Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly

Cevap: Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly | Futbol Smart

Özellikle ilk 10 dk oynanan oyun beni çok memnun etti.Fakat sonra normal olarak tempo düştü.Rakip neden bu kadar sert oynuyor anlam veremedim.Takımımızın mücadeleci yanı beni daha da hırslandırdı.

Ilk yari'yi begendim. Umarim ikinçi yari'da iyi gider.

Bu arada. Ronaldo'ya benzetilen çoçuk oynuyor mu? Merak ettim.

Serdar Eylik'i diyorsan oynamadı

İkinci yarıda onu görmek istiyoruz

İlk yarı sonucuyla şu yorumları yapabilirim

Karşı takımın hücum hattının çok kötü olması nedeniyle

Orkun , Emre Güngör ve Servet'i yorumlamıyorum... Çünkü yaptıkları ve yapacakları pek bişey yoktu..

Sağ bekte Uğur çok iyi değil belki ama sakatlığın verdiği oynamama etkisinden gibi geldi bana maçlara çıktıkça atlatacaktır eminim...

Sol bekte Alparslan bindirmelerini beğendim açıkçası ama Hakan Balta'yı yedek kulübesine oturtabileceğini sanmıyorum şimdilik... Volkan Yaman'dan 10 kat iyidir :D

Barış Özbek İlk 15 - 20 dk iyiydi ama ondan sonra kötü paslar gereksiz koşular attığı penaltı çok iyi yereydi ama son 25 dk yokları oynadı...

Aydın 20. dakikadan sonra ismini 1 ya da 2 kere duydum baya etkisizdi son dakikalarda...

Emre Çolak takımda en fazla mücadele eden isim sanırım pasları gerekse topa müdaheleleri çok iyi çok beğendim A takımda kalacaktır mutlaka

Mustafa Sarp ben pas dağıtımlarını beğendim açıkçası eğer orta sahaya transfer yapılmazsa ilk 11'i kesinlikle zorlayacaktır..

Yaser Rijkaard'ın kanatlarda ters ayaklıları oynatacağının bi göstergesi sanırım şu anda maçta... Sağ ayaklı bi Yaser ve sol kanatta açıkçası etkilide oynuyo..

Erhan Şentürk çok az ismi geçti şimdilik pek gösteremedi kendisini...

,

Bakalım ikinci yarıda nasıl bir 11 çıkacak karşımıza

Vasat oyuncu ben hic begenmem her ikili mücadele'de elini kolunu kullaniyo, topu bos bos sisiriyo.

iki mucadele zaten genelde vucut vucuta olur el kol kullanmaktan dogal birsey yoktur, ha top sisirdi bir kac defa ama gayet saglam oynuyor.

yeni formaları nerden görebiliriz ?

Al Ahly futbol oynamak için çıkmamış.Direk rakibi sindirme gibi bir psikoloji içerisinde. Malesef yanlış yoldalar çünkü bizim oyuncular kendilerini göstermek zorundalar ve sertliğe rağmen yine iyi dayandılar.Açıkcası idari yönetici Adnan Sezgin'nin hakem yada karşı takım idarecisi ile konuşması gerek.Bazı hareketler İtalya ligi için bile sert.

mustafa sarpla ilgili yorumları gördüm , şaşırdım.. bedavaya alınmış ve muhtemelen yüksek olmayan bir yıllık ücretle oynayan bir futbolcu.. rotasyon için çok faydalı olacağına inanıyorum.. bazı lig maçlarında ve türkiye kupası maçlarında m.topal'ı çok rahat bir şekilde dinledirebiliriz m.sarp sayesinde..

Hayvan gibi dalıyor la bunlar,Uğur muğur geliyor aklıma zaten daha yeni yeni alışıyor valla bir sakatlarlarsa giderim yakarım stadlarını ha :p

Takimin fizik gucu gayet iyi. Kosuyor oyuncular, her yere pres yapiliyor. Ileride biraz daha yaratici olmamiz lazim sadece. Onun disinda gayet iyi.

A Milli takım oyuncuları 8 Temmuz'a kadar izinliler en azından ben öyle biliyorum...

Mustafa Sarp'ı bende beğendim.

M.Sarp gereksiz transfer.. Ne koşar, ne iyi top kullanır, ne riske girer, ne oyun kurar..

bence hiç gereksiz değil. kendi bölgesindek birçok oyuncudan daha iyi top kullanır (topal, barış), pres yapar, çok koşar.

bu maçın ilk yarısını izleyemedim nasıl oynuyor bilmiyorum ama kötü oynuyırsa bile 1-2 maçla hiçbir oyuncuyu değerlendirmemek lazım.

adamlar resmen kasap yaa!! uyarsınlar 2. yarı en az 2 kırımızı yerlerdi eğer Resmi maç olsa.

Maça gelince Bu takım çok iyi yapacak. Sistem çok hoşuma gitti. sen her gün çift antrenman yapıp sahada kalecine 1 tane top gelmesini engelliyorsan ve nerdeyse 45 dk seri ayağa oynuyorsan bu takım iş yapcaktır.

Rijkaard çok beyefendi maç öncesi hareketleri taktire şayandıç Maç öncesi rakip takıma gitti. Ydekler dahil tek tek başarılar diledi. (Aragones ise elini uzatan Bülent UyGUn a elini uzatmadığı gibi kim ki bu demişti)

Artı olarak su molasında özellikle genç oyunculara verdiği taktik ve destek süperdi. Altyapı coşar bence takım iyi olacak.

2. yarıyı da görelim bakalım.

sağda keita solda serdar eyilik rakip bekleri maymuna çevirirler mi ? çevirirleeer :D

Takimin fizik gucu gayet iyi. Kosuyor oyuncular, her yere pres yapiliyor. Ileride biraz daha yaratici olmamiz lazim sadece. Onun disinda gayet iyi.

Yaratıcı oyuncularımız oynayınca bu sıkıntımız da kalkacak ortadan.

A Milli takım oyuncuları 8 Temmuz'a kadar izinliler en azından ben öyle biliyorum...

öyle bişi yok :) hepsi de 27 hazirandan beri çalıoşyorlar sadece onları tam olmadan hazıltanmadna oynatmıyor. 8 temmuz da tahminimce As kadroya 45 dk şans verir.

Geri
Üst Alt