Cevap: Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly | Futbol Smart
son 10 dk hariç oyunun %100 hakimi bizim takımdı.
Takımda fiziki olay inanılmaz iyi geldi bana geçen sene iler iigidemeyen oyuna hakim olamayan takım bu sene Al Ahy gibi Asya nın en büyük takımına yarısından çoğu gençlelre oynayıp top dahi göstermedi. Ayağa hızlı paslar ve kanatlarda alan boşaltıp geriden bindirmeler özellikle Yaser tarafından harika yapıldı. Ara sıra Aydın da yaptı.
Bu sistem de şu gerçek ki ileri 3 lün fişek gibi olmalı yoksa ilerde pozisyon bulman güç olur. Arda - Baros - Keita hatta Kewell da grinice gerçekleri göreceğiz
Takımın 10 numarası denen Lincoln beyden çok daha klas bir oyuncu izledim bugün o da daha 17 yaşindaki EMRE ÇOLAK tı. bu çocuk kesinlikle yetenekli ve takımda 18 i geçtim 11 i dahi zorlar Rijkaaard da zaten ısrarla onu çıkartmadı hayalarına top geldiği için çıktı.
Barış ın ortasına Çektiği Voleyi benim diyen futbolcu çekemez. yaptığı hareketler oyunda hek aktif olma klas paslar. bu çocuk kesinlikle 2. Arda olur geçerse şaşmayın.
Rijkaard ve ekininin hazırlık maçıuna rağmen bu kadar ilgili ve ciddi olmaları başarının habercisidir. Rijkaard a kesinlikle süre vermliyiz. Gençlerle bu kadar gerçek manada ilgili birini bulamayız + kariyerli.
Kenarda taktik verirken Servet den Emre Aşık a hgenö oyunculara hepsi ağzı kulaklarınla dinliyorlar. Çünkü karşılarındaki boru değil Frank Rijkaard Dünyanın en başarılı oyuncusu ve ŞL nin kaznaan 5 hocasından biri.
neysee takım fiziken daha da iyi oldukça AS kadro ile coşacazz görünen o )