Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Helal olsun bu çocuklara beni uzun zaman sonra heyecanlandırdılar sağlam adımlarla geliyorlar Özgürcan hariç hepsi çok verimliydi gerçi oda forvetin sağında oynadı

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

alparslan sol beke super yakisti :D

Golü "gelgidersin.blogspot.com" adresinde görebilirsiniz.

Kendi blogum değildir, İngiltere'den Galatasaraylı bir abimizin blog'udur.Düzenli spor haberlerini de buradan bulabilirsiniz.

:)

Ya bu Baris Özbek satilmali hic dogru birsey yapmiyo.

Ayhan Akman'da derhal gitmeli okadar uzun top kullandi bitane yerini bulmadi.

Emre Colak cok iyi oyunu iyi okuyo, iyi kuruyo biraz fizik ve defansif yönünü calistirirsa banko oynar.

Serdar bugün yine klasini gösterdi calimlari cok iyi.

Emre Çolak, Yaser Yıldız, Alparslan, Serdar, Erhan Şentürk ve Uğur'u beğendim maçta. Erhan gol atmasa bile gelen topları olumlu kullandı. Yaser'de kendini çok geliştirmiş. Resmen dağıttı rakibin sağ kanadını. Şimdi Rijkaard ne yapacak bakalım. Herkes çok iyi, kimleri oynatacak acaba (:

bi ara bizden biri sag kanatta orta sahada 3-4 kişiyi gecti acaba o serdarmıydı

Emre Çolak

Yaser Yıldız

Alparslan

Serdar Eylik

Dikkat çeken isimlerdi.

Sonradan giren Murat Akça'da güven verdi.

Uğur Uçar'ı ise yeniden görmek sevindiriciydi. Özellikle iyi oynadığını görünce iyice bir mutluluk kapladı beni.

Tabi bu isimlerin dışında vasat oyuncularımızda vardı.

Özgürcan'a fazla haksızlık yapmayalım,adam resmen sağ kanat oynadı,Özgürcan tipik santrafor zaten ağır bir de kanatta oynarsa olacağı bu..

Gençleri begendim macta ta iyiydik hani mücadele gücümüz yukseti...

Emre Çolak, Alpaslan, Ugur, Serdar Eyilik bunlar ise süperdi :D

Mİlli oyuncular ise biraz daha calısırlarsa bu takım süper olacak

Alpaslan' ı çok beğendim bu maçta.

evet güzel ve olumlu bir hazırlık maçıydı emre ve bir kaç genç kardeşimiz güven verdş hadi hayırlısı....

yaser görmeyeli nekadar kendini geliştirmiş, böyle devam ederse takımda kalır.

Oyuncu değişikliklikleri çok fazla olduğundan futbolcular hakkında kesin bir yargıya varmak yanlış olur.Biraz daha ceza sahasında yaratıcı olmak lazım.Bu maçta bunun eksikliği vardı sanki.

Emre Çolak'ta ben geliyorum demeye devam ediyor... :)

Geri
Üst Alt