Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanioloyu kanatlara yazip durmayin. Çok söversiniz

23/24

................Pena
dubois ... kaan ... bardak ... karataş
..................sergio..lucas
zaniolo........İlkay..........aktürk
...........................mauro
Bu dörtlü bizi verem eder. O kadar diyeyim sana.

(dubois ... kaan ... bardak ... karataş)

Geçen sezon Şubat ayı başı kadrosu:

1675841997416.png

Bu sezonki kadro:

1675842111854.png

Bu seviye atlamak falan değil, bu başka bir şey. Adını koyamıyorum bu değişimin.

Zaniolo CF tarzi oynatilmali bence ya aslinda tam Mertensin oynadigi yerde oynarsa cok fayda aliriz.

CF Rotasyonumuza bak:

Zaniolo
Mertens

Gectigimiz sezonlarda bu pozisyonda bir Emre Akbaba vardi. Varmiydi yok muydu onu da bilmiyorum

Gercekten inanilmaz bir vizyon.

Zaniolo CF tarzi oynatilmali bence ya aslinda tam Mertensin oynadigi yerde oynarsa cok fayda aliriz.

CF Rotasyonumuza bak:

Zaniolo
Mertens

Gectigimiz sezonlarda bu pozisyonda bir Emre Akbaba vardi. Varmiydi yok muydu onu da bilmiyorum

Mertens kanata gecmez mi ustadim

CF Rotasyonumuza bak:

Zaniolo
Mertens

Zaniolo'yu Icardi'nin arkasında serbest oynatacaksın. En çok verimi o şekilde alabiliriz. Mertens'le bölgesel olarak üst üste geliyorlar maalesef.

Sağ kanat/forvet arkası oynar Zaniolo kafayı indirip dribling yapma olayı bu arkadaşta da var yanlız öyle oyun kurma yeteneği,vizyonu,pas kabiliyeti çok iyi bi eleman değil.

Zaniolo'yu Icardi'nin arkasında serbest oynatacaksın. En çok verimi o şekilde alabiliriz. Mertens'le bölgesel olarak üst üste geliyorlar maalesef.
Aynen Aynen Bende böyle düsünüyorum. Yeri geldiginde Icardi sakat veya cezali olursa Zani yi öne alip arkasina Mertens dikersin. Oyun icinde mertens cikarip Zanio Icardi çift forvet bile yapabilirsin Yani böyle bir kalitede rotasyon avrupanin cogu takiminda yok.

Bayern Münihte o böglede Choupo Moting Müller var mesela. Yani vizyonu göstermeden edemiyorum

Aynen Aynen Bende böyle düsünüyorum. Yeri geldiginde Icardi sakat veya cezali olursa Zani yi öne alip arkasina Mertens dikersin. Oyun icinde mertens cikarip Zanio Icardi çift forvet bile yapabilirsin Yani böyle bir kalitede rotasyon avrupanin cogu takiminda yok.

Bayern Münihte o böglede Choupo Moting Müller var mesela. Yani vizyonu göstermeden edemiyorum
Dursun başkanın da çok emeği var bu seviyeye gelmemizde ama Erden Timur gerçeğini geçemiyorum.

Allah razı olsun. Burak Elmas faciasından sonra ilaç gibi geldiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt