Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi'deki "Depremde binlerce ev yıkılmışken bir futbolcuya 20 milyon euro vermek" başlığını görür gibiyim.

İnsanda ne heves kaldı, ne de mutluluk. Her şey alt üst oldu resmen. Bugün çok keyifli olmalıydık halbuki.

Ekşide Galatasaray’ın 20 milyonu sorgulacana, 37 milyar dolar deprem vergisi nerde diye sorgulasın.

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

hatay felaket yav.hatay maclarını istanbulda oynayabilir
Sergenim bu isin psikolojik Yani da var. Enkaz altinda kalmis oyuncular can Çekisen oyuncular ve teknik kadrodan isimler var. Bunlar öyle kolay durumlar degil. Futbol düsüneceklerini sanmiyorum. Hatta bizimde futbol konusmamizi garipsiyorum bir yandan ama o cok farkli bir psikoloji bence.

Sergenim bu isin psikolojik Yani da var. Enkaz altinda kalmis oyuncular can Çekisen oyuncular ve teknik kadrodan isimler var. Bunlar öyle kolay durumlar degil. Futbol düsüneceklerini sanmiyorum. Hatta bizimde futbol konusmamizi garipsiyorum bir yandan ama o cok farkli bir psikoloji bence.
cok dogru,piskolojik destegin kralını vermek lazım

#21 numaralı formayı alacaktır aslan.

#21 dövmesi var diye biliyorum :ka21:

Sence ne kadar mantikli Roma bize 20 küsüre satacagina Milana verirdi.bize verip Bizim 35e satmamizi niye saglasin ki oyuncunun Milana gidecegine bilse

roma ile ipleri tamamen koptu. Sezon sonuna dek hiç oynamayacaktı, adamlar piyasası tamamen düşmemesi için bize verdi

olur olmaz bilmem ama bana mantıklı geldi

göreceğiz bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt