Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP uçağa bindiğinde gelir ve Galatasaray düşmanları hemen saldırıya geçer.

bu transferle ilgili verilen paraları konusmak yerine durumu olanlar bagıs yapsın.abim ve ben 10 milyar bagıs yaptık.maçanız sıkıyosa verin,sosyal medyadan bos bos konusmayın.biz diyo muyuz fb 2.lig solbekine 8.5 milyon niye verdi diye? (fb,bjk taraftarlarına diyorum)

ben tamamen unuttum sporu günlük hayatı vs. yediğim içtiğim boğazımda kalıyor uyku haram oldu. insanlar soğukta ne yer ne içer. enkaz altında nasıl bu sogukta direnir. aklım çıkıyor.

here we go da gelmis

İçimiz buruk çok zor zamanda geliyorsun hoşgeldin Zaniolo

Muazzam hamle ama bu gündemde sönük kaldı doğal olarak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zannetmem. Iki yerli stoper genelde facia oluyor.
Seneye yüzde yüz Abdülkerim-Kaan ya. Ross da yedek. Çünkü 4'e düşürülme ihtimali var diyorlar yerli zorunluluğunun. Eğer sınırsız olursa Ross oynar ilk 11'de diyeceğim de Kaan Ayhan'dan iyi mi Ross o belli değil. Bakılacak. Ama Ross gönderilmez. Kaan da alındı sayılır zaten. Yani Apdülkerim-Kaan/Ross olur. Transfer gelmesi imkansız oraya. Nelsson satılıp parası Zaniolo'ya gidecek işte. Çok üstüne düşünmeye gerek yok. Emin ve Metehan/Işık Kaan da Abdülkerim'in arkasında bekler.

Transferin bitmesine 10 gün vardı bugün transfer yapılıyorsa eleştiriler haklı görülebilir ama yarın bitecekse transfer yapılır sade bir şekilde haberleştirilir.TFF nin hiç bir şey yaptığı yok ligleri erteleyip tatile çıktılar sanki.
Tatil kararını TFF vermedi ki. Bakanlık her spor müsabakasını iptal etti. Onların böyle büyük kararları alacak gücü yok. Tek adam ülkeisnde yaşıyoruz. TFF'ye kalmaz maçların iptalinde söz.

Galatasaray transferi italyanlarda şoke etkisi yaratmıs,zaniolo iki premier lig ekibini reddedip 23ünde bize geldiği için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt