Zaniolo'dan Dönüş Sinyali

Vallahi gelme billahi gelme para kazanalim bizim lige uygun oyuncu degil cok iri ve cok yavas kal orda

6-7 maçı mı ne kaldı opsiyonunun devreye girmesi için. O yüzden geleceğini hiç sanmıyorum sezon kupalar hariç 20 maçı oldu bile ki Avrupa konferanstalar aynı zamanda devam eder Aston Villa'da. Aston Villa en kötü yazın turnuvadan sonra satar.

Güncel bir haber sandım, yeni bir gelişme mi oldu diye girmiştim. Bence böyle bir durum düşünülse idi açıklama olur idi Leo için olduğu gibi. Sezon sonuna kadar kalacaktır Nicolo İngiltere'de.

Paraya ihtiyac varken ve iyi fiyata gidecekken gelip sadece 1-2 maç oynayıp 5-6 maç vasat kalmasını istiyorlar herhalde.Fener maçı hariç vasat oynayan bir adam.
Zaten adamlar alacaklar bizim taraftar epl takip etse boşuna yaygara koparmazdi
Bizim oynadığımız sistemde ne Angelino.ne zaniolo istikrarlı.performans veremez imkanı yok

Zaten adamlar alacaklar bizim taraftar epl takip etse boşuna yaygara koparmazdi
Bizim oynadığımız sistemde ne Angelino.ne zaniolo istikrarlı.performans veremez imkanı yok
Başkan çok fazla takip edemiyorum. Fazla oynatılmıyor diye biliyorum. Aydınlatırsan çok sevinirim. Zaniola'dan memnun mu Aston Villa, taraftarı ne düşünüyor?

Zaniolo gelmez. Adamlar iyi kira bedeli verdi. Niye çöpe atsınlar o parayı? Yedekten de olsa oynatıyorlar. Takımının bir parçası olmuş bir şekilde.

Zaniolo hala EPL vitrininde kendini gösterebilir. Neden dönsün?

Başkan çok fazla takip edemiyorum. Fazla oynatılmıyor diye biliyorum. Aydınlatırsan çok sevinirim. Zaniola'dan memnun mu Aston Villa, taraftarı ne düşünüyor?
emery memnun oldugunu birkac defa canlı yayında söyledi zaten ama eksikleri var epl icin diyordu

ve önündeki oyuncular çok formda

aston villa ucl ye katılmak istiyor o yüzden onlar icin 22 milyon çerez parası

Geri
Üst Alt