Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Geçmiş maçlara oranla en büyük sıkıntı fazla pas yapmamak ve ısrarla geriye oynayarak uzun paslarla çıkmaya çalışmak. Oyun kurmak anlamında kötüyüz. Bu soruna çare üretmek lazım. Bir de oyuncuların hareketli olmaları ve sürekli paslaşmaları lazım. Şu kötü, bu kötü, o kötü diyoruz ama Arda da cidden çok kötü. Bunca kötülük içinde iki ismi çok beğendim ama:

1) Gökhan Zan

2) Alpaslan Erdem

İlk yarı itibariyle görünen köy budur. As takımla çıkan bir nevi üst düzey bir takım karşısında gençlerimizin ne yapabileceğini de görmüş olduk. İkinci yarı gereğini yaparlar diye düşünüyorum. Ama Gökhan Zan'ı cidden beğendim. Çok dengeli ve sağlam pasları var.

Baros'u gördüm :)

siz beni anlamadınız ben Emreyle şuanda olmaz dedim. Allah için yetenekli çocuk ama şuan ona umut baglayamayız 1,2 sene sonra

ona umut bağlayan yok zaten, bir anda çok şey beklememek lazım ondan ama fiziği yetersiz falan bahane olamaz oynamaması için.

bu sene kadroda tutulmalı ve zamanla takıma monte edilmeli bana göre.

ama bu maça bakıp emre'yle olmaz demek yanlış olur, emre bu maçta adam gibi oynayan 1-2 kişiden biriydi.

ilk yarıya şöyle bir bakacak olursak galatasaray vasattı...leverkusen as kadro ile oynamanın verdiği hava,tecrübe içindeydi...daha iyilerdi...

-Orkun her zaman için Galatasaray'da kalmalı...

-Servet & Gökhan ikilisi savunmada oynayamaz bu böyle biline...(servet - emre güngör olacak! )

-alparslan vasat...hazır değil

-sabrinin durumu iyice içler acısı...her geçen gün daha da umutsuzlaşıyor.

-serkan kurtuluş genç,gayretli..ileride iyi bir oyuncu olacak..

-mustafa sarp çok istekli...ilk 11 için yetersiz ama güzel bir yedek olur.

-emre çolak genç,istekli,yetenekli..üzerinde durulur ve oda üzerine düşeni yaparsa neden mükemmel bir oyuncu olmasın.

-serdar eylik için de aynı şeyler geçerli...takımdaki gençlerin en iyisi diyebiliriz...üzerinde durulsun bu adamın..

-erhan şentürk vasattı...ara sıra sahneye çıktı ama takımın ortalamasını geçemedi.

-arda turan kaptan olarak çıktı maça...bu oyunu ile devam edecekse 10 numarayı rafa hemen assın..ayrıca arda da bu maçta agresif,sinirli bir hal sezdim...aman diyeyim arda!

Baros ve EMre gungör giriyor

bu takımda uğur uçardan başka sağ bek in hakkını verebilecek kimse yok maalesef ilk yarı bunu gördük.

Linderoth oyuna dahil olur umarim.

takımın iyi oynaması için hiçbir sebep yok ki

takıma kondisyon yükleniyor ve form tutturuluyor geçen seneki kondisyon rezaletinden sonra futbolcular zorlanmakta haklılar

takımda 2 belki 3 tane as oyuncu var servet-zan-arda 18 kişilk kadroda dahi olamayacak çoğu oyuncu ilk 11'de oynuyor ..

bu takım neden iyi oynasın F.R akıllı bir teknik direktörse zaten takıma erken form tutturmaz yoksa Yanal'ın takımları gibi düşüşe geçeriz herşey kademe kademe gerçekleşecek sabır arkadaşlar sabırr

Arkadaslar Leverkusen as kadro ile mi oynuyor? Baros ve Emrenin girmesi yeterli degil orta sahaya Serkan Kurtulus(Sabri) yerine baska birisi girmesi lazim!

Yaser , Aydın , Ugur , Emre , Barış , Baros girenler.

uğur , yaser , emre güngör , barış özbek , baros , aydın oyunda

baris ve aydinda girmis

ona umut bağlayan yok zaten, bir anda çok şey beklememek lazım ondan ama fiziği yetersiz falan bahane olamaz oynamaması için.

bu sene kadroda tutulmalı ve zamanla takıma monte edilmeli bana göre.

ama bu maça bakıp emre'yle olmaz demek yanlış olur, emre bu maçta adam gibi oynayan 1-2 kişiden biriydi.

Çagatay rotasyonda tabiki degerlendirilmeli ama mutlaka 2 yönlü bir ortasaha almalıyız diyorum ben sende katılıyorsundur heralde

Mustafa Sarp hala cikmamis :@

ilk yarıya şöyle bir bakacak olursak galatasaray vasattı...leverkusen as kadro ile oynamanın verdiği hava,tecrübe içindeydi...daha iyilerdi...

-Orkun her zaman için Galatasaray'da kalmalı...

-Servet & Gökhan ikilisi savunmada oynayamaz bu böyle biline...(servet - emre güngör olacak! )

-alparslan vasat...hazır değil

-sabrinin durumu iyice içler acısı...her geçen gün daha da umutsuzlaşıyor.

-serkan kurtuluş genç,gayretli..ileride iyi bir oyuncu olacak..

-mustafa sarp çok istekli...ilk 11 için yetersiz ama güzel bir yedek olur.

-emre çolak genç,istekli,yetenekli..üzerinde durulur ve oda üzerine düşeni yaparsa neden mükemmel bir oyuncu olmasın.

-serdar eylik için de aynı şeyler geçerli...takımdaki gençlerin en iyisi diyebiliriz...üzerinde durulsun bu adamın..

-erhan şentürk vasattı...ara sıra sahneye çıktı ama takımın ortalamasını geçemedi.

-arda turan kaptan olarak çıktı maça...bu oyunu ile devam edecekse 10 numarayı rafa hemen assın..ayrıca arda da bu maçta agresif,sinirli bir hal sezdim...aman diyeyim arda!

Gökhan Zan' a ilk yarı itibari ile kötü oynadı diyen buraya kendi yorumunu yazmasın. Bu kadar da futbol bilmemezlik olmaz. Ayıp denen birşey var. Adamdan nefret ediyorum de ama Gökhan' ın yerine Emre Güngör oynar deme. Emre Güngör pas yapmayı bilmeyen bir adam.

Aydın ve Milan Baros oynuyor :)

Bundan sonra gol atarız umarım.

orta saha ve sağ bek şarrrrtttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. forvette şart bence ama neysee...

Tekrar söylemekte fayda var Mustafa Sarp,Erhan,Serkan,Özgürcan,Volkan Yaman,Mehmet Güven,Sabri(kurtulalım artık yeter,kaç senedir oynuyo adam daha busene çıkan Emre kadar sahada ne yapması gerektiğini bilmiyo).Galatasarayımız bu adamlarla biryere gelemez arkadaşlar biraz mantıklı olalım.

Emre Çolak-Serdar Eylik-Alparslan-Cem Sultan....bu çocuklar geçen sene şans bulamadı bunu göz önüne alıp yorum yapalım.

Yukarıdaki isimleri bilmeyen yok kapasiteleri belli artık çokda umut bağlamaya gerek yok,Galatasarayımızı ileri götürecek transferler şart....

Lincoln sahayı bastı!!!

Geri
Üst Alt