Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Zaniolo geldi mi gerçekten ? Deprem sonrası hiçbir heves istek kalmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün istanbul'a geliyor ailesiyleZaniolo geldi mi gerçekten ? Deprem sonrası hiçbir heves istek kalmadı.
Haftaya nasıl oynacağız yav antepte? Şubat bitene kadar 3 hafta ertelenmesi gerekiyor ligin.
bunların yapacagı bu kadar işte.14 gün olmalıydı en azDevletin her kurumu gibi bunlar da iş bilmezlerden oluşuyor. Şu ortamda sadece 10 günlük erteleme saçmalığın daniskası.
Antepte oynatmazlarHaftaya nasıl oynacağız yav antepte? Şubat bitene kadar 3 hafta ertelenmesi gerekiyor ligin.
Bu transferde bi seyler dönüyor cözemedim
Icardi transferinde ne döndüyse ona benzer şeyler dönüyor. Her masa da varız.~20m ne demek rtas
Ekşi'deki "Depremde binlerce ev yıkılmışken bir futbolcuya 20 milyon euro vermek" başlığını görür gibiyim.
İnsanda ne heves kaldı, ne de mutluluk. Her şey alt üst oldu resmen. Bugün çok keyifli olmalıydık halbuki.
Uluslararası bir turnuva da yokken ucu açık bir ara verilebilirdi. En az 3-4 hafta kimsenin kendine gelebileceğini düşünmüyorum. Hatay, Gaziantep, Malatya hele çok zor durumda.bunların yapacagı bu kadar işte.14 gün olmalıydı en az
hatay felaket yav.hatay maclarını istanbulda oynayabilirUluslararası bir turnuva da yokken ucu açık bir ara verilebilirdi. En az 3-4 hafta kimsenin kendine gelebileceğini düşünmüyorum. Hatay, Gaziantep, Malatya hele çok zor durumda.
Sergenim bu isin psikolojik Yani da var. Enkaz altinda kalmis oyuncular can Çekisen oyuncular ve teknik kadrodan isimler var. Bunlar öyle kolay durumlar degil. Futbol düsüneceklerini sanmiyorum. Hatta bizimde futbol konusmamizi garipsiyorum bir yandan ama o cok farkli bir psikoloji bence.hatay felaket yav.hatay maclarını istanbulda oynayabilir
Adamların teknik ekibi, oyuncuları enkazdan çıktı. İstanbul'da oynamalarını geçtim, o travmayla nasıl futbol oynayacaklar soru işareti.hatay felaket yav.hatay maclarını istanbulda oynayabilir
cok dogru,piskolojik destegin kralını vermek lazımSergenim bu isin psikolojik Yani da var. Enkaz altinda kalmis oyuncular can Çekisen oyuncular ve teknik kadrodan isimler var. Bunlar öyle kolay durumlar degil. Futbol düsüneceklerini sanmiyorum. Hatta bizimde futbol konusmamizi garipsiyorum bir yandan ama o cok farkli bir psikoloji bence.

Sence ne kadar mantikli Roma bize 20 küsüre satacagina Milana verirdi.bize verip Bizim 35e satmamizi niye saglasin ki oyuncunun Milana gidecegine bilse