Mustafa Bey, genelde olumlu yorumlarda bulunuyoruz. Gençlerden umutluyuz. Bunun en büyük sebebi gerçekten sıkı ve iyi çalışmışlar. Ama daha da önemli sebebi Rijkaard'ın hepsine adaletli olması ve bunu belli etmesi. Gençler baktı ki ben kendimi gösterirsem bu adam beni A takıma alacak, daha disiplinli ve yerinde oynamaya çalıştılar. Öte yandan takımın antrenman sisteminin başarısına bağlıyorum bunu. Misal Yaser Yıldız'daki garip değişimin altında muhakkak teknik yönetimin imzası vardır. Emre Çolak zaten yetenekli bir çocuk ama hazırlık maçlarında ısrarla yer buluyor ve sürekli iyi işler yapıyor.
Sonuç itibariyle sürekli söylediğimiz şeye geliyoruz. Biz en büyük transferimizi Rijkaard ve ekibi ile yaptık. Takımı yeni bir anlayış ve farklı bir antrenman sistemi ile çalıştırıyorlar. Neticesinde geçen yıl abilerinin oynadığı futboldan daha fazla ayağa pas ve seri pasları buldular şimdiden. Kısa ve öz sahadaki oyun sistemine bakmak yeterli. Arda'nın bir kaç çalım atıp ısrarla çalıma devam etmesi bize şu maçta garip gelmişse, nedeni ortadadır. Bu sistemde imzası olanlar ve futbolcuları buna göre şekilleyenler de ortadadır. Hücuma yönelik olarak daha hızlı ve yaratıcı olduğumuzda, Galatasaray maçlarının çok ama çok zevkli olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.
Ümidim her geçen gün artıyor. Rijkaard ve ekibi bu çalışma sistemi, temposu ve şeklini sürdürdükleri ve adalet dağıttıkları sürece istenen futbolun gerçekleşme ihtimali artacaktır.