Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FoUfXcWXwAAT5bw

Roma taraftari oyuncuya küsmüs olma sebebi oyuncunun kritik bir dönemde 30 günlük doktor raporuyla idmanlara çikmama sebebiymis. Kaynak filan yok buna dair ama roma taraftari öyle yaziyor ceviriden anladigim kadariyla
italya'da sorunlar çok normal icardi bile dalaşmıştı bizden pis gruplar var, bizde oyuncuya böyle tavır alınmaz.

Deprem olmasaydı havaalanında karşılamaya giderdik Zaniolo'yu, hevesimiz kursağımızda kaldı, spor düşünecek halim hiç yok, Allah enkaz altındakilerin yardımcısı olsun, Allah onları arayan kurtarma ekiplerine güç kuvvet versin, yakın bir tanıdığım eşi ve çocuklarıyla birlikte göçük altinda Adıyaman'da 10 günlüğüne memleketine gitmişti, dönemedi, enkaz altından hepsinin sağ salim çıkması için yapacağınız dualar için Allah razı olsun

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başka bir zaman olsa sevinçten saatleri, dakikaları sayardık belki de ama öyle bir zamanda oldu ki sevinemiyorum bile... Takımımıza da hayırlı olmasını diliyorum.

Bu futbolcuyu iyi tanıyan biri var mıdır? Bilgi verebilir mi?

Çok enteresan bir transfer. 20 milyon rakamı doğruysa nasıl verildi bu para akıl alır gibi değil. Euro 20 tl ve bizim yabancı para cinsinden gelirimiz bile yok Avrupa da olmadığımızdan. Nasıl veriyoruz bu parayı anlamadım.
Üstelik herif iki kez çapraz bağ sakatlığı yaşamış.

1.90 boyu var kıvrak ligin boy ortalaması 1.70 düşünürsek...

Çok enteresan bir transfer. 20 milyon rakamı doğruysa nasıl verildi bu para akıl alır gibi değil. Euro 20 tl ve bizim yabancı para cinsinden gelirimiz bile yok Avrupa da olmadığımızdan. Nasıl veriyoruz bu parayı anlamadım.
Üstelik herif iki kez çapraz bağ sakatlığı yaşamış.
14,5+5 milyon euro bonus. Taksit ile 5 yil vadeli.

Transfer olduysa kapansın şu konu arkadaşlar yeri sırası gelir diğer konuların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt