Cevap: Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly | Futbol Smart
İlk yarı sonucuyla şu yorumları yapabilirim
Karşı takımın hücum hattının çok kötü olması nedeniyle
Orkun , Emre Güngör ve Servet'i yorumlamıyorum... Çünkü yaptıkları ve yapacakları pek bişey yoktu..
Sağ bekte Uğur çok iyi değil belki ama sakatlığın verdiği oynamama etkisinden gibi geldi bana maçlara çıktıkça atlatacaktır eminim...
Sol bekte Alparslan bindirmelerini beğendim açıkçası ama Hakan Balta'yı yedek kulübesine oturtabileceğini sanmıyorum şimdilik... Volkan Yaman'dan 10 kat iyidir
Barış Özbek İlk 15 - 20 dk iyiydi ama ondan sonra kötü paslar gereksiz koşular attığı penaltı çok iyi yereydi ama son 25 dk yokları oynadı...
Aydın 20. dakikadan sonra ismini 1 ya da 2 kere duydum baya etkisizdi son dakikalarda...
Emre Çolak takımda en fazla mücadele eden isim sanırım pasları gerekse topa müdaheleleri çok iyi çok beğendim A takımda kalacaktır mutlaka
Mustafa Sarp ben pas dağıtımlarını beğendim açıkçası eğer orta sahaya transfer yapılmazsa ilk 11'i kesinlikle zorlayacaktır..
Yaser Rijkaard'ın kanatlarda ters ayaklıları oynatacağının bi göstergesi sanırım şu anda maçta... Sağ ayaklı bi Yaser ve sol kanatta açıkçası etkilide oynuyo..
Erhan Şentürk çok az ismi geçti şimdilik pek gösteremedi kendisini...
,
Bakalım ikinci yarıda nasıl bir 11 çıkacak karşımıza