Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.038
- 21.992
- 2.783
gs vs ifb başlığı açsam böyle sonuç olmazdı 17-1 ne aw
zaniolo naptı size anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu hoca yapacak idmanda, biz 90 dk ile anca verdigi katkiyi tartisiriz. Ama Okan hicaninda forma adaleti ve elindeki topulugu gencler dahil cok iyi kullandigini soyleyemem. Iyi yonetiyor ama kullanmakta bence hocada da sikinti biraz var.karşılaştırmadan topçuları nasıl oynatacağız? topçular birbiriyle hep karşılaştırılmalı rekabet sporu yapıyorlar.
abartıyorsun biraz renktaşOnu hoca yapacak idmanda, biz 90 dk ile anca verdigi katkiyi tartisiriz. Ama Okan hicaninda forma adaleti ve elindeki topulugu gencler dahil cok iyi kullandigini soyleyemem. Iyi yonetiyor ama kullanmakta bence hocada da sikinti biraz var.
Bu sezon daha izlemeden bu katki olayini konusmak guc.
BAY ilk 11 adami
Zaniolo kulube katkisi dahilinde BUGUN icin konusursak.
O nedenle ahmed mi daha cok katki verir, zaniolu mu argumani daha dogru geliyor mesela.
valla gpt barış alperi bu herif zannediyor malesefZaniolo 1 sezon burada oynasa muhtemelen taraftar tapar.
Barışın yerine kimi koymussun fotoya gurbuzum
eaağğwm...Bırak zanioloyu , Sane vs Barış olsa bile barış demeliyiz.
Barış dk 85 de beke gelip top çıkarabilir mücadeleyi birakmaz ve takim oyunu asla birakmaz.
Zaniolo henuz hiç birsey ispatlayamamış takımi değil, kendini düşünen bir şahıs. Eğer şampiyonlar ligi olmamıs olsaydı bizde oynamak ister miydi?
Bugun icin diyorum ben ama genel degil. Daha 3 gundur calismaya basladi takim. Gorecegiz sureci.abartıyorsun biraz renktaş
zaniolo barışla direkt rekabet halinde ya da birlikte oynayarak başlar sezona
ahmed denilen herif de muhtemelen antrenmanda oynar en fazla
zani giderse 1 kanat daha almamız gerekir ki bu çok maliyetli olur, kadroda kalacaktır.Bugun icin diyorum ben ama genel degil. Daha 3 gundur calismaya basladi takim. Gorecegiz sureci.
Ahmed gibi 3 4 macta forev verirsen tabii problem yaratir zaniolo. Adamin beklentisi oturmak degil.
Sonucta bir surec var geriden gelen, 3 senelik sampiyonlukta bay 3 sezon var, zaniolo 3-4 ayda var.
Bir anda tamam gel moduna girilmez.
Ama eminim bir yandan hocanin kafasinda BAY in transfer olma ihtimaline karsi Zaniolonun kadroda kalmasi dusuncesi muhakkak var.
Yabancı kontenjanını boşu boşuna gasp ediyor onu gönderip yerine ortasaha veya 10 numara almalıyız zaniolo elzem değil, sınırsız yabancı hakkı bile olsa hoca böyle sorunlu bir adamı tutmaz bana göregs vs ifb başlığı açsam böyle sonuç olmazdı 17-1 ne aw
GS topçusuna sövmek ihraç sebebi DemirZaniola’ya kibar yoldan sövme konusu herhalde bu
Ayni fikirdeyim, zaten bizim ligimizde is yapacagi kesin aldigi surede.zani giderse 1 kanat daha almamız gerekir ki bu çok maliyetli olur, kadroda kalacaktır.