Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama biz nasıl 20 verdik ve 20 verdiğimiz adama niye 35 m serbest kalma maddesi koyarsın. Üstelik 23 yaşındayken…

Avrupa seviyesi transferler yapmaya başladık, sonumuz hayır olsun. Sene sonu Icardi bonservisini de almak lazın

Bu adama biz nasıl 20 verdik ve 20 verdiğimiz adama niye 35 m serbest kalma maddesi koyarsın. Üstelik 23 yaşındayken…

Avrupa seviyesi transferler yapmaya başladık, sonumuz hayır olsun. Sene sonu Icardi bonservisini de almak lazın
riskli ama eğer tutarsa 35m euro serbest kalma maddesi koyduklarına pişman olabilirler, çünkü çok daha büyük rakamlarla transfer potansiyeli var.

İnsanlarlar üzüntülerinden kederlerinden krutuluş yolu ararlar, unutmak isterler, insan doğası böyledir, bunu yapmak insana kendini suçlu gibi hissettirse de aslında bilinçaltında sürekli bir kaçış durumu vardır,
bir süre sonra artık bu karşı konulmaz bir duruma gelir
bunun için herkesin farklı yöntemleri olabilir, ama genellikle zihni başka şeylerle meşgul ederek stresi üzüntüyü unutmayı seçeriz, ben de 2 gündür çok bunaldım ve bugün foruma gelerek biraz rahatlamak, en aızndan bir süre unutmak/normale dönmek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt