Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ludolu ricki alalim. Muthis topcu.
Neden 5 yerli yaptık? 3 tanesi yetmiyor mu?23/24
................Pena
dubois ... kaan ... bardak ... karataş
..................sergio..lucas
zaniolo........İlkay..........aktürk
...........................mauro
Neden 5 yerli yaptık? 3 tanesi yetmiyor mu?
Kazımın yerine transfer yaparızBir de Pena yazmis tam dayaklik23/24
................Pena
Bu dörtlü bizi verem eder. O kadar diyeyim sana.23/24
................Pena
emirin kurduğu kadro daha kötüydü bende en azından ilkay var.Bir de Pena yazmis tam dayaklik![]()
Kaan milli bir kaleci aynı zamanda dubois de öyleBu dörtlü bizi verem eder. O kadar diyeyim sana.
(dubois ... kaan ... bardak ... karataş)
Olmaz doruk.emirin kurduğu kadro daha kötüydü bende en azından ilkay var.
Kaan milli bir kaleci aynı zamanda dubois de öyle
sadece karataş eksik kaldı o da transferle düzelir
Mertens kanata gecmez mi ustadimZaniolo CF tarzi oynatilmali bence ya aslinda tam Mertensin oynadigi yerde oynarsa cok fayda aliriz.
CF Rotasyonumuza bak:
Zaniolo
Mertens
Gectigimiz sezonlarda bu pozisyonda bir Emre Akbaba vardi. Varmiydi yok muydu onu da bilmiyorum
Gercekten inanilmaz bir vizyon.
Kanatta da oynar da yasi ilerledikce Babelimsi bir görüntü cizebilir bence orda kardesim bilmiyorum bana öyle geliyor. Daha cok ice kat eden playmaker kanat olabilir ama Keremi kesemez bence kanatta.Mertens kanata gecmez mi ustadim
Zaniolo'yu Icardi'nin arkasında serbest oynatacaksın. En çok verimi o şekilde alabiliriz. Mertens'le bölgesel olarak üst üste geliyorlar maalesef.Zaniolo CF tarzi oynatilmali bence ya aslinda tam Mertensin oynadigi yerde oynarsa cok fayda aliriz.
CF Rotasyonumuza bak:
Zaniolo
Mertens
Gectigimiz sezonlarda bu pozisyonda bir Emre Akbaba vardi. Varmiydi yok muydu onu da bilmiyorum
Gercekten inanilmaz bir vizyon.
Mertens bu yaştan sonra kanat temposunu kaldıramaz bence. Adama da yazık.Mertens kanata gecmez mi ustadim
Aynen Aynen Bende böyle düsünüyorum. Yeri geldiginde Icardi sakat veya cezali olursa Zani yi öne alip arkasina Mertens dikersin. Oyun icinde mertens cikarip Zanio Icardi çift forvet bile yapabilirsin Yani böyle bir kalitede rotasyon avrupanin cogu takiminda yok.Zaniolo'yu Icardi'nin arkasında serbest oynatacaksın. En çok verimi o şekilde alabiliriz. Mertens'le bölgesel olarak üst üste geliyorlar maalesef.
Dursun başkanın da çok emeği var bu seviyeye gelmemizde ama Erden Timur gerçeğini geçemiyorum.Aynen Aynen Bende böyle düsünüyorum. Yeri geldiginde Icardi sakat veya cezali olursa Zani yi öne alip arkasina Mertens dikersin. Oyun icinde mertens cikarip Zanio Icardi çift forvet bile yapabilirsin Yani böyle bir kalitede rotasyon avrupanin cogu takiminda yok.
Bayern Münihte o böglede Choupo Moting Müller var mesela. Yani vizyonu göstermeden edemiyorum