Zayton Cup 09 | Galatasaray 0-1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 0 - 1 Bayer Leverkusen | 11 Temmuz

Hazırlık maçı dediğin böyle olur.. Eğer çıtır çerez takımlara karşı %200 topla oynama oranıyla oynadığımızı görüp "tamam,bu takım oldu" dedikten sonra ilk lig maçında yamulunca adım gibi eminim ki yüzlerce kişi "kelle isterük" nidalarını ima etmeye başlayacaklardı...

Bu maç eksiklerimizi görmek için süper oldu; ki yarı takım yoktu.. Bu sene sabır senemiz olucak, takım oturana kadar daha çok daralacağız, bu belli, ki bir kişi bile farklı bi yere alışması aylar sürebiliyor..

Bu maçla turu atladık da diyebilirim aslında... :)

------------LEO----------

UĞUR--servet--gökhan--H.BALTA

---------M.TOPAL--------

------TOBİ----ARDA------

KAİTA--------------KEWELL

--------BAROS----------

kırmızıların hiçbiri yoktu bugün ne bekliyorduk ki ?

Bu foruma attığım ilk mesaj,herkese merhaba şimdiden.

Maçın ilk 20 dakikalık dilimini tek seyredebildim,izlediğim kadarıyla bu takımın bu sisteme alışması için baya bir süreye ve transfere ihtiyacı var.

Umarım rijkaard ve ekibi bunların üstesinden gelebilir.

cok buyuk bir otorite gibi konusmussun ama bugunku mactaki kadro da genclere yonelik ve surekli degisiklikler iceriyordu.as takimla oynamadik yani 6-7 eksikle oynadik ilk 11 den en az ...

bu kadronun bu sisteme ne zaman alisacagini tam takim oynadigimiz zaman karar verebiliriz sayin otorite :D

Kimisi Ugur'u begenmez, futboldan anlamiyorsun denir. Kimisi Aydin'i begenir sen futboldan anlamiyorsun. Kimisi Aydin'i begenmez kücük Hakan olur. Unutmayin ki yorumlari yapanlar, yani biz, insaniz. Görüslerimiz farkli olabilir. Herkesin ayni futbolcu'yu begenecek diye bir kural yok bildigim kadariyla.

Aydın Yılmaz genç yaşına rağmen yıllardır Galatasarayda 'Sakat olmadığı' zamanlarda yer bulmuştur.Ama ha patladı ha patlayacak derken,Hiçbir ilerleme kaydedemiyor.Kiralık olarak anadoluya yollanmalı,tabiri caizse burnu sürtsün biraz yoksa çok zor

4-3-3 yeni sisteme alismaya calisiyoruz henuz. Ek olarak bu sistemde henuz as kadromuzla mac yapmis degiliz. Bu kamp donemi genc oyunculari denemek idi. Ki ben genc oyunculari kazandigimiza inaniyorum.

Ugur geldi, aslanlar gibi mucadelesini verdi. Talihsiz sakatligin ardindan yeniden sag bek mevkisini kapti.

Alparslan sol bekte cok iyi oynadi. Hakan Balta gibi bir oyuncumuz olmasa idi, Alparslan garanti oynardi.

Aydin kendini buldu. Iyi bindirmeler yapti, kadroya dahil olacak idir. Keita'nin alternatiflerinden biri olacaktir.

Henuz 18 yasinda olan, Emre Colak Leverkusen'a karsi cok iyi bir oyun cikarti.

Serdar Eylik'in diger gencler gibi zamana ihtiyaci var.

Simdi ben 1-0 yenildigimizemi bakiyim, yoksa Galatasaray'in gelecegi olan yukaridaki saydigim isimlerin iyi performanslarina mi ? Iyi bir kadro olusturacagiz. Her mevkide alternatifleri olan bir kadro.

Yaser Yildiz'i unutum. Gecen sene gitmesi istenilen Yaser, bu kamp doneminde hirsi ile on plana cikti. Bu sene Rijkaard'li kadroda, bende varim mesaji verdi.

Bu arada ben Emre Gungor,Emre Asik ikilisini, Gokhan Zan,Servet Cetin ikilsinden daha iyi buldum. Daha cok guven verdiler Emre ikilisi. Emre Asik ise, bu yasina ragmen cok begeniyorum. Emre Gungor de iyi idi.

Kisaca iyi bir kamp donemi gecirdik,

haftaya oynayacagimiz Tobol macinda,

Galatasaray'a yurekten basarilar diliyorum.

Çok güzel bir yorum, tebrikler:ka19:

yaw 2. kadroyla Leverkusen'i elimizden kaçırdık diyemi üzülüyorsunuz :)

Kimisi Ugur'u begenmez, futboldan anlamiyorsun denir. Kimisi Aydin'i begenir sen futboldan anlamiyorsun. Kimisi Aydin'i begenmez kücük Hakan olur. Unutmayin ki yorumlari yapanlar, yani biz, insaniz. Görüslerimiz farkli olabilir. Herkesin ayni futbolcu'yu begenecek diye bir kural yok bildigim kadariyla.

Kimisi gelir amacı sadece eleştirmektir takıma hocaya sisteme laf söyler o da var onu unutmuşun

Bu Leverkusen'den tiksinmeye başladım adamlar bela oldu resmen başımıza hersene bu şoparlarla maç yapmak zorundamıyız ya tamam iyi takımlarda başka iyi takımlarla maç yapsak olmaz mı

Aydın , Erhan , Emre , Serdar bunlar kiralık olarak verilsin , seneye görürüz hepsi bomba gibi olur.!

Bana Ardadan başka kiraya gidip takıma girmiş,oynayan bir futbolcu gösterebilir misin?Kiraya giden futbolcu bir sonraki sene bedava bonservisiyle başka takımlara verilir.

Boşuna dil dökmeye gerek yok Mustafa bey.

Anlayabilecek sakinlik şu an üyelerimizde bulunmuyor.O açıdan sadece seyirci konumunda olun bence. :)

bakınız ben. yorum yapacam yine biri çıkıcak ( veletin biri :@ ) "uçurtma" , "hayalperest" ve "futbol bilgisi" olayına girip tepemi attıracakç o nedenle susmak en güzeli. sabır !

Bülent'in hoçaligi yok. :)

Zaten futbolçulugna lafim yok, ama ondan TD olmaz. Hele GS'da hiç olmaz.

benim ne demek istedimi anlamasiniz!!!

Bulent Korkmaz geldi zaman cogu kisi .. ne olursa olsun bulent korkmazin arkasindayiz diyordu .... 5-6 hafta sonra neler degmeye basladilar

benim ne demek istedimi anlamasiniz!!!

Bulent Korkmaz geldi zaman cogu kisi .. ne olursa olsun bulent korkmazin arkasindayiz diyordu .... 5-6 hafta sonra neler degmeye basladilar

Aynen. Bir Lincoln yüzünden zaten ne kadar küfür yedi kaptan. Ki son maclarda güzel oynuyordu takim.

Geri
Üst Alt