Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferden bende pek ümitli değilim fakat İtalyan futbolunun son yıllarda çıkardığı en önemli potansiyeli de bahsi geçen oyuncularla kıyaslamak komedidir. Neyse şimdi uzun uzun yazmayacağım ama bu paraları verdiğimiz bir adamdan millet çok fazla şey bekleyecek en büyük sıkıntılardan biri o. Bir diğeri ise sakatlanma riski yüksek bir oyuncu zaten öyle olmasa buralara düşmezdi. Neyse gelsin çıksın sahaya bakarız. Umarım zarar etmeyiz bu transferden...

Bu transferden bende pek ümitli değilim fakat İtalyan futbolunun son yıllarda çıkardığı en önemli potansiyeli de bahsi geçen oyuncularla kıyaslamak komedidir. Neyse şimdi uzun uzun yazmayacağım ama bu paraları verdiğimiz bir adamdan millet çok fazla şey bekleyecek en büyük sıkıntılardan biri o. Bir diğeri ise sakatlanma riski yüksek bir oyuncu zaten öyle olmasa buralara düşmezdi. Neyse gelsin çıksın sahaya bakarız. Umarım zarar etmeyiz bu transferden...
Renkdaş düşmezdi diyonda, daha geçen hafta 30 milyon teklif gelmiş İngiltereden, kulüp kabul ediyor adam kabul etmiyor ve kadro dışı kalıyor. Bu İngiliz kulübü enayi mi veriyor o kadar parayı.

zanioloyu dünyada tanımayan yok üstelik çok genç hatta 20 milyon bedava , insan ister istemez tırsıyor nasıl bu paraya bıraktılar diye , inşallah ahlakla bı ilintisi yoktur diye temmennide bulundum , yahu yazdığım bı mesajın üzerine tekrar tekrar açıklama yapma gereği neden duyuyorum diyecemde , herkes yeterince gergin moralsiz ona bağlıyorum, 5,6 sene domine etsin 40,50yede satalım, o ofansif ofansif yazan arkadaşlar alintilasin mutlu olsunlar, yeterki faydalı olsun

Renkdaş düşmezdi diyonda, daha geçen hafta 30 milyon teklif gelmiş İngiltereden, kulüp kabul ediyor adam kabul etmiyor ve kadro dışı kalıyor. Bu İngiliz kulübü enayi mi veriyor o kadar parayı.
Abi İngilizler ne adamlara ne paralar verdi... Bir çok örnek var direkt kıstas olamaz.

Ben son durumunu ve sakatlık dönüşlerini takip eden birisiyim.

1. çaprazdan çok iyi döndü ama 2. çapraz sakatlığından pek dönmedi sayılır.

Dakika almasından bahsetmiyorum adamın oyununun gelişiminden bahsediyorum.

Çünkü henüz gelişimini tamamlamış bir oyuncu değil. Bu paraları verince taraftarda yüksek beklentiye girecek sonrası malum zaten...

Oyuncunun son tercihleri başından beri sıkıntılı ve sakatlıklarla birlikte maalesef bence gelişimi çok etkilendi.

Çok para bağladık inşallah ben yanılırım...

Bu arada bir de umarım ilk maçı Kasımpaşa maçı olmaz...

Allah korusun bir de o maçta gol atarsa aman aman :red:

Enayi olabilir.. Cenk Tosun'a da dunya para verdiler.. Her Ingiliz klubu transferi dogru ve mantikli olacak diye bir on-sart oyk. Les gibi oyuncular dolu harika oyuncularin yaninda. Adamlarin ucuz transferi en az 8-10m Euro zaten. Bu arada Zaniolo'den bagimsiz belirtiyorum durumu. Umarim iyi cikar. Yazmayacaktim transfer/futbol basliklarina aslinda... Daraldim artik caresizce izlemekten..

Abi İngilizler ne adamlara ne paralar verdi... Bir çok örnek var direkt kıstas olamaz.

Çünkü henüz gelişimini tamamlamış bir oyuncu değil. Bu paraları verince taraftarda yüksek beklentiye girecek sonrası malum zaten...

Oyuncunun son tercihleri başından beri sıkıntılı ve sakatlıklarla birlikte maalesef bence gelişimi çok etkilendi.

2. Çaprazdan sonra, takımının konfederans kupasını alırken baş rollerden biriydi bu oyuncu. Bu sezonun ilk yarısında isteneni veremedi ki o da daha çok mental yüzünden adamın evine gidip tehdit etmiş taraftarlar falan. Bir de ailevi sıkıntı derken olabilir. Riskli mi? Riskli ama sakatlıktan sonra bir düşüş olsada senin bahsettiğin tarzda hiç performans verememiş gibi bir durumu da yok.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon sampiyon olmak icin su anki kadro yeterli. Bir sonraki sezon ve insallah avrupada bir kupa icin diyorumki...

Hayirlisi, hocamizin bir bildigi vardir. Yonetimin bir bildigi vardir

Bournemouth 25-30m€ verdi zaten. Zaniolo gitmek istemedi. İlla Serie A'da kalıcam dedi.

Olayı detaylı aşağıdaki post'umda yazmıştım dün.

2. Çaprazdan sonra, takımının konfederans kupasını alırken baş rollerden biriydi bu oyuncu. Bu sezonun ilk yarısında isteneni veremedi ki o da daha çok mental yüzünden adamın evine gidip tehdit etmiş taraftarlar falan. Bir de ailevi sıkıntı derken olabilir. Riskli mi? Riskli ama sakatlıktan sonra bir düşüş olsada senin bahsettiğin tarzda hiç performans verememiş gibi bir durumu da yok.

Dünde aynı şekilde yazdık konuştuk sakatlıktan dönmek ile kupa almanın pek alakası yok.

Gelişimini 2. sakatlık çok fena derecede baltaladı ben onu demek istiyorum.

Son düzenleme:

o halde bizdeki sevigiyi görünce ikinci baharını yaşar, tıpkı İcardi gibi , çünkü form geçici klas kalıcıdır, donanımı olan her oyuncu moralliyken fark yaratır, çokta büyük risk olmaz zannımca çünkü ölüsü bu kadar eder bu oyuncunun

Bournemouth 25-30m€ verdi zaten. Zaniolo gitmek istemedi. İlla Serie A'da kalıcam dedi.

Olayı detaylı aşağıdaki post'umda yazmıştım dün.
Süreci biliyorum benimde takip ettiğim bir oyuncu başından beri taa ilk oynadığı maçları biliyorum.

Mesele bizim için bağlanan para ve vereceği katkı. Oyuncunun son 1 yılına bakarak beklentinin altında kalabileceğini söylemeye çalışıyorum.

Süreci biliyorum benimde takip ettiğim bir oyuncu başından beri taa ilk oynadığı maçları biliyorum.

Mesele bizim için bağlanan para ve vereceği katkı. Oyuncunun son 1 yılına bakarak beklentinin altında kalabileceğini söylemeye çalışıyorum.
Bizde uzun süreli kalmaz bu çocuk. Sene sonu ya da diğer sezon sonu uçar gider Serie A'sına.

Para kazandırarak tabi.

İnşallah öyle olur yoksa bizim için bu ekonomide bu paralar büyük risk...

Ben zarar ettirmesin yeter modundayım.
Erden Timur akıllı adam. Zarar edeceği işe girmez. Bazıları gibi anadan babadan kalmadı mal varlığı.

Dünde aynı şekilde yazdık konuştuk sakatlıktan dönmek ile kupa almanın pek alakası yok.

Gelişimini 2. sakatlık çok fena derecede baltaladı ben onu demek istiyorum.
Kupayı 2. sakatlıktan sonra alıyor zaten. 2. Sakatlıktan sonra geçen sezon özellikle konfederans kupasında gayet iyi performans veriyor. O bahsettiğin 2. sakatlığı geçen sezon değil ondan önceki sezon geçiriyor.

Kupayı 2. sakatlıktan sonra alıyor zaten. 2. Sakatlıktan sonra geçen sezon özellikle konfederans kupasında gayet iyi performans veriyor. O bahsettiğin 2. sakatlığı geçen sezon değil ondan önceki sezon geçiriyor.

Hasan Abi ben anlatamıyorum herhalde. Aldığı süre ve istatistiklerden bahsetmiyorum oyun içi gelişimden bahsediyorum.

Tamam abi adam müthiş döndü bir şey demedim. Salın beni...

Hasan Abi ben anlatamıyorum herhalde. Aldığı süre ve istatistiklerden bahsetmiyorum oyun içi gelişimden bahsediyorum.

Tamam abi adam müthiş döndü bir şey demedim. Salın beni...
1 sezon kaçırmış biri doğal olarak oyun içi gelişimde duraklar ve hatta geri gider. Ama 2. sakatlığından sonra bile belirli bir performans verdi bu da bana göre önemli bir detay. Mental sorunları yaşadıktan sonra daha çok bencil ve kendine oynamaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt