Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herseyde bi şeytanlık aramaktan vazgecelim.çok iyi bi transfer yapmıssın,ve bunu yapan erden timur.adam geleceği de düşünüyor.tebrik edin geçin

ne kadar doğru bilmem ama italyada konuşulanlara göre sene sonu milan serbest kalma maddesini ödeyip alacakmış
Milan'in daha CL biletini alacagi belli degilken bana hikaye gibi geldi. Olurda alirsalar cok sorun degil , 20 milyon euro kar etmis oluruz.

ne kadar doğru bilmem ama italyada konuşulanlara göre sene sonu milan serbest kalma maddesini ödeyip alacakmış
Sence ne kadar mantikli Roma bize 20 küsüre satacagina Milana verirdi.bize verip Bizim 35e satmamizi niye saglasin ki oyuncunun Milana gidecegine bilse

Transferi duyurmasınlar Twitter üzerinden boş yere gereksiz linç yemeye önemli gönderileri de geriye düşürmeye gerek yok.

erden timuru ve vizyonunu hala anlamıyor ya da şaşırıyoruz.

biz milanın veya baskalarının yetiştiricisi değiliz.şampiyonlar ligi hedefimiz var,zaniolonun ikna olması için de nedenler çok.icardi,mertens,torreira,oliveira gibi.

erden timur bikaç hafta kala sampiyonluktan yanayım dedi,riske atmak istemiyo sampiyonlugu

herseyde bi şeytanlık aramaktan vazgecelim.çok iyi bi transfer yapmıssın,ve bunu yapan erden timur.adam geleceği de düşünüyor.tebrik edin geçin
Küçülerek büyüyemiyoruz diyor Erden Timur ve Dursun Özbek. İçimiz buruk ama profesyonel hayat bir başka olmalı. Yönetim çok iyi işler yapıyor...

Dele Ali ile benzetenler olmuş alakası yok. Biri 2 senedir top oynamamış, 3 senedir paraşütsüz düşen adam, diğeri ACL sakatlığı geçirmesine rağmen (2 kere) düzenli maç oynayan adam.

Düşün Zaniolo’sun bu yaşta Galatasaray’a geldiğin için İtalyanlarda hayal kırılığı var, sizce bu adam yatmaya mı gelir, yoksa biraz toparlasa 30-35 vermeye hazır bir sürü takım varken top oynamaya mı gelir?

Bir sıkıntı sakatlık vs. olmazsa bambaşka bir şey izleyeceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo harici başka bir transfer olmaz klubde zaniolo'nun gelme sebebi de transferin bitme noktasına gelmesi yoksa bu transferi de askıya alırdı yüksek ihtimal klub.

NABY KEITA SÜRPRİZİ!

Ali Naci Küçük:
Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.

"RAKAMLAR KORKUNÇ!"

Okay Karacan:
Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...

şöyle bir diyalog var reis

Sus ulan karacan git fenerini yalamaya devam et.
Sokakta görsem ağız burun kırarım bu karaktersiz herifin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt