Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar transfer neden iptal olsun, spor kulübünün işi bu her birimiz acımıza üzüntümüze rağmen sabah uyanıp işimize gidiyoruz. Tabiki sosyal medyadan vs paylaşımlar olmaz. Kulüp deprem konusunda da sivil toplum kuruluşu olarak da üzerine düşeni yapıyor eminiz ki fazlasını da yapacaktır, taraftar olarak da bizden bu konuda beklentisini Galatasaraylı olarak zaten yerine getiriyoruz getireceğiz de. Elma ile armutu karıştırmamak gerek..

Bir fabrikanın deprem oldu diye ihtiyacı olan bir makinayı almayı iptal edip fabrikayi dusuk kapasiteyle calistirip oradan kisilan parayi bagislamasi falan da gerekir mi arkadaşlar yorumlasın. Bir arkadasim soruyor da kararsiz kalmislar.

Gerçekten hepimiz kahrolduk, yıktı geçti bu afetler. O yüzden bir şey yazmak da istemiyorum ne bu forumda ne başka bir yerde. Bir şeyler söylemekte, cümleleri tamamlamakta zorlanıyorum. Ama bu transfer işine futbol ve futbolun mali yapısı dışında anlamlar yüklememek gerekir. Aras zaten güzelce yazmış, tekrar gibi olmasın ama normal ithalat/ihracat yapan bir firmaya "Bir dakika, sizin bu kadar paranız varsa neden Doğu'ya yardım etmiyorsunuz?" demeye kadar gider bu iş. O da manasız olur. Bir iş yapıyorsunuz ve transfer de bu işin istihdam ayağı, çok değişik şeyler düşünmemek lazım.

2 gündür çok kötü durumdayız. Biz sığınacak bir yer bulduk ama arabada ya da tesislerde kalan bir sürü eşim dostum var. Şehirde sokakta kalmak zorunda olan insanlar var. Daha müdahale edilememiş yıkık binalar var hele Hatay'da ya da diğer yerler çok daha kötü durumdaymış. Sosyal medyadan gördüğüm videolar inanılmaz. Hatayda İskenderunda akrabalarından haber alamayan ya da pek çol akrabası göçük altında kalan arkadaşlarım var. Her saat yeni bir ölüm haberi alıyoruz. Sürekli artçılar var her defasında zıplıyoruz yerimizden.

Gelişmeleri gscimbom deprem başlığından takip ediyorum. Haberleri ve yorumlarınızı okuyorum sadece. Bir de bu başlığa bakıyorum bu transfer şu durumda bile beni heyecanlandırıyor, normal hayata dönüyorum bir an için bile olsa.

Şu ülkede başımıza gelmeyen felaket, yaşamadığımız ekonomik, siyasi buhran kalmadı. Dünyanın en çok vergi veren ülkesi olmamıza rağmen hala yaptığımız bağışlarla, yolladığımız yardımlarla felaketi atlatmaya çalışıyoruz. Bu ülkede tek zevkimiz gönül verdiğimiz kulüpleri izlemek, onlarla sevinmek kaldı. Şimdi 20 milyonluk bir yatırım yaptık diye tepki alırız diye korkuyoruz. Bu ülkede ne zaman evi yıkıldığı için mütahitler, halka yardım edemiyoruz diye siyasiler korkmaya başlar belki o zaman kalkınırız.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğlence olsun, mutluluk olsun diye tuttuğumuz takımı, kendi hayalimiz için küçükken peşinden koşarak tutulduğumuz futbolu bile kavga, gürültü üzüntü kaynağı haline getirdiler.

ülke halinde sevinmeye o kadar ihtiyacımız vardı ki kendimiz kazanamadığımız başarılar için futbol ile kitle olduk. orada ki sevincimizi bile kursakta bırakacak olaylara mahkum edildik.

Deprem, sel, yangın evet önlenemez ama can kayıpları her koşulda engellenebilir.

Pandemi’den beri 3 yoldur yaşamadığımız felaket kalmadı. Az mutlu olacağımız şeyler bile stres kaynağı, ayrışma ve kavga unsuru haline geldi? Neden?

Bugün bu felakette bizlere bu acı tabloları yaşatmayı reva görenler ve muadilleri üç kuruş fazla para kazansın diye.

Screenshot_20230207_214740_com.instagram.android.webp

Hala gelmedi mi bu adam. İtalya dediğin 2 saatlik yol.

2 gündür çok kötü durumdayız. Biz sığınacak bir yer bulduk ama arabada ya da tesislerde kalan bir sürü eşim dostum var. Şehirde sokakta kalmak zorunda olan insanlar var. Daha müdahale edilememiş yıkık binalar var hele Hatay'da ya da diğer yerler çok daha kötü durumdaymış. Sosyal medyadan gördüğüm videolar inanılmaz. Hatayda İskenderunda akrabalarından haber alamayan ya da pek çol akrabası göçük altında kalan arkadaşlarım var. Her saat yeni bir ölüm haberi alıyoruz. Sürekli artçılar var her defasında zıplıyoruz yerimizden.

Gelişmeleri gscimbom deprem başlığından takip ediyorum. Haberleri ve yorumlarınızı okuyorum sadece. Bir de bu başlığa bakıyorum bu transfer şu durumda bile beni heyecanlandırıyor, normal hayata dönüyorum bir an için bile olsa.
Geçmiş olsun allah yardımcınız olsun rafık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt