Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sampiyonluga yururken covid felaketi olmus ve besiktas beraberligi sonrasi sapmipyonluk temposunu kacirmistik

yine sampiyonluga yururken bir baska felaket ama elbette sampioynluktan daha onemli su an bolge halkinin kurtulmasi.

biliyorum ki 1-2 hafta sonra yine ayni var hakem gs fener koc dalasmalari devam edecek ulke normal rutinine donecek olen oldugu ile kalacak..

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anelka ve Ribery’den sonra Türkiye’ye gelen en önemli yetenek diyebiliriz sanırım, yaşı göz önüne alırsak. Kötü oynamazsa sene sonu satılır diye tahmin ediyorum.

Aksine şüphem yok ama umarım sade bir KAP bildirimi ve birkaç cümlelik basın açıklaması ile kapatırız.

Pek onunla bagdastirmam bu transferi. Mata sezon sonu yolcu, Mertens seneye bizimle kalsa bile yasi 36 olacak. Gomis sezon sonu ayrilabilir, malum 38 yasinda. Icardi henuz soru isareti kalip kalmayacagini bilmiyoruz. Boyle bakiyorum ben.
Zani da kalmayabilir eger 35 gibi bir teklif gelirse

Pek onunla bagdastirmam bu transferi. Mata sezon sonu yolcu, Mertens seneye bizimle kalsa bile yasi 36 olacak. Gomis sezon sonu ayrilabilir, malum 38 yasinda. Icardi henuz soru isareti kalip kalmayacagini bilmiyoruz. Boyle bakiyorum ben.
dediğin gibi gelecek sezonun kadrosu kuruluyor.çokta kafa bulandırmanın lüzmu yok

Anelka ve Ribery’den sonra Türkiye’ye gelen en önemli yetenek diyebiliriz sanırım, yaşı göz önüne alırsak. Kötü oynamazsa sene sonu satılır diye tahmin ediyorum.
Anelka Bolton’a düşüp geldi Ribery’i ise kimse tanımıyordu.

Bence mevcut koşullar düşünülürse gelmiş geçmiş en büyük transfer ha sahada aynısı olur mu o çok zor.

Bence mevcut koşullar düşünülürse gelmiş geçmiş en büyük transfer ha sahada aynısı olur mu o çok zor.
aynen öyle gelmis gecmis en büyük potansiyelli transfer zaniolodur, tam bir firsat ve bunu kacirmak istemedik normal su piysada 100m euro ödense kimse sasirmaz.

sahada istenileni vermesi zor gözüküyor.

hayal kırıklığı olursa kimse bu krasic ile kim 4 yıl sözleşme imzaladı demesin!

Yönetim vizyon olarak neleri düşündüğünü bize gösteriyor. Gerçi taraftarımızda kar kış da o stadı dolduruyor. Herkez üzerine düşeni yapınca çok mutlu oluyoruz. Umarım başarılı bir sezon geçirir bizde. Hayırlı uğurlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt