Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Bu sistem oturana kadar daha çok yeniliriz belki Uefa'dan eleniriz belki şampiyonluk gider Türkiye kupası gider f5 den 4 yeriz Kasımpaşadan 5 bence buna hazırlıklı olun eger isteginiz Avrupa'da başarı ise bunlar zart diye olmaz kendi adıma konusayım ben hepsini göze aldım sizede tavsiyem bunları göze alın ;)

Aynen katılıyorum.bu seneden hiç ümidim yok özellikle ligin başından.Fenerden fark yemeyelim emre çolak tam anlamıyla kadronun vazgeçilmez futbolcusu jaline gelsin F.R. ye kovulması için baskı yapılmasın (imkansız gibi) şampiyonluğa oynasak bile yeter bana.

Rijkaard takımı küme düşürse bile ben her zaman arkasında olurum.!

Ben yanlış maçı mı izledim? Uğur'la ve Barış'la çok güzel verkaçlara girdi, birkaç tane güzel orta açtı, defansa yardım etti, adam eksiltti, daha ne yapsın? Ha bu girişimleri golle sonuçlanmadı ama yapması gerekenleri gayet güzel yaptı.

yapdi birsey teklikeli oldu mi ?

beyler, bu sistem oturacak rüyasıyla kendinizi avutuyorsunuz. doğru adamları transfer etmeden imkansız oturmaz bu sistem. 2 orta saha transferi şart. işe yaramayan ve para eden(Barış, Lincoln, ...) adamları satıp, sisteme uygun 2 adamı getirsinler ortaya.

şampiyonluğu son hatfaya kadar kovalayalım yeter bana.

avrupa'da da baharı görsek iyi olur.

önemli olan sistemin oturması.

mart'taki kongrede adnan başkan ve dolayısıyla rijkaard kalsın yeter!

Takim'in bügün kötü olmasi as'larin hazir olmamasi, bu'da takima yansidi. Genclerle oynadimiz'da top ceviriyorduk, pas yapiyorduk, Tobol maclarindan sonra bu takimdan beklentilerim cok, genc takim ümit verdi bi kere.

Macta saadece ama saadece 3 Oyuncuyu begendim...

Baris Özbek...

Ugur Ucar...

Emre Colak....

gerisi hepsi bos...

gidecekler büyük ihtimalle..(25 Kisilik Kadroya giremezler)

Erhan Sentürk..

Aydin Yilmaz (kesinlikle artik gitmeli)

Volkan Yaman

Serdar..

bunlara kesin gözüyle bakiyorum

Serkan Kurtulus..

Bu mantıkla gidersek çok oyuncu harcarız daha biz.Hötü bir takımda birşeyler yaratma çabası sadece Uğur ve Aydın'da vardı.

İlk yarıyı izlemedim.İkinci yarı için konuşuyorum.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Belki haklisin, belki'de haksiz'sin, bunlari sen'nen tartisacak degilim. Senin yazdiklarini cogu üye örnek olarak görüyor ve ayni sekilde yorum yapiyor. Bu'da cogu üye'yi rahatsiz edebilir, ki de ediyordur.

Beni örnek almalarına gerek yok. Galatasaray'ı gerçek anlamda sevmek yeterli. Rahatsız olacak olanlar da cidden umurumda değil. Çünkü benim yaptığım şey kişisel bir şey değil, takımımın kayıtsız, şartsız desteklenmesi ve sabredilmesi yönünde.

Eleştirmeyin takımı demiyorum ki! Eleştiri her zaman olacak ama öyle yorumlar oluyor ki Galatasaray bitmiş sanki, Rijkaard bu işi bilmiyormuş gibi anlatılıyor sanki. Eleştiri yapılacaksa gidilsin Anıl Tatar gibi yapılsın. O adam mı, bu adam mı, bittik, yandık, eyvah gibi şeyleri neden kaale alayım? Cidden yani şu an için neden kaale alayım. Çünkü bu bir hazırlık maçı, sorunları görme, tartma, 25 kişilik kadroyu belirleme maçları. Hal böyleyken sanki bu bir Şampiyonlar Ligi maçıymış gibi olaya yaklaşıp buna göre yorum yapanların diğer Galatasaraylı taraftarların moralini bozmasına neden göz yumayım?

Eleştiri her zaman yapılmalıdır. Ama düzeyli bir şekilde. Anıl Tatar gibi. Adeta küfreder gibi, dünyanın sonu gelmiş gibi değil. Benim üzüldüğüm ve inanamadığım nokta budur.

Rijkaard'ı gönderin gitsin diyen arkadaş gökten şaka olsun diyemi indirdiler seni :)

Şaka yaptığını biliyorum ama tadı kalmadı artık be..

Ona bakarsan bugün kimsenin yaptığı birşey tehlikeli olmadı. O zaman bütün takımı yollayalım. Adam en azından çabaladı, teknik var, hız var, eskiden hırs yoktu, bugün o da vardı, fiziğini de biraz geliştirirse iyi bir kanat oyuncusu olur.

Lincoln gibi pozisyon hazırlıyan biri olmadıkça Baros "0" maalesef

Öyle üç beş maç değil minumum 6 ay beklemek durumundayız. Çünkü Türk oyuncusunu bu sisteme hazırlamak fizyolojik olarak bile nerden baksanız 3 ay alır. Evet gönül isterki sihirli değnek değsin ve yarın biz Barcelona gibi paslaşalım, pozisyon üretelim.Ancak zaman zaman ihtiyacımız var. Biz bunları görerek yemin ettik.Gerekirse bir yıl herşeye rağmen sabır.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedik.Çünkü biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir futbol oynayacağız.Bunu istiyoruz.Bunu diliyoruz.

Scorpions' ın şarkıda söylediği gibi;

"Time...It needs time..."

Orta' saha'nın ortasında bal gibi'de oynardı.

Sistem'i bana öğretecek değilsin.!

Şimdi 4-3-3 dediğimiz sistemde Lincoln gibi Attacking Midfielderlerin(hücumcu orta saha) oynaması pek de mümkün gözükmez. Bunun nedeni orta alanda oynayan üçlünün birinin defensive midfielder(defansa dönük orta saha) ikisinin centre midfielderden (çift yönlü orta saha) oluşmasıdır. Lincoln bu iki tarzdan hiç birine uygun futbol oynayamadığına göre orta alanımızda işi yok. Winger oynayabilir diye düşünüyorsan burada oynayan oyuncuların da süratli olmaları gerekir. Lincoln maç boyunca bir ya da iki dribling yapan bir oyuncu olduğu için burada da yeri yok. Defans ve kaleci mevkilerini anlatmaya gerek yok. Yani Lincoln defansif yönünü güçlendirmediği sürece bu sistemde oynayamaz.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | 21:00 |

Beni örnek almalarına gerek yok. Galatasaray'ı gerçek anlamda sevmek yeterli. Rahatsız olacak olanlar da cidden umurumda değil. Çünkü benim yaptığım şey kişisel bir şey değil, takımımın kayıtsız, şartsız desteklenmesi ve sabredilmesi yönünde.

Eleştirmeyin takımı demiyorum ki! Eleştiri her zaman olacak ama öyle yorumlar oluyor ki Galatasaray bitmiş sanki, Rijkaard bu işi bilmiyormuş gibi anlatılıyor sanki. Eleştiri yapılacaksa gidilsin Anıl Tatar gibi yapılsın. O adam mı, bu adam mı, bittik, yandık, eyvah gibi şeyleri neden kaale alayım? Cidden yani şu an için neden kaale alayım. Çünkü bu bir hazırlık maçı, sorunları görme, tartma, 25 kişilik kadroyu belirleme maçları. Hal böyleyken sanki bu bir Şampiyonlar Ligi maçıymış gibi olaya yaklaşıp buna göre yorum yapanların diğer Galatasaraylı taraftarların moralini bozmasına neden göz yumayım?

Eleştiri her zaman yapılmalıdır. Ama düzeyli bir şekilde. Anıl Tatar gibi. Adeta küfreder gibi, dünyanın sonu gelmiş gibi değil. Benim üzüldüğüm ve inanamadığım nokta budur.

Bu konu'da haklisin. Takimin su durumuna kizabilirsin ama herseyin bir siniri var, elistirdik'ten sonra hazirlik maci deyip gecmek lazim. Sonuc'ta örnegin bir Arda bile hazir degil, ki normal.

Geri
Üst Alt