Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi kanatlardan yeterince beslenemediği için transfer istiyor muhabbetlerinden sonra ortaya çıktı Zaniolo adı.
Bu nedenle planlamanın kanat için olduğunu düşünüyorum.
Yaşı ne olursa olsun, şuan merkezde Mertens siz bir oyun planı olacağını düşünmüyorum.

Konudan bağımsız olarak....
Yaşanan bu acının tarifi yok, ancak her ne olursa olsun hayat geride kalanlar için devam ediyor.
Şimdi bunun zamanı mı deniyor.
Tam tersi geride kalanlar bu travmadan çıkamazlarsa o zaman sıkıntı daha büyük oluyor.
Bu nedenle bu türden spordu sanattı gibi konuların konuşulması özellikle teşvik edilmeli.
Ben bölgeye uzağım ve maddi destekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Üzülüyorum, kahroluyorum ancak bunun ne oradakilere, ne bana gram faydası yok.
Bir an önce normale dönmem daha faydalı.
Sağlam ruh hali olan insanların kendisine ve çevresine katkısı daha fazla olur.
İnsanlar şuanda kin ve nefreti kusma peşinde hocam. Yanlı yada yansız. O yüzden Türk milletinden adam olmaz. Önce herkes dönüp kendine bakacak. Ama bizim milletimiz tam tersi kendisini görmez ama herşeyi bilir fikri vardır ve uzmandır.

Zaniolo fazla kalmaz bizde.
Devre arası Milan son gün anlaşamadı.
Mutlaka sezon sonu yada 1,5 sezon sonra kapımızı çalacaktır.
Hülle gibi düşünün, 15 kağıt kar edip biraz da Zaniolo izleyeceğiz.
En takdir ettiğim özelliği, topla buluştuğunda tek hedefi rakip kale oluyor.
Ulaşmak için hemen hareketleniyor, kendi gidemeyecek durumdaysa hedefe hareketlenen oyuncu aramaya başlıyor.
Aynı özellikte olan hatırladığım en belirgin oyuncumuz (Bizdeki sonu benzemesin) F.RIBERY

Bu transferden pek ümitli değilim bu kadar para bağladığımız adamdan taraftar çok şey bekleyecek ama bu adamın hem çok ciddi sakatlık riski var hem de oyun içinde son tercihlerinde ciddi sıkıntılar var. Umarım ben yanılırım ama ezbere konuşmadığımı çıktığı 5-6 maç sonunda anlayacağız. Daha detaylı yazacağım da valla şu an malum durumlardan dolayı yazacak takatim yok.

İnşallah büyük zararlar etmeyiz en azından aldığımız fiyata verebiliriz.

Evet, hayat devam edecek mecbur. Bu ülkenin yaşadığı ilk büyük deprem değil. Maalesef sonuncusu da olmayacak. Deprem değil, binalar öldürüyor.

Zaniolo'yu Kerem'in sağda oynayan versiyonu gibi kullanacak diye tahmin ediyorum. Kanat forvet özellikleri olan bir oyuncu. Yıldız oyuncular bizde tutar. Buna şüphem yok. En tutmayan Falcao bile oynadığı hemen her maç skora etki ediyordu. Yani sahada olduğu sürece iyi katkı alırız. Yeter ki sakatlık olmasın.

Muslera
Boey-Nelsson-ApoKerim-Kazım
Sanches-Torreira-Oliviera
Zaniolo-İcardi-Kerem

En iyi kadro bu olurdu ama orta sahaya Renato Sanches gibi dikine top süren çift yönlü dinamik orta saha lazım.

Ama sadece Zaniolo ile kapattıysak Mertens yokken kesinlikle orda oynar onun haricinde sağ kanatta oynayacaktır defansif olarak eksiği hiç önemli değil Boey zaten otoban gibi kullanıyor orayı.

Bilgi: saglik kontrolunden geciyor. [Nicolò Schira]

Konudan bağımsız olarak....
Yaşanan bu acının tarifi yok, ancak her ne olursa olsun hayat geride kalanlar için devam ediyor.
Şimdi bunun zamanı mı deniyor.
Tam tersi geride kalanlar bu travmadan çıkamazlarsa o zaman sıkıntı daha büyük oluyor.
Bu nedenle bu türden spordu sanattı gibi konuların konuşulması özellikle teşvik edilmeli.
Ben bölgeye uzağım ve maddi destekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Üzülüyorum, kahroluyorum ancak bunun ne oradakilere, ne bana gram faydası yok.
Bir an önce normale dönmem daha faydalı.
Sağlam ruh hali olan insanların kendisine ve çevresine katkısı daha fazla olur.
18 saat boyunca ekranımın sağ tarafı 3 ayrı tv kanalından takipdeyim,
Ancak çok özel durum dışında hepsinin de sesi kapalı genelde. Çünkü özellikle röportajları duymak yardım edemeyeceğini bilerek o yaşanan çaresizlikle birleşmiş acıları bilmek dahi çok can yakıcı şekilde aynı psikolojiye götürüyor. Onun için sesi kapatıyorum ve göz ucuyla takipte kalıyorum.
Yardım edemiyorsan, o psikolojinin seni ezmesini bir nebze engellemek için başka gelişmelere odaklanıp kafa dağıtmak gerekiyor maalesef.

