Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Maç hakkında yorumlar yapacak olursak

Orkun'u beğendim güzel bir iki top çıkardı ikinci yarıda Aykut'a top gelmedi neredeyse...

Sağ bekte ilk 30 dakika Sabri başarılı bir performans çizip iki tane isabetli orta açtı şaşırttı bizi (:

Uğur Uçar çok istekliydi Sabri'ye filan bırakmaz sağ beki

Servet defans olarak iyi oyun kurma olarak yine berbattı ileriye doğru paslarının çoğu isabetsizdi

Gökhan Zan İleriye dönük pasları %100 e yakın isabetliydi. Transfer isabetli görünüyo...Ama yine de konuşmak için erken. Umarım sakatlığı nüksetmez

Volkan Yaman : Yazacak hiç birşey yok tamamıyla rezalet. Galatasaray'ımızda yeri yok...

Alparslan Erdem : Çok iyiydi gerek bindirmeleri gerek defanstaki müdaheleleri çok yerindeydi beğendim (:

Murat Akça : Oyuna girdikten sonra fazla iş düşmedi ama pasları isabetliydi dikkatimi çeken budur (:

Emre Aşık : Tecrübeli yedek oyuncumuz olacaktır yine kendisi.. Agresif abi :D

Barış : kullandığı güzel frikik dışında yokları oynadı kötüydü baya bi hatalar yaptı az kalsın gol yiyioduk sayesinde

Mustafa Sarp : pasları sade ama bugün etkisizdi..

Ayhan : Bi arkadaşında dediği gibi eski Ayhan yoktu bugün hızlı paslar sade futbol pres ben baya bi beğendim oynadığı 30 dakikalık futbolunu...

Serkan Kurtuluş: Orta sahada oynadı (arkadaşlardan birisi demişti gerçek mevkisi orası diye ben bilmiyodum açıkçası göze batmadı)

Mehmet Güven : Bugün geçen maçlarına göre daha iyiydi. Ama bu orta sahada yedek bile zor olur...

Emre Çolak: 30. dakikada girdi oyuna 43. dakikada 35 metre mesafeden güzel bi vuruşla tek golümüzü atan oyuncumuz. ( kaleci hatası olsa bile oradan vurması bile kendine güveninin işaretİ) pas alışverişleri sürekli olarak pas istemesi arkadaşlarını rahatlatması kesinlikle fiziğini geliştirdiği taktirde ilk 11 için şansı çok fazladır..Ayrıca duran topları kullanması Emre Çolak'ın çok büyük artılarından birisidir benim için...

Arda Turan: Girdi ve her zamankinden düşük tempoyla aynı işleri yaptı. Seviyoruz seni...

Yaser : Bugün çok hırslıydı Sol Winger için düşünülecek futbolcular arasında.. 4-3-3 taktiği gerçekten yaramış kendisine.. Soldan çok iyi bindirmeler yaptı çok hızlıydı...

Serdar Eylik : Biraz heyecanlı gördüm kendisini. Ama çıkmadan önce güzel hareketler , çalımlar yaptı. Serdar Eylik'in de kendisini Rijkaard'a kanıtlamış olduğunu düşünmekteyim.

Özgürcan : Bugün durgun günündeydi çok iyi değildi açıkçası.

Erhan Şentürk: Oyunda olduğu süre içerisinde iyi niyetli gözüktü bişeyler yapmaya çalıştı ama gerekli pasları alamadı..

Baros : Bildiğimiz Baros (: ama ofsaytta fazla kaldı biraz (:

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

.......................Leo....................

Uğur......G.Zan......Servet....H.Balta(Alparslan)

....................Linderoth..................

.............Ayhan.....Emre Çolak.......

Serdar E.............................ARDA(K)

...................Baros........................

leverkusen e böyle çıkalım

Şuan için top kontrolü ve topa sahip olma konusunda iyi gözüktük.Bana göre en büyük eksikliğimiz hücum da çoğalma konusunda.Bunu da Keita - Baros - Arda - Kewell ile aşacağımızı düşünüyorum.

Abileri gençlerden feyz alsa diyeceğim. :)

Şaka maka cidden iyi oynadılar. Emre Çolak hemen hemen her pozisyonda has adam konumunda oynuyordu. Serdar Eylik de ikinci yarıda açıldı ve gerçekten iyi işler yaptı. Top sürüşünden bile futbolcu olduğunu belli ediyor.

Ama benim Arda için bir eleştirim olacak. Çünkü Arda şu aşırı çalım sevdasından vazgeçmeli artık. Aldığı topların çoğunda ısrarla çalım sevdasına girdi. Bazen 3-4 kişinin bile arasına girdi. Bir pozisyonda çevresinde beş kişi vardı, bize göre sol kanadın dibindeydi ve ani bir pas çıkarsaydı adamlar oyundan düşeceklerdi ama ısrarla çalım atma sevdasına devam etti. Eğer hızlı ve seri oynamak istiyorsa zorunlu noktalar hariç Arda'nın şu çalım sevdasını azaltması lazım.

Baros biraz dağınıktı. Pek hırslı görmedim. Sakarca hareketleri de oldu.

Spikerlerin Barış'a neden güldüğüne gelince herkes çıktı ama Barış hala koşuyor, hala sahada muhabbetiydi. İlk 11'den son çıkan adam o olmuştu. Rijkaard tercihi bu yönde.

Bu arada asıl dikkati çeken yönlerden biri Rijkaard çok arka planda duruyor. Neeskens ise asıl hocaymış gibi duruyor. Oyuncularla diyalogu çok iyi ve babacan duruyor.

Yaser'i tekrar anlatmama gerek yok. Kendisine bayıldım. Bu sistem ona çok yaramış görünüyor. Tek başına dağıttı bulunduğu kanadı. Çok güçlenmiş görünüyor ve hızlıydı. Umarım bu çizgide kalmaz ve üstüne koymaya devam eder. Böyle devam ederse gerçekten memnun oluruz ve iyi bir oyuncu kazanırız.

Bazı oyuncuların yeni çalışma sistemiyle potansiyelleri yavaş yavaş çıkıyor gibi görünüyor. Bu noktada yeni teknik kadronun önemine dikkat çekmek lazım. Ben bu takımdan gerçekten umutluyum. Şu belli oldu ki kim olursa olsun top hep ayağımızda olacak. Asıl sorun ise atağa çıkarken bazen acemilikler yapmak, oyunu sürekli ileriye yığmamak olarak görünüyor. Bunu artık zamanla aşacaklardır.

Neeskens adamı dövüyodu ya orda gül gül öldüm. :D

Emre golü atınca direk Arda'ya koşmuş helal olsun. Bu arada Serdar Eylik kaç numarayı giydi ?

Volkan Yaman, Mehmet Güven, Sabri Sarıoğlu ve Mustafa Sarp işimize yaramaz. Bu 4 adam dışında tüm oyuncuları başta Yaser olmak üzere çok beğendim.

.......................Leo....................

Uğur......G.Zan......Servet....H.Balta(Alparslan)

....................Linderoth..................

.............Ayhan.....Emre Çolak.......

Serdar E.............................ARDA(K)

...................Baros........................

leverkusen e böyle çıkalım

serdarin yerine aydin olsun :D

Aydın Yılmaz sakatmıydı.

Volkan Yaman, Mehmet Güven, Sabri Sarıoğlu ve Mustafa Sarp işimize yaramaz. Bu 4 adam dışında tüm oyuncuları başta Yaser olmak üzere çok beğendim.

Sabri'yi normalde bende pek sevmem ama bu maçta iyilerden biriydi oynadığı 30 dakikada...

Bir kez daha gördük ki,Altyapı denildimi Tr'nin tartışmasız en iyi altyapısı G.Saraydadır.

yaser ayi gibi olmus ayi :)

cok guzel oynadi bugun.

Özgürcan çok kilolu ya.Bence bu sene'de kiralık oynatılmaı!

------------leo----------

ugur-servet-balta-alparslan

-----topal---ayhan--------

---emre----------arda--

-------keita-baros-----

alin size kadro. :)

İnşAllah gençlerimize nazar değmez.:)

Geri
Üst Alt