- 22 Ağustos 2010
- 33.087
- 37.990
- 3.033
Benim Pendik'te temelden girdiğim 2+1 bir daire var. Ona da asset diyebiliriz o vakit?Paraya dönüşebilecek varlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim Pendik'te temelden girdiğim 2+1 bir daire var. Ona da asset diyebiliriz o vakit?Paraya dönüşebilecek varlık.
Paraya ihtiyac varken ve iyi fiyata gidecekken gelip sadece 1-2 maç oynayıp 5-6 maç vasat kalmasını istiyorlar herhalde.Fener maçı hariç vasat oynayan bir adam.Millet kafayı kırmış galiba para kazanmak varken herkes gelsin diyor
dedemden kalma hiçbir assetimiz yok
Zaten adamlar alacaklar bizim taraftar epl takip etse boşuna yaygara koparmazdiParaya ihtiyac varken ve iyi fiyata gidecekken gelip sadece 1-2 maç oynayıp 5-6 maç vasat kalmasını istiyorlar herhalde.Fener maçı hariç vasat oynayan bir adam.
Başkan çok fazla takip edemiyorum. Fazla oynatılmıyor diye biliyorum. Aydınlatırsan çok sevinirim. Zaniola'dan memnun mu Aston Villa, taraftarı ne düşünüyor?Zaten adamlar alacaklar bizim taraftar epl takip etse boşuna yaygara koparmazdi
Bizim oynadığımız sistemde ne Angelino.ne zaniolo istikrarlı.performans veremez imkanı yok
emery memnun oldugunu birkac defa canlı yayında söyledi zaten ama eksikleri var epl icin diyorduBaşkan çok fazla takip edemiyorum. Fazla oynatılmıyor diye biliyorum. Aydınlatırsan çok sevinirim. Zaniola'dan memnun mu Aston Villa, taraftarı ne düşünüyor?
Para işi taraftarı ilgilendirmez daha iyisini bırak yerine berkan falan geleceğine zaniolo gelsin diyorlar. .Millet kafayı kırmış galiba para kazanmak varken herkes gelsin diyor