Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

abartmamak lazim golu ... kalecinin hatasi

Kaleci hatası tabii ki var ama yere sektirilerek çekilen sert şutlarda kaleciler çok zorlanır. Kaleci yağmurun azizliğine uğradı ama bu azizlikte yere sektirerek şut çekmenin de payı var. Genç oyuncularımızı gönülden destekliyoruz ve onlar atınca çok seviniyoruz. Umarım Emre çizgisini hiç bozmaz.

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Takımda hazır gibi gözükenler

Emre Çolak

Ayhan

Gökhan Zan

Sabri

Yaser

Orkun

iyiye yakınlar

Uğur Uçar

Serdar Eylik

Servet

kötüler

Mustafa Sarp

Volkan Yaman

Barış Özbek

nötr: Erhan Şentürk

Emre Aşık

Emre'yi ilk 11 yazınca burda kevgir mevgir diyordu arkadaşlar, bu sene görücez "kevgir"i.. :)

Yaser yardırdı ya sol açığı... Adam süper oynuyor.

Sabri hazir yani simdi öylemi :)

Kaleci hatası tabii ki var ama yere sektirilerek çekilen sert şutlarda kaleciler çok zorlanır. Kaleci yağmurun azizliğine uğradı ama bu azizlikte yere sektirerek şut çekmenin de payı var. Genç oyuncularımızı gönülden destekliyoruz ve onlar atınca çok seviniyoruz. Umarım Emre çizgisini hiç bozmaz.

evet dogru ... ama emre colak 10 numara alsin yada emre colak gözum kapali oynatirim demek sacma olur ... bu kadar kolay mi ??

bence rijkaard ayhani ilk 11 almiyacak

Abdurrahman mahvetti Sivas'ı.. İyiki almamışız. Arkasına atılan her top pozisyon.. Ben 3-0ken kapatmıştım..

Bu arada Sivas kimle oynuyor ve hangi kanal veriyor maçı? Eğlenelim biraz:)

Sabri hazir yani simdi öylemi :)

Orada olay farklı. Tamam, bunlar olmuş, dışarı alayım, göreceğimi gördüm olayı değildi. Takıma sonradan katılan, daha çok kondisyon çalışması yapan ve takımla birlikte fazla çalışamayan oyuncuları dışarı aldı. Olay bu.

evet dogru ... ama emre colak 10 numara alsin yada emre colak gözum kapali oynatirim demek sacma olur ... bu kadar kolay mi ??

kesinlikle katılıyorum ilk 30 dk Ayhan müthişti Ayhan mı Emre mi deseler sabaha kadar Ayhan derim

Emre'yi ilk 11 yazınca burda kevgir mevgir diyordu arkadaşlar, bu sene görücez "kevgir"i.. :)

barça oynatıo 18 yaşında topçuları biz niye oynatmayalım neseki rijkardımız var kesin oynatır öle diyenlere de iyi bir kapak olur:cool:

Batuhan Turan arkadasim bilmiyorum hangi maca bakiyorsun, ama 3 mactirda en sakin ve pas isabet yuzdesi en yuksek oyuncu bence Mustafa Sarp. Hee ilk 11 i haketmiyor diyorsan bile birak yedekte kalsin.

bu Baris ne kötü top oyniyor be gardaslar..

Hic beyenmiyorum onu 3 mactir.

Genel olarak da sadece Berline karsi oynadigimiz macda beyenmistim Barisi.

futbolcu dedigin dikine pas atar emre colak bunu iyi yapiyor baskalari gibi yana kacarak pas atmiyor oyunu yavaslatmayacak .

Geri
Üst Alt