Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
yalan o yav
valla ben bu bonservisi ödediğimiz için böyle bir şey bekliyordum. Siz şimdi alın biz sene sonu alırız tarzı
yalansa da sorun yok doya doya izleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan o yav
1.5 sene gitmez en azındanvalla ben bu bonservisi ödediğimiz için böyle bir şey bekliyordum. Siz şimdi alın biz sene sonu alırız tarzı
yalansa da sorun yok doya doya izleriz
Milan'in daha CL biletini alacagi belli degilken bana hikaye gibi geldi. Olurda alirsalar cok sorun degil , 20 milyon euro kar etmis oluruz.ne kadar doğru bilmem ama italyada konuşulanlara göre sene sonu milan serbest kalma maddesini ödeyip alacakmış
Sence ne kadar mantikli Roma bize 20 küsüre satacagina Milana verirdi.bize verip Bizim 35e satmamizi niye saglasin ki oyuncunun Milana gidecegine bilsene kadar doğru bilmem ama italyada konuşulanlara göre sene sonu milan serbest kalma maddesini ödeyip alacakmış
Sıradan bir solbeke 8 M. veren A. Koça diyecek bir şey bulamazlar.Okay hirbosu git Ali Koç'un harcadığı paranın hesabını tut
Ne gibiBu transferde bi seyler dönüyor cözemedim
evet,keita ile sözleşme imzalamayacakmıs liverpool
Küçülerek büyüyemiyoruz diyor Erden Timur ve Dursun Özbek. İçimiz buruk ama profesyonel hayat bir başka olmalı. Yönetim çok iyi işler yapıyor...herseyde bi şeytanlık aramaktan vazgecelim.çok iyi bi transfer yapmıssın,ve bunu yapan erden timur.adam geleceği de düşünüyor.tebrik edin geçin
NABY KEITA SÜRPRİZİ!
Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.
"RAKAMLAR KORKUNÇ!"
Okay Karacan: Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...
şöyle bir diyalog var reis