Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 saat boyunca ekranımın sağ tarafı 3 ayrı tv kanalından takipdeyim,
Ancak çok özel durum dışında hepsinin de sesi kapalı genelde. Çünkü özellikle röportajları duymak yardım edemeyeceğini bilerek o yaşanan çaresizlikle birleşmiş acıları bilmek dahi çok can yakıcı şekilde aynı psikolojiye götürüyor. Onun için sesi kapatıyorum ve göz ucuyla takipte kalıyorum.
Yardım edemiyorsan, o psikolojinin seni ezmesini bir nebze engellemek için başka gelişmelere odaklanıp kafa dağıtmak gerekiyor maalesef.

Ama hep denildiği gibi en büyük gerçek; kayıplar ve acılar ne olursa olsun, kalanlar için hayatın devamlılığı kaçınılmaz.
24 yasındayım.toplumsal olaylara dahil oldugum vakit tansiyonum nanay.dün yuksek tansiyon nedeniyle doktora gittim.bu tarz olayların kime nasıl etki ettiğini bilmiyoruz,insanlar bi şekilde basa cıkmak zorunda ve yarımız güçlü olmalı.bizde dibi bulursak kimseye yardımımız olmaz

Kimse kimsenin ne hissettiğini, yaşadığını bilemez. Bunun dışında herkes kendi vicdanından yükümlüdür. Ben şahsen tepkisizliğe daha çok kızarım. Gördüğüm kadarıyla böyle biri de aramızda yok...Laf çakmaya lüzum da yok. Ben de işin futbol kısmıyla ilgilenmiyorum şu an. İlgilenene de niye demem. Hasta bakıyorum, arada ben de evde çizgi film kanalı açıyorum ama genelde deprem haberleri açık ve kanser hastası olan yatalak anneme bakıyorum. Yaptığım daha doğru bile değil ama merak ediyoruz. O da ediyor. Bazen böyle şeylerden uzak durmak da gerek. Çoğu insan bu kadar acıyı da kaldıramayabilir. Benim hassasiyetimi bilen arkadaşım bile dün meraktan aradı, kendini çok yıpratıyorsun, her şeye yetemezsin dedi. Kendi hayatım o kadar boktan ki ama inanın ben de o boktanlık arasında futbola sığındım. Ayıp mı ettim... Başka kapım yoksa, dua dışında bir gücüm yoksa...Burada kafamı dağıtmam, onla da moral bulup vermem suç mu? Değil bu insanları ben özellikle son on senedir yaşadığımız hiçbir şeyi unutmayacağım. Belki isimler uçar gider kafamdan ama olayları silmem. Neler gördük ne acılar yaşadık ülkecek. Ayakta durmamız mucize gibi. O sebeple tepkileri daha doğru yerlere koyalım derim ben. Öfke duygumuzu böyle dalga geçenlere yansıtalım.

Hayırlı olsun inş

Arkadaşlar bende deprem bölgelerinden birinde yaşıyorum akrabalarımız,mesai arkadaşlarım eşimin yakınları dostlarımız epey bi kayıp verdik ama hayat hepimiz için devam ediyor zaniolo transferini en çok isteyenlerden biriydim aklıma geldi bi bakayım dedim imzalamışız heralde inş çok başarılı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizlerle.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zaniolo tam bi karakter oldugunu gösteriyo, hem sen su yasta deprem ülkesine gel, hemde o ülkede duygusalliginla vatandasa yardim et, yeni icardimiz hayirli olsun.

Kimse kimsenin ne hissettiğini, yaşadığını bilemez. Bunun dışında herkes kendi vicdanından yükümlüdür. Ben şahsen tepkisizliğe daha çok kızarım. Gördüğüm kadarıyla böyle biri de aramızda yok...Laf çakmaya lüzum da yok. Ben de işin futbol kısmıyla ilgilenmiyorum şu an. İlgilenene de niye demem. Hasta bakıyorum, arada ben de evde çizgi film kanalı açıyorum ama genelde deprem haberleri açık ve kanser hastası olan yatalak anneme bakıyorum. Yaptığım daha doğru bile değil ama merak ediyoruz. O da ediyor. Bazen böyle şeylerden uzak durmak da gerek. Çoğu insan bu kadar acıyı da kaldıramayabilir. Benim hassasiyetimi bilen arkadaşım bile dün meraktan aradı, kendini çok yıpratıyorsun, her şeye yetemezsin dedi. Kendi hayatım o kadar boktan ki ama inanın ben de o boktanlık arasında futbola sığındım. Ayıp mı ettim... Başka kapım yoksa, dua dışında bir gücüm yoksa...Burada kafamı dağıtmam, onla da moral bulup vermem suç mu? Değil bu insanları ben özellikle son on senedir yaşadığımız hiçbir şeyi unutmayacağım. Belki isimler uçar gider kafamdan ama olayları silmem. Neler gördük ne acılar yaşadık ülkecek. Ayakta durmamız mucize gibi. O sebeple tepkileri daha doğru yerlere koyalım derim ben. Öfke duygumuzu böyle dalga geçenlere yansıtalım.
çok geçmiş olsun.ben yüksek tansiyon nedeniyle biraz uzak kalmak zorundayım süreçten.gece okuyacagım deprem sayfasını

Gecmis olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt