Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Tobol macinda Kewell oyanayacak mi?

Önceden hazırlık maçlarını 14 tane gol atıyorduk ama o sezon şampıyon olamamıştık yanı hazırlık maçlarına bakarak yorum yapılmaz zaten maç deneyımı artsın dıye oynuyorlar zaten sabah adamlar antrenman yaptı adamlar nedıyor herp cok yoruluyoruz dıyorlardı ve akşamı maç yaptılar maç kotuydu ama olsun yınede bu maça bakarak yorum yapılmaz

3 Hazırlık maç 2 gol 1'i penaltıdan hiç iç açıcı değil maalesef.!

arkadaslar bence takima iyi bir oyun kurucu sart

Ortasaha göçmüştü ama tobi topal ayhan yoktu normal böyle olması

Takım hakkında yorum yapmak için daha erken ama Aydın'ın hali hiç ümit verici değil.Yıllardır pas atmayı öğrenemedi ve öğrenemeyecek galiba.Ben yavaş yavaş umudumu kesmeye başladım Aydın'dan.Ne futbol zekası, ne pas yeteneği, ne de teknik var Aydın'da; Aydın'da olan tek şey sürat.

Alpaslan'ı çok beğendim. Sol bek dediğin böyle olur. Brezilya'lı sanki adam:o

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Ölçüt değil,reijkard işi sıkı tutar merak etmeyin.Galatasaray ikinci bir trömsö yaşamaz,heleki reijkard gibi bir teknik direktörle..

Daha iyi olacağız.Hem reijkard geldiğinde herkez ne demişdi?

Sabırlı olacaz,itimat gösterip kimseyi sıkboğaz etmeyeceğiz..

Bu laflarımızı unutmayalım ve bir hazılık maçını 1-0 kaybettik diye karamsar davranmayalım..

Sen bunlara sabırı mı öğreteceksin? Şampiyonlar ligi maçına çıktık biz, o yüzden yerden yere vuruluyorlar. Muhteşem ötesi, 90 dakikalık müthiş bir eforla Leverkusen'i 5-0 yenmeyi bekliyorlar.

Bunların sabır kavramı lafta zaten. Al Ahly maçı sonrası bu maç esnasındaki yorumlardan da bunu anladım. Bundan sonra bu tür kişilere laf anlatmak ile uğraşmayacağım. Sadece takımıma ve kendime bakacağım. Diğerlerini karamsarlıklarıyla baş başa bırakalım; lafta sabırcıları ve yarın öbür gün muhtemel kötü sonuçta Rijkaard istifa diyecek olanları...

Bugünkü yorumlardan sonra bu gibi kişilerin yorumlarıyla hiç canımı sıkmamam gerektiğini iyice anladım. Sen de canını sıkma. Tek kelime de etme bundan sonrası için. Önerimdir. Yoksa futbol dinamiklerinden anlamayan kişileri ciddiye almış olur ve önceden düşmüş olduğum hataya düşersin.

Üzme canını. Biz bu takımı başarıları ya da güzel oyunu için sevmiyoruz. Her şeyi zamana bırakıyoruz. Gerçek sabır denen şeyi üzerimizde taşıyoruz.

Hazırlık maçında sabrı tükenen, üç lig maçında kötü sonuçla RIJKAARD'A LAP TOP ATAR!!!

Yazık yazık...

Macla ilgili degil birsey soracagim.Kamp bitti Turkiyeye donulecek kadrodan yollanan oyuncular ne zaman aciklanacak Tobol macina kadarmi yoksa o maclardan sonrami bilgisi olan varmi?

O zaman'da millet E5' e çevirsin sol kanadı.!

Uğur sakatlanma riski var diye yeni bir oyuncu alınacak hali yok.O zaman her bölgeye yapılsın.

Sabri de abarttığınız kadar hötü değil,eşek gözlüklerinizi çıkararak bakın lütfen.Galeyane gelip konuşuyor çoğunuz.

Hücum organizasyonlarında çalışmamız gerektiği ortada.Ancak ortada olan başka birşeyde Kewell - Keita - Baros ilerisi üçlüsü bir dakika bile beraber oynamadı.Lütfen sakin olalım. Takım topa sahip olmayı öğrendi , şimdi o topu kullanmasını öğreniyor, hücum hattıda oturacaktır.

Katılıyorum..

Takımın gidişatına kesinlikle sabır göstermeliyiz.Yepyeni bir sistem adepte elidmek isteniyor dolayısı ile her türlü takım düzenini reijkard kafasında belirlemek ister dolayısı ile bu noktada sabırlı olmak çok öenmli.Bir diğer konuda bu oyuncular kamp dönemi boyunca sürekli kondüsyon depoladılar ve arka arkaya maç yaptılar.En sonunda leverkuzen gibi fizikman diri bir takıma karşı zorlandılar.Bu oyuncular 2 sezondur ilk kez böylesi bir kondüsyon çalışması yaptı ve bu kampın bitiş maçında bu kondüsyon zaaflarını görmüş olduk.

Tobol maçı ile kıstas tutmamak lazım bu maçı,avrupa ve lig farklı oalcakdır.Bİraz daha sabır etmeliyiz..

Geri
Üst Alt