Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Özellikle hücum alanında bugün sahada koca bir "0" dık.

Başka söze gerek yok.

Tobol maçı için en kötüye hazırlayın kendinizi.

Saçma saçma konuşma be:mad: Bir hazırlık maçıyla oyuncuyu yerin dibine sokuyorsunuz.Yarın gol atsa Baros mükemmelsin bugün atamayınca Baros'un tek artı kyönü süratli olması.Saçma yorumlar yapma hazırlık maçı bu.Ulan senin avatarındaki adamda gelse bir maç gol atamasa sen yine yerin dibine sokarsın o adamı okadarsınız yani:mad::mad::mad:

peki 2 sezon önceki şampiyonlugun başmimarı Nondayı niye 1 sezon için yerin dibine sokuyoruz ben onu anlamdım?Nondaya belki içimde özel sevgi oldugu için çok savunuyorum Nondayı gol attıktan sonra armamızı içtenlikle öpmesi,her sene Afrikalı fakir çocuklar için yardım yapması,Kewella birlikte en beyefendi oyuncumuz olması beni çok etkiledi adam açıklamasında Galatasaray taraftarını hayal kırıklıgına ugrattıgım için üzgünüm diyor adam bizi çok seviyor küfür edicegimize su adamada biraz destek verelim diyorum ben

Iyi ben gideyim yatayim. Sacmalamiyi birakin, gecen hazirlik macinda güzel oynadi, bügün is yok Ugur'da, cikarin renkli gözlüklerinizi.

Saçmalama Allah'ını seversen kaç tane %100 lük gol önledi farkında değil misin :rolleyes:

Ayrıca İlk yarın bütün atakları bizim sağ kanadımızdan yiyiorduk ikinci yarı neden yemedik sence :rolleyes:

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

takımı beğenmedim ama gidcekleri Rijkaard çok daha net belirlemiştir.

4-3-3 e alışmamış biraz zaman alıcak gibi ama yinede karamsar değilim.

Çünkü 7 as oyuncu yoktu zaten asıl taksiksel ve sistem antrenmanları 14 temmuz da başlıcak. BEn çok iyi olacağımızı düşünüyorum.

Sağ bek için tek bir aday var o da UĞUR UÇAR harikaydı yine oradan hiç açıkl vermedik + olarka Uğur 3 tane nefis orta kesti özlemişiz. Sabri - Serkan K. nin hiç şansı yok kanımca.

İskelet kadromuz bi arada oynamadı bugün. Daha yolun başındayız. Geçmiş olsun diyelim..

buraya yazıyorum tobolu en az 4 farklı yenicez :) Rijkaard ve yönetim umarım eksik yönleri görürler transfer gecikmez

orta sahada yaratici birseyler lazimm ya

ayhan ve linderoth sart gibi geliyo, biraz pas yaparlarsa rakip acik verir

su gordugumuz kadro bunu yapamaz

Bugünkü maçta Uğur Uçar , Alparslan Erdem , Gökhan Zan , Emre Çolak

iyilerdi takımda...

Biraz da Barış , Aydın , Yaser , Servet vardı gerisi fasa fisoydu...

Herkes o kötü, bu kötü, takım kötü diyor. Tamam, bugün kötüydüler ama bu hazırlık maçı adı üstünde. Arda bile hiçbir şey yapamadı. Olaya bu açıdan da bakmak lazım. Hazırlık maçları sorunları görmek ve çözüm üretmek için vardır. Bu anlamda iyi bir maç oldu. Rijkaard sıkıntılarımızı görmüştür ve Neeskens ile başbaşa verip çözümleri üreteceklerdir. Bence bu maç o anlamda önemlidir. Sıkıntılar neyse kabak gibi ortaya çıkmıştır. Zamana ihtiyacımız olduğu zaten bir gerçekti.

Sabır diyoruz ve lafta demiyoruz. Bu takımı seviyoruz ve kendilerinden çok ümitliyiz. Her şeyi eleştirmek, yerden yere vurmak işimiz değildir. Şampiyonlar ligi maçına çıkmadık sonuçta.

Takıma laf sokmak için maç izleyenler var ilginç

Ben defans anlamda konusmamistim.

E ne anlamda konuştun?Adamın mevkiisi defans napsın forvette mi beklesin?Ne anlamda konuşalım yani?Adam mükemmel oynuyor işte.Gidiyor orta da açıyor,hepside isabetli dağa taşa atmıyor.

Görünen köy kılavuz istemez

Bu takıma mutlaka sağ bek ve orta saha lazım.!

Geri
Üst Alt