Ama hep denildiği gibi en büyük gerçek; kayıplar ve acılar ne olursa olsun, kalanlar için hayatın devamlılığı kaçınılmaz.

inaki penaya sözde teklif etmişiz ama günler önce reddedilmiş romanoya göre

bjkde stoper colleyi almış

hayırlı olsun. süperligde forma giyen en yüksek piyasa değerine sahip futbolcu olacak. tabi transfermarkt imza atar atmaz piyasasını düşürmezse.

gnm.webp

Bilgi: saglik kontrolunden geciyor. [Nicolò Schira]
abi bu arsenalde balogun diye bi oyuncu varmıs,reimse kiralanmıs.çokta iyi sezon geçiriyor.sen önceden haberdar mıydın bu oyuncudan?müsait oldugunda cevap verir misin?bu tarz bi oyuncu kiralayabilsek keşke yedek forvete

abi bu arsenalde balogun diye bi oyuncu varmıs,reimse kiralanmıs.çokta iyi sezon geçiriyor.sen önceden haberdar mıydın bu oyuncudan?müsait oldugunda cevap verir misin?bu tarz bi oyuncu kiralayabilsek keşke yedek forvete
Tanimiyorum ama iyi bir sezon geciriyor. Ama boyle oyunculari baska kulupler icin hazirlamaktansa daha baska oyuncular alinabilir tapusuyla.

Josh Maja
Georges Mikautadze
Moïse Sahi Dion

Transfer yapmanın depreme bir saygısızlığı yoktur kutlama yapılırsa karşılamaya gidilirse o zaman saygısızlıktır aynı zaman da kulüpler şuan ellerinden gelen destekleri veriyorlar sadece transfer haberlerini çok fazla ön plana çıkarmamak gerekiyor deprem olduğu halde hiç birşey olmuyormuş gibi davranmak doğru değil.

Herkesin kendine göre bir şekilde yaşananlarla başa çıkma şekli var , normal hayatta da annesini,babasını kaybedip yine normal sohbete hatta gülmeye devam eden insanlar oluyor aynı gün , insan psikolojisinde de olan bir şey bu zaten herkes üzüntüsünü farklı yaşadığı için o yaşanan şokla vucudun ve beynin yaşanan strese karşı verdiği tepki çok daha farklı olabiliyor , aslında tabii o insanın nasıl bir çöktüntü yaşadığını da tabii tam olarak bilemiyorsun.
Ben mesela şuan Avustralya'dayım ve ailemin tüm üyeleri İstanbul'da ama ben de tabii çok etkilendim durumdan.Her yerde ister istemez olayı gördüğüm için derin bir üzüntü yaşıyorum ve tabii normal hayatı etkiliyor.O yüzden mesela videolar izliyorum , buraya bakıyorum vs kafamı boşaltmaya çalışıyorum çünkü bir şekilde devam etmek de gerekiyor.O yüzden yorum yapanlara , transfer haberi paylaşanlara , transferlere sevinenlere falan laf etmenin pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar kafalarını boşaltmaya çalışıyor ve cidden buna ihtiyac oluyor.Kimseden olaylar karşısında çöküp , köşesine çekilip kendini dünyadan izole etmesini beklememek lazım , aksine insanların kafasını bir şekilde boşaltması çok daha iyi bence.

Herkesin kendine göre bir şekilde yaşananlarla başa çıkma şekli var , normal hayatta da annesini,babasını kaybedip yine normal sohbete hatta gülmeye devam eden insanlar oluyor aynı gün , insan psikolojisinde de olan bir şey bu zaten herkes üzüntüsünü farklı yaşadığı için o yaşanan şokla vucudun ve beynin yaşanan strese karşı verdiği tepki çok daha farklı olabiliyor , aslında tabii o insanın nasıl bir çöktüntü yaşadığını da tabii tam olarak bilemiyorsun.
Ben mesela şuan Avustralya'dayım ve ailemin tüm üyeleri İstanbul'da ama ben de tabii çok etkilendim durumdan.Her yerde ister istemez olayı gördüğüm için derin bir üzüntü yaşıyorum ve tabii normal hayatı etkiliyor.O yüzden mesela videolar izliyorum , buraya bakıyorum vs kafamı boşaltmaya çalışıyorum çünkü bir şekilde devam etmek de gerekiyor.O yüzden yorum yapanlara , transfer haberi paylaşanlara , transferlere sevinenlere falan laf etmenin pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar kafalarını boşaltmaya çalışıyor ve cidden buna ihtiyac oluyor.Kimseden olaylar karşısında çöküp , köşesine çekilip kendini dünyadan izole etmesini beklememek lazım , aksine insanların kafasını bir şekilde boşaltması çok daha iyi bence.
aynen öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt