Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 22 milyon euro odemeyecegiz o konuda rahat olun :)

6 ay sonra yollar ayrılır mı peki ben zannetmiyorum ama Milan’ın bu yaz Zaniolo’yu isteyeceğini. Pioli’yi tutacaklarmış ama kovulur diye düşünüyorum başka bir kulüpte çıkmaz bence 30 35 verecek, belki gelecek sezon

Screenshot_2023-02-06-22-54-56-407_com.instagram.android.webp

ah be aslanım. yüreğimiz yanıyor...

6 ay sonra yollar ayrılır mı peki ben zannetmiyorum ama Milan’ın bu yaz Zaniolo’yu isteyeceğini. Pioli’yi tutacaklarmış ama kovulur diye düşünüyorum başka bir kulüpte çıkmaz bence 30 35 verecek, belki gelecek sezon
Pioli kolay kolay kovulmaz adam Milan'ı 8 sezon sonra CL'ye götürdü 11 yıl sonra şampiyon yaptı. Şu an aldıklar sonuçlar sakatlarıyla ilgili hem Maignan hem Tomori hem de Bennacer yok hepsi kilit topçu.

Yalnız Milan'ın yeni sahipleri eski sahiple davalık oldular kulüp biraz karışık. CL'ye kalamazlarsa öyle fazla paraları da olmayacaktır bazı kilit oyuncuların kontratı bitiyor yakın zamanda. Diaz'ın opsiyonu, Leao'nun cezası meselesi falan var.

Fakat sağ kanat lazım bunlara orası kesin. Ben fiyata göre PL kulüplerinin de yazın kapımızı çalabileceğini düşünüyorum. Özellikle Tottenham işi olabilir gibi geliyor Paratici kalırsa.

Bilmiyorum. Milan sezon sonu CL'ye gidemeyebilir bu performansiyla yani o zaman oyle 30-40 milyon eurolu transfer odemeleri yapacaklarini da zannetmiyorum acik soylemek gerekirse.

Zanioala Instagram dan başsağlığı paylaşımı yapmış,bence bu iş bitti ama sevinemedik.Zaniola vereceğimiz parayi depremzedelere bağışlasaydik keşke.bu sene GS şampiyon tescil edilip ligi bitirmek en mantıklısi.
Guzel bir dusunce ama bence eksik herseyi neden turk halki yapiyor yapalim lafim yokta darbe olur halk tank onune yatar yangin olur ucak kalkmaz halk ormana dalar deprem olur halk seferber olur tamam biz elimizden geleni yapalimda birde devlet var burdaki zarar 50 milyar dolar zaten biz vermesekte vergi olarak bizden alacaklar o yuzden farketmiyoe her sekilde biz odeyecegiz kardeslerimizin zararini direk veya dolayli farketmiyor futbolda lazim en azindan o insalari hayata dondurur biraz mutlu eder pskilojide cok onemli

Pioli kolay kolay kovulmaz adam Milan'ı 8 sezon sonra CL'ye götürdü 11 yıl sonra şampiyon yaptı. Şu an aldıklar sonuçlar sakatlarıyla ilgili hem Maignan hem Tomori hem de Bennacer yok hepsi kilit topçu.

Yalnız Milan'ın yeni sahipleri eski sahiple davalık oldular kulüp biraz karışık. CL'ye kalamazlarsa öyle fazla paraları da olmayacaktır bazı kilit oyuncuların kontratı bitiyor yakın zamanda. Diaz'ın opsiyonu, Leao'nun cezası meselesi falan var.

Fakat sağ kanat lazım bunlara orası kesin. Ben fiyata göre PL kulüplerinin de yazın kapımızı çalabileceğini düşünüyorum. Özellikle Tottenham işi olabilir gibi geliyor Paratici kalırsa.

Milan taraftarının büyük bir kısmı da ciddi tepkili yalnız kadro tercihlerinden ve alınan sonuçlardan dolayı. Böyle giderse takım, koltuğu sallanır şüphesiz.

Zaniolo’ya umarım sulanmazlar yazın, 1.5 sezon kalmasını isterim en azından. Gerçi belli olmaz değişik bi herif olduğu için belki kalmak isteyebilir bir sezon boyunca mutlu olsun yeter ki

Guzel bir dusunce ama bence eksik herseyi neden turk halki yapiyor yapalim lafim yokta darbe olur halk tank onune yatar yangin olur ucak kalkmaz halk ormana dalar deprem olur halk seferber olur tamam biz elimizden geleni yapalimda birde devlet var burdaki zarar 50 milyar dolar zaten biz vermesekte vergi olarak bizden alacaklar o yuzden farketmiyoe her sekilde biz odeyecegiz kardeslerimizin zararini direk veya dolayli farketmiyor futbolda lazim en azindan o insalari hayata dondurur biraz mutlu eder pskilojide cok onemli
Kesinlikle haklısın ama kurtulus savaşında mezun vermemiş GS lilesi geleneklerine bağlı GS camiasına bu yakışır.bu hükümet mülteci bedevi ve mutahit dostu bunlardan birşey beklenmez.

Is yerinde Roma manyagi olan birini biliyorum ben ona bir mesaj cakayim.
Zaniolo transferi icin bunu diyor:

-kendisi ile senelik 3 milyon euro'dan 4.5 senelik anlasma olacak
-bonservisi icin 14.5 milyon euro + bonuslar (5 milyon euro civari)
-yaz transfer donemi belirli kulupler icin cikis maddesi 35 milyon euro

Zaten bu rakamlara yakin Italyan muhabirler de neredeyse aynisini diyor. Artik resmi aciklama gelsin o zaman konusuruz gerisini. Umarim faydali olur..

İtalya'nın en potansiyelli genç oyuncularından birisi olarak gösterilen adamı bu yaşta Galatasaray'a getirmek büyük olay. Eskiden 30'a merdiven dayamış yıldız oyunculara deli gibi sevinirdik, şu geldiğimiz nokta çok sevindirici. İtalya'nın altın çocuğunu 23 yaşında Galatasaray'a getiriyoruz hakikaten bu yönetime şapka çıkarıyorum.

milan taraftarlarının yorumlarını inceledim de dalga geçiyorlar 30-35 civarı bir parayı onun için asla vermeyeceğiz, bize gelebilmek için Türkiye’ye gitmesi saçmalık falan yazmışlar. 1.5 sezon izleriz gibi bence Türk takımına da Zaniolo’da olsan şak diye 30 35 vermezler, arkaplanda ne yaşanırsa yaşansın. Umarım kalır bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt