- 5 Şubat 2013
- 15.498
- 2.680
- 1.828
van Boomen işi noldu acaba? Faydalı olurdu şüphesiz
Tüm parayi zanioloya verdik, ugur ciftciyi bile almayiz artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir, Ross'ta formayı kapabilir.bu kdr para verdiğimize göre nelsonu satıp seneye kaan abdül duosu ile oynuyacağız. mı?
Tüm parayi zanioloya verdik, ugur ciftciyi bile almayiz artik
Başka transfer olacağını sanmıyorum2 günümüz var transferde,yine gizli bi forvet calismasi vardir
FB devre arasında bonuslarla(2) toplam 16 milyon harcadı. Seri B'den sol beke bonuslarla 8 milyon verdi. Nasıl kimse doğru dürüst transfer yapmadı?NABY KEITA SÜRPRİZİ!
Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.
"RAKAMLAR KORKUNÇ!"
Okay Karacan: Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...
şöyle bir diyalog var reis
2 günümüz var transferde,yine gizli bi forvet calismasi vardir
Zaten yardimin görunmeyeni makbul. Ama buyuk iş adamlari teşvik etmek için göstererek yapmali. Keske 1000tane czn buragimiz olsa. Helal olsun o cocugun yaptiklarini trilyonluk adamlar yapmiyorErden Timur buyuk yardim sever o gorunmeyen cok yardim yapmistir