linç yeme olasışığı çok yüksek. '' transfer yapacagına yardım et'' propagandası olacaktır. O yüzden bu transfer olsa bile maddi şartlar vs acıklanmamalı. FB medyası pusuda bekliyor linç için.

Ulan pazar akşamı ne kadar mutluyduk. Trabzonspor'u yenmişiz üstüne Zaniolo'yu büyük oranda transfer etmişiz vs... Sabahına bir uyandık ki ülkenin dörtte biri yıkılmış, ne galibiyet kalmış geriye ne Zaniolo...

İnsanoğlu olarak bazen kibre kapılıyoruz. Kendimizi çok beğeniyoruz. Ya da gereksiz şeyler için kendimizi dertlendirdikçe dertlendiriyoruz. Bir bakmışsın ölmüşsün, üç günlük dünya sözü harbi doğru. Allah'ın rızasından, yaptığımız iyiliklerden ve erdemli davranışlardan başka ne götürebiliriz ki öbür tarafa.

Saat yazmamislar.
Uzatılması lazım sürenin sonuçta maçlar oynanmıyor kimseye bir handikap oluşturacak bir durum yok.

Tüm gs düşmanları , Bu transferin açıklanmasını bekliyor Linç etmek için. Sabah Mehmet ayan , '' bu dönemde yapılan 1 lira transfer ücreti bile hak değildir '' vs gibi saçmaladı. Yani özellikle yüksek bedelli bir transferin linç yeme olasışığı çok yüksek. '' transfer yapacagına yardım et'' propagandası olacaktır. O yüzden bu transfer olsa bile maddi şartlar vs acıklanmamalı. FB medyası pusuda bekliyor linç için.
Profesyonel hayatini devam ettirerek yardimlarda bulunmak gayet münkün. Dün, bugün calisan bütün sirketler normal is hayatlarini hüzünle yerlerine getiren sirketler de mi linc edilecek o halde? Sende burda o tür insanlara yem vermissin. Yakistiramadim.

Uzatılması lazım sürenin sonuçta maçlar oynanmıyor kimseye bir handikap oluşturacak bir durum yok.
Birde şu var ki devam etmemesi küçük bir ihtimal dahi olsa ligin devam edip etmeyeceği hakkında bilgi vermeleri lazım klüpler transfer yapacaksa bilmeleri en doğal hakkı.

Profesyonel hayatini devam ettirerek yardimlarda bulunmak gayet münkün. Dün, bugün calisan bütün sirketler normal is hayatlarini hüzünle yerlerine getiren sirketler de mi linc edilecek o halde? Sende burda o tür insanlara yem vermissin. Yakistiramadim.
Tabiki de prof. hayat devam ediyor. Bende transfer yapılmasın demedim zaten , sadece maddi şartlar bu enkaz kaldırıldıktan sonra acıklanmalı , su an için gereksiz koz verilmemeli diye düşünüyorum.

Galatasaray, Aston Villa'dan Philippe Coutinho'yu kalıcı bir anlaşma için kiralık olarak imzalamak istiyor'... Türk kulübü Brezilyalıya sıkıntılı Premier Lig dönüşünden bir çıkış yolu sunarken​

• Süper Lig tarafının Brezilyalı yıldız için kiralık bir hamleyle ilgilendiği bildirildi.
  • Coutinho, bu yıl Aston Villa takımında bir yer sağlamlaştırmak için mücadele etti.
  • Anlaşmanın gerçekleşmesi için Türkiye penceresi Çarşamba günü kapanana kadar süresi var.
Galatasaray, Aston Villa'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Phillipe Coutinho'yu kadrosuna katmak istiyor.

Brezilyalı orta saha oyuncusu bu sezon Villa'nın takımında yerini sağlamlaştırmakta zorlandı ve mevcut sezonda şu ana kadar sadece altı Premier Lig başlangıcıyla sınırlı kaldı.

Eski Liverpool yıldızı kulübün en çok kazananlarından biri olduğu için, önümüzdeki hafta içinde Coutinho için bir transfer ayarlayabileceklerine dair umutlar var.
Rapor, Galatasaray'ın başlangıç için bir kredi istediğini ancak ileride kalıcı bir anlaşma için müzakereye açık olabileceğini iddia ediyor.

Tabiki de prof. hayat devam ediyor. Bende transfer yapılmasın demedim zaten , sadece maddi şartlar bu enkaz kaldırıldıktan sonra acıklanmalı , su an için gereksiz koz verilmemeli diye düşünüyorum.
KAP aciklamasi yapmak zorundasin bir kere. Onu yapmadan olmuyor. Evet konusulan rakamlar cok yüksek. Ama söyle düsün bir sirket bugün 20 Milyon Euroluk alisveris yapiyor yurtdisindan. Bunlar gayet dogal ve normal profesyonel hayatta. Kurumlar profesyonelliklerini kaybederse yok olur.

Şu mehmet ayan’dan ahmet ercanlar’dan bile daha çok nefret ediyorum.

bu transfer malesef büyük jestlerin yapılacağı açıklanmazsa linç yiyecektir. Kulübümüzden 1m euro oyuncuunun kendisi de o civar bir bağış yaparsa, ayrıca zaniolonun forma satışlarının 2 yıllık geliri de deprem bölgesine bağışlansın şeklinde güzel bir kampanya yapılırsa, en azından takdir alır. erden başkan bunu düşünmüştür mutlaka.

Yazdıklarımı okudun mu? Okumamış olma ihtimaline karşılık tekrar yazayım.

Şuan için eleştirmeye gerek yok, yönetimin bir bildiği vardır. Ama sene sonunda 20m'a yani bizim zanioloya verdiğimiz paraya başka kulübe satılırsa sıkıntı büyük dedim.
Okudum hocam okudum sen bence ilk cümleni güzelce okumanı tavsiye ediyorum ona hitaben yazdım, sana anti olarak yazmak değil genel olarak aynı düşüncede olanlar mantığında yazdım kusura bakma

forvet veya coutinho transferi de yapacagız deprem olsa da.makul bi şekilde acıklanır transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt