Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

KALECİLER

1 Aykut ERÇETİN

25 Leo FRANCO

54 Orkun USAK

DEFANS

2 Emre GÜNGÖR

3 Uğur UÇAR

5 Gökhan ZAN

21 Emre AŞIK

22 Hakan BALTA

23 Serkan KURTULUŞ

28 Semih KAYA

60 Alparslan ERDEM

74 Volkan YAMAN

76 Servet ÇETİN

80 Murat AKÇA

ORTA SAHA

6 Tobias LINDEROTH

7 Aydın YILMAZ

8 Barış ÖZBEK

9 Abdul Kader KEITA

10 Cassio LINCOLN

14 Mehmet TOPAL

16 Mustafa SARP

18 Ayhan AKMAN

19 Harry KEWELL

55 Sabri SARIOĞLU

66 Arda TURAN

87 Mehmet GÜVEN

FORVET

15 Milan BAROS

17 Yaser YILDIZ

20 Shabani NONDA

61 Serkan ÇALIK

83 Erhan ŞENTÜRK

kimler kalacak kimler gidecek

Cevap: Zayton Cup 09 | Galatasaray 1-0 Wydad Atc | 8 Temmuz | 21:00 | EuroSport 2

Volkan Yaman tam bir fiyasko

Dikkat ettiysen Arda, Baros vs girdikten sonra takımdaki belli bir ahenk biraz kayboldu. Özellikle Arda ısrarla çalıma girdiğinde bu göze çarptı. Bu şeyle alakalı. Takım kaç hazırlık maçıdır seri paslara, ayağında top tutmaya o kadar alıştırmış ki bizi Arda topu ayağına alıp ısrarla çalım sevdasına girdiğinde mevcut oyun ahenginin bir anda değiştiğini gördük. Umarım Arda gerekli yerde çalıma girip oyun ahengini hızlandırır. Bu gözden kaçırılmaması gereken çok önemli bir tespit.

Rijkaard bir kulağını çekse iyi olur :)

KALECİLER

1 Aykut ERÇETİN

25 Leo FRANCO

54 Orkun USAK

DEFANS

2 Emre GÜNGÖR

3 Uğur UÇAR

5 Gökhan ZAN

21 Emre AŞIK

22 Hakan BALTA

23 Serkan KURTULUŞ

28 Semih KAYA

60 Alparslan ERDEM

74 Volkan YAMAN

76 Servet ÇETİN

80 Murat AKÇA

ORTA SAHA

6 Tobias LINDEROTH

7 Aydın YILMAZ

8 Barış ÖZBEK

9 Abdul Kader KEITA

10 Cassio LINCOLN

14 Mehmet TOPAL

16 Mustafa SARP

18 Ayhan AKMAN

19 Harry KEWELL

55 Sabri SARIOĞLU

66 Arda TURAN

87 Mehmet GÜVEN

FORVET

15 Milan BAROS

17 Yaser YILDIZ

20 Shabani NONDA

61 Serkan ÇALIK

83 Erhan ŞENTÜRK

Sus Bebegi Lincoln gitti zaten

Bayer 2-0 aldıysa bize beraberlik yetiyor o halde. Kupa kupadır, şampiyonluk şampiyonluktur. Leverkusen maçında daha çok abiler olacaktır. Bakalım abiler ne yapacak?

Bu arada Alparslan busene Hakan'ı keser.Çünkü çok etkili bindirmeler yapıyor.Hakan'ı stoperede çekebilir ama benim görüşüm Rijkaard sol beki Alparslan'a verir.

KALECİLER

1 Aykut ERÇETİN

25 Leo FRANCO

54 Orkun USAK

DEFANS

2 Emre GÜNGÖR

3 Uğur UÇAR

5 Gökhan ZAN

21 Emre AŞIK

22 Hakan BALTA

23 Serkan KURTULUŞ

28 Semih KAYA

60 Alparslan ERDEM

74 Volkan YAMAN

76 Servet ÇETİN

80 Murat AKÇA

ORTA SAHA

6 Tobias LINDEROTH

7 Aydın YILMAZ

8 Barış ÖZBEK

9 Abdul Kader KEITA

10 Cassio LINCOLN

14 Mehmet TOPAL

16 Mustafa SARP

18 Ayhan AKMAN

19 Harry KEWELL

55 Sabri SARIOĞLU

66 Arda TURAN

87 Mehmet GÜVEN

FORVET

15 Milan BAROS

17 Yaser YILDIZ

20 Shabani NONDA

61 Serkan ÇALIK

83 Erhan ŞENTÜRK

burdakiler dışında 7-8 oyuncu daha da var :p

emre , serdar , emrah....

Lincoln'den eksiğim yok Röportaj:İlhan SÖYLER 06 Haziran 2008 Galatasaray'ın 17 yaşındaki yıldız adayı Emre Çolak, "İdolüm Arda abi. Yetenek olarak Lincoln'den aşağı kalır yanım yok" derken, A takıma çağrılmayı beklediğini söylüyor. GALATASARAY'dan bir Emre gitti, bir Emre geliyor... Henüz 17 yaşında ama uluslararası tecrübesi bir hayli fazla. 5 yıldır sarı kırmızılı takımın alt yapısında forma giyen Emre Çolak, U17 ve U18 Milli Takımları'nın formasını 55 kez terletmeyi başardı. Henüz A takımda oynama şansı bulamayan Emre Çolak, futboluna oldukça güveniyor. Ve diyor ki: "Benim Lincoln'den ne eksiğim var. Arda ile çekişirim." Futbola 11 yaşında Atışalanı takımında başlayan ve hocası Emin Tetikli tarafından keşfedilen Emre Çolak, ardından G.Saray alt yapısında Recep Yazıcı, Halim Fıçıcı ve Ahmet Keskinkılıç'ın elinden yoğrulmuş. Hocaları onun için, "O bizim baştacımız. G.Saray'ın gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olacak" diyorlar. Yeter ki, 'gel' desinler 1991 Ordu Mesudiye doğumlu olan Emre Çolak, Karadenizli olmanın hırsı ile hiçbir şeyden çekinmiyor. Oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Emre'nin hedefleri de büyük. Bakın ne diyor genç yıldız adayı: "Uluslararası tecrübem çok. Ben G.Saray A takımında oynayacak durumdayım. Kendimi gösterecek güvene sahibim. Yeter ki abilerim 'gel' desin. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Benim gibi gençlere güvensinler. Arda benim idolüm. Kendisiyle çekişirim. Onunla sık sık konuşuyorum. Her seferinde bana, 'Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. Neler çektiğini biliyorum. Sabırlı ol, sıra sana da gelecek' diyor. Ben kendime çok güveniyorum. Takımın yıldızı olan Lincoln'den aşağı kalır yanım yok. Bana inananlar, 'Lincoln'ü geçersin' diyorlar. Onu zorlarım. Bana göre Lincoln'den fazlam var, eksiğim yok. Yeter ki, bana destek versinler." Emre Belözoğlu benim için bitti DAVUTPAŞA Lisesi'nde okuyan Emre Çolak, 10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu'nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu'nun F.Bahçe'ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, "Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe'ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu'ndan soğudum" diyor. Futbol stilim Deco ve Nani'ye benziyor EN verimli olduğu bölgenin forvet arkası ve orta saha olduğunu söyleyen Emre Çolak, kendisini Portekizli Deco ile Nani'ye benzetiyor. Ve şunları söylüyor: "Portekizli Ronaldo ile Brezilyalı Ronaldinho'yu çok beğeniyorum. Futbol yapım itibariyle Deco ile Nani'ye benziyorum. Beni ben yapacak olan güven, zaman ve ilişkiler olacak. Böylesine hızlı bir çıkış yaptıysam kendime olan güvenim sayesindedir."

