GSC Anket Zaniolo vs Barış Alper

zaniolo vs barış alper

• zaniolo

Oy: 18 18,6%
  • barış alper

Oy: 79 81,4%

• Kullanılan toplam oy
    97
karşılaştırmadan topçuları nasıl oynatacağız? topçular birbiriyle hep karşılaştırılmalı rekabet sporu yapıyorlar.
Onu hoca yapacak idmanda, biz 90 dk ile anca verdigi katkiyi tartisiriz. Ama Okan hicaninda forma adaleti ve elindeki topulugu gencler dahil cok iyi kullandigini soyleyemem. Iyi yonetiyor ama kullanmakta bence hocada da sikinti biraz var.

Bu sezon daha izlemeden bu katki olayini konusmak guc.

BAY ilk 11 adami
Zaniolo kulube katkisi dahilinde BUGUN icin konusursak.

O nedenle ahmed mi daha cok katki verir, zaniolu mu argumani daha dogru geliyor mesela.

Onu hoca yapacak idmanda, biz 90 dk ile anca verdigi katkiyi tartisiriz. Ama Okan hicaninda forma adaleti ve elindeki topulugu gencler dahil cok iyi kullandigini soyleyemem. Iyi yonetiyor ama kullanmakta bence hocada da sikinti biraz var.

Bu sezon daha izlemeden bu katki olayini konusmak guc.

BAY ilk 11 adami
Zaniolo kulube katkisi dahilinde BUGUN icin konusursak.

O nedenle ahmed mi daha cok katki verir, zaniolu mu argumani daha dogru geliyor mesela.
abartıyorsun biraz renktaş

zaniolo barışla direkt rekabet halinde ya da birlikte oynayarak başlar sezona

ahmed denilen herif de muhtemelen antrenmanda oynar en fazla

Zaniolo daha potansiyelliydi sadece.Onun dışında her sorunun cevabı net şekilde Barış

Çok çok saçma ve yersiz kıyas, kaliteli yerli oyuncu zor bulunduğu için kiyaslanacak adam bukayo saka filan değilse yazmaya gerek yok
3 senedir bizi şampiyon yapan sağlam yerli iskeletimiz olmasi

452084-1730285629.jpg

Bırak zanioloyu , Sane vs Barış olsa bile barış demeliyiz.

Barış dk 85 de beke gelip top çıkarabilir mücadeleyi birakmaz ve takim oyununda asla kopmaz

Zaniolo henuz hiç birsey ispatlayamamış takımi değil, kendini düşünen bir şahıs. Eğer şampiyonlar ligi olmamıs olsaydı bizde oynamak ister miydi?

Zaniolo 1 sezon burada oynasa muhtemelen taraftar tapar.

Barışın yerine kimi koymussun fotoya gurbuzum

Bırak zanioloyu , Sane vs Barış olsa bile barış demeliyiz.

Barış dk 85 de beke gelip top çıkarabilir mücadeleyi birakmaz ve takim oyunu asla birakmaz.

Zaniolo henuz hiç birsey ispatlayamamış takımi değil, kendini düşünen bir şahıs. Eğer şampiyonlar ligi olmamıs olsaydı bizde oynamak ister miydi?
eaağğwm...

abartıyorsun biraz renktaş

zaniolo barışla direkt rekabet halinde ya da birlikte oynayarak başlar sezona

ahmed denilen herif de muhtemelen antrenmanda oynar en fazla
Bugun icin diyorum ben ama genel degil. Daha 3 gundur calismaya basladi takim. Gorecegiz sureci.

Ahmed gibi 3 4 macta forev verirsen tabii problem yaratir zaniolo. Adamin beklentisi oturmak degil.

Sonucta bir surec var geriden gelen, 3 senelik sampiyonlukta bay 3 sezon var, zaniolo 3-4 ayda var.

Bir anda tamam gel moduna girilmez.

Ama eminim bir yandan hocanin kafasinda BAY in transfer olma ihtimaline karsi Zaniolonun kadroda kalmasi dusuncesi muhakkak var.

Bugun icin diyorum ben ama genel degil. Daha 3 gundur calismaya basladi takim. Gorecegiz sureci.

Ahmed gibi 3 4 macta forev verirsen tabii problem yaratir zaniolo. Adamin beklentisi oturmak degil.

Sonucta bir surec var geriden gelen, 3 senelik sampiyonlukta bay 3 sezon var, zaniolo 3-4 ayda var.

Bir anda tamam gel moduna girilmez.

Ama eminim bir yandan hocanin kafasinda BAY in transfer olma ihtimaline karsi Zaniolonun kadroda kalmasi dusuncesi muhakkak var.
zani giderse 1 kanat daha almamız gerekir ki bu çok maliyetli olur, kadroda kalacaktır.

gs vs ifb başlığı açsam böyle sonuç olmazdı 17-1 ne aw

zaniolo naptı size anlamıyorum
Yabancı kontenjanını boşu boşuna gasp ediyor onu gönderip yerine ortasaha veya 10 numara almalıyız zaniolo elzem değil, sınırsız yabancı hakkı bile olsa hoca böyle sorunlu bir adamı tutmaz bana göre
Her yaz dönemi bizde kalmamak için cabaladi yani mentali zayıf adam takım içini olumsuz etkiler bunu es gecmeyin

zani giderse 1 kanat daha almamız gerekir ki bu çok maliyetli olur, kadroda kalacaktır.
Ayni fikirdeyim, zaten bizim ligimizde is yapacagi kesin aldigi surede.

Takimin parcasi oluo , kafasi rahat olsun, kendini versin yeterli.

Bunun icinde her sart var.

Icardi, osimhen, sane... Ortama bak yani:)

Şuan kiyaslanmalari bile hata , Zaniolo daha potansiyelli olabilir ama sadece kırıntısını izledik. Karşılaştırma yapabilmemiz için en az bir sene Barış performansı vermeli. Gittiği hiç bir yerde tutmadı bundan sonrası da zor inşallah yanıltır bizi çok isterim ama zor.

Geri
Üst Alt