Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly

Cevap: Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly | Futbol Smart

Emre Colak. Bir insanin ayagina top bu kadar mi yakisir! Bu sene A takima adapte edilirse, en azindan duran top sorunumuzu cözer, cünkü mevcut 33 kisilik kadroda onun disinda duran top kullanabilen oyuncumuz yok.

Nasıl oynadık;???????????

Cem Sultan ilk maça göre iyiydi performansında artış var. Mustafa Sarp böyle oynarsa yedek olur.

alparslan'ın rijkaard'la ilgili söyledikleri ilginç (=:

Emre çolak ve cem sultanı beğendim,gelecek vaad eden iyi oyuncular umarım as takıma alınıp bu sezon beklentileri boşa çıkarmazlar.Forvette cem sultan ileride çok güzel işler çıkaracakdır.Emre çolakda bu maçda maestro gibiydi gerçekten beğendim.Reijkard umarım yeri ve zamanına uygun maçlarda bu çocukları oynatma fırsatı verir.

girdikden sonra cem de iyi oynadı ....

mustafa sarpı transfer eden zihniyeti kesinlikle kınıyorum,kaplumbağa hızında 29 yaşında bir oyuncunun ne yeri var bizim takımda...

ben anlamadım sizi barış kötümüydü iyide barışın ne yapmasını istiyorsunuz ki ben beğendim onu.

Mustafa Sarp ile Barış çok dengesiz oynuyor.

son 10 dk hariç oyunun %100 hakimi bizim takımdı.

Takımda fiziki olay inanılmaz iyi geldi bana geçen sene iler iigidemeyen oyuna hakim olamayan takım bu sene Al Ahy gibi Asya nın en büyük takımına yarısından çoğu gençlelre oynayıp top dahi göstermedi. Ayağa hızlı paslar ve kanatlarda alan boşaltıp geriden bindirmeler özellikle Yaser tarafından harika yapıldı. Ara sıra Aydın da yaptı.

Bu sistem de şu gerçek ki ileri 3 lün fişek gibi olmalı yoksa ilerde pozisyon bulman güç olur. Arda - Baros - Keita hatta Kewell da grinice gerçekleri göreceğiz :)

Takımın 10 numarası denen Lincoln beyden çok daha klas bir oyuncu izledim bugün o da daha 17 yaşindaki EMRE ÇOLAK tı. bu çocuk kesinlikle yetenekli ve takımda 18 i geçtim 11 i dahi zorlar Rijkaaard da zaten ısrarla onu çıkartmadı hayalarına top geldiği için çıktı.

Barış ın ortasına Çektiği Voleyi benim diyen futbolcu çekemez. yaptığı hareketler oyunda hek aktif olma klas paslar. bu çocuk kesinlikle 2. Arda olur geçerse şaşmayın.

Rijkaard ve ekininin hazırlık maçıuna rağmen bu kadar ilgili ve ciddi olmaları başarının habercisidir. Rijkaard a kesinlikle süre vermliyiz. Gençlerle bu kadar gerçek manada ilgili birini bulamayız + kariyerli.

Kenarda taktik verirken Servet den Emre Aşık a hgenö oyunculara hepsi ağzı kulaklarınla dinliyorlar. Çünkü karşılarındaki boru değil Frank Rijkaard Dünyanın en başarılı oyuncusu ve ŞL nin kaznaan 5 hocasından biri.

neysee takım fiziken daha da iyi oldukça AS kadro ile coşacazz görünen o )

Yeni Bülent Akın'ımız M.Sarp hayırlı olsun.

Cem Sultan çok arzulu oynadı. Ellerin Batuhan'ı çatır çatır oynuyorda bizim Cem Sultan'ın ne eksiği var. Hem teknik hem uzun boylu. Batuhan'dan da kat kat iyi. Eğer sürekli oynayabileceği bir Süper Lig takımına verilmezse bence takımda kalmalı...İyi bir alternatif olur.. Bir kaç seneye de formayı kapar...

90 dakikayı izlemiş biri olarak maç bittikten hemen sonra kendi düşündüğüm gidecekler listesi:

Volkan Yaman

Aykut Erçetin

Özgürcan Özcan

Mehmet Güven

Orkun Uşak

Aydın Yılmaz

Gençlerde ise kiraya verilmesi gerekenler:

Cem Sultan

Emrah Yollu

Murat Akça

Pek katılmıyorum sana gerçi senin düşüncelerin tabi (:

Ama Volkan Yaman , Mehmet Güven , Aykut Erçetin konusunda katılıyorum...

Cem Sultan kiraya verilebilir evet ama Özgürcan iyi bir yedek olacaktır. Orkun'da bu takımın 2. kalecisidir. Aydın Yılmaz'ı da yedek olarak kullanacaktır sanırım Rijkaard transfer durumunda takasta kiralık olarak kullanılabilir.. İlk 11'i de alternatifli olarak şu şekilde düşünüyorum

Leo Franco (Orkun /Fırat)

Uğur Uçar (Sabri / Serkan) Emre Güngör(Transfer / M.Akça) Servet (G.Zan/E.Aşık) Hakan Balta (Alparslan Erdem)

M.Topal ( Linderoth )

Yabancı TRANSFER(EmreÇolak, Barış/M.Sarp) Arda ( Emre Çolak, Ayhan )

Keita (Aydın , Cem Sultan ) Baros (Yerli Transfer , Özgürcan) Kewell (Arda ,Serdar , Yaser )

Arap spiker maç başından beri Özgürcan'a Milan Baroş dedi :D:D:D Serdar Eylin'ede Semih Kaya dedi:D:D Hepsi kel olursa böle olur :D

Alpaslan Erdem: ''Frank Rijkaard'ın sistemi ve Antrenman programı gibi hayatımda görmedim. Bu kadar etkili bir antrenman başka biryerde yok, Topla oynama atrenmanına güç, fizik dayanıklılığıda karıştırıyor ve mükemmel bir sistem oynatmaya çalışıyor, çok mutluyuz Antrenmanlardan ve sistemden'' :D:D:D

Çalışın oğlum işte, Boş boş geçen sene gezdiniz Florya'da, kıymetini bilin Rijkaard'ın ve ekibinin. Sizde onları mahcup etmeyin.

Volkan,M.Sarp vasattı.Mısırlılar adeta kasap. Emre Ç. yerden kalkamadı aynı şekilde Yaser de.

Barış hırslı oynuyor falan ama tekniği zayıf.Sıkıcı,renksiz bir maçtı,seyir zevki düşüktü

Yorumlara göre iyi oynamışız sevindim inşallah böyle devam eder. Ben bu d-smartın, neyse.

Geri
Üst Alt