- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.920
- 4.608
Maximum 2 maç kaçırır. Konya maçında oynarYemin ederim nandodan dolayi sevinemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maximum 2 maç kaçırır. Konya maçında oynarYemin ederim nandodan dolayi sevinemiyorum
basket toplarına kadar satıp bu transfere bütçe aktarmalıyız.Baskete bi transfer yapamadılar ücretleri ödemiyorlar
22 milyon nedir ya
Öyle olsa bile arada 8 10 avro yemek güzel ticaretZaniolo'da Milan ve hülle mevzusu yoktur umarım.
ben de ilk kez duydum üstadZaniola’yi bir tek ben ilk kez duydum sanirim.
Senin düşünceni satarız topları satmayız reisbasket toplarına kadar satıp bu transfere bütçe aktarmalıyız.
Levy alamadı bu adamı Dursun-Erden nasıl çözdüOğlum ne oluyor lan kandırmayın bizi
Bu olaya neden kesmek olarak bakıyorsunuz anlamıyorum. Hamle şansımız kısıtlı oluyor şu an. Maçlar artık 100 dakika. Seneye 3 kulvar olunca daha geniş rotasyona ihtiyacımız olacak.Zaniolo 10 numara yada forvet arkası değil mi. E mertens var orda zaten. Pek kanatta oynamıyor Zaniolo. Biraz fazla mı lüks oldu, mertensi mi kescez.