Aslan'a bak bee:f50:

Semih Kaya ve Murat Akça paf takıma gönderilecektir yine bu sene Volkan Yaman kadro dışı kalacaktır temennim...

lincoln zaten gitti. Erhan Şentürk ve Özgürcan Özgür transfer yapılmaması halinde biri yedek olarak kalacak yapılması halinde kiralanacaklar kanımca

Nonda'da gidici gibi görünüyo

Kalecilerden muhtemelen Aykut'la yollar ayrılr gibi geliyo 3. kaleci Fırat olacktır muhtemelen

Mehmet Güven'de gidici.

Volkan yaman güle güle demek lazım..Yanındakini zor duruma sokuyor..Bir kerede kademeye gir be;(

Şaka maka mehmet güven'i bu akşam begendim..

Tel sırıtan oyuncu vardı Oda VOLKAN YAMAN:)

Erhan takımda kalacak sözlesme uzatıldı..Emre,Serdar,Erhan A takımda..

Gençlerimizi bol bol oynatırsak transfer yapmaya hiç gerek kalmaz.Gerçekten çok iyi oyuncular çıkıyor.

Bu arada Alparslan busene Hakan'ı keser.Çünkü çok etkili bindirmeler yapıyor.Hakan'ı stoperede çekebilir ama benim görüşüm Rijkaard sol beki Alparslan'a verir.

abartmayalım. Şuan Türkiyede Hakanı kesebilicek bir yerli solbek yok 1 yada2 sene sonra belki Balta bu takımın bankolarından biridir

Yaser hem ofansa hem defansa cok yardimci oldu valla.

Volkan hakkinda birsey yazmak istemiyorum, yakismiyor...

2 sene önce böyle degildi bu adam.

emre çolakı, ibb ye versek 1 sene kiralık abdullah avcı onu zaten tanıyor belki ardanın manisadan döndüğü gibi döner.bu orta sahada 5 - 10 dakika süre almasındansa kiralık olarak gidip fiziğini ve oyununu daha çok geliştirmesini isterim (tabiiki şahsen) :)

Yaser' e ayrı bi parantez açmak gerek. Kendini bulmaya ve hatta kendını aşmaya başladı.Çok iyi oynadı bu akşam. Yırtıcı girişken rakibi ısıran yapısı çok ıyıydı. Emre Çolak ise zaten herzamankı gıbi çok ıyıydı.İlk 11 i en çok zorlıcak genç oyuncmuz.

Bayer 2-0 aldıysa bize beraberlik yetiyor o halde. Kupa kupadır, şampiyonluk şampiyonluktur. Leverkusen maçında daha çok abiler olacaktır. Bakalım abiler ne yapacak?

Maçı izlerken içimden "keşke sadece gençler oynasaydı" diye geçirmedim değil.

Dikkat ettiysen Arda, Baros vs girdikten sonra takımdaki belli bir ahenk biraz kayboldu. Özellikle Arda ısrarla çalıma girdiğinde bu göze çarptı. Bu şeyle alakalı. Takım kaç hazırlık maçıdır seri paslara, ayağında top tutmaya o kadar alıştırmış ki bizi Arda topu ayağına alıp ısrarla çalım sevdasına girdiğinde mevcut oyun ahenginin bir anda değiştiğini gördük. Umarım Arda gerekli yerde çalıma girip oyun ahengini hızlandırır. Bu gözden kaçırılmaması gereken çok önemli bir tespit.
Ben Rijkaard'ın Arda'dan orta 3 lüde faydalanacağını düşünüyorum..Yani ortasahada bukadar fazla top tutmaz ısrarla çalıma girmez..Kewell geldiğindede sol forvet onun olacaktır diye düşünüyorum..

Balta Servet ile stoper oynar, demedi demeyin.

Tabi yabanci stoper almazsak.

Geri
Üst Alt