Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly

Cevap: Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly | Futbol Smart

Yeni Bülent Akın'ımız M.Sarp hayırlı olsun.

Mustafa Sarp iyidir...Bakmayın bu maç kötüydü ama bu söylediğimi sezon içinde mutlaka hatırla...Renkdaş takip ettim ben bu adamı...Bak haklı çıkacağım emin ol...:cool:Bana güven:ka05:

2. yarı normal olarak tempo düştü.Daha iyi oyunlar göreceğiz inşallah.

Mısırda İsmail Güldüren fenomeni var galiba.

Bu kasaplık bir İsmail'de var buralarda.

Yav millet Sabri'yi beğenmez ama Volkan Yaman tam bir fiyasko. Adam da yaratıcılık denen bir şey yok aklıyla ayakları uyuşmuyor. Ben hiç beğenmiyorum kesinlikle gönderilmesi lazım...

Barış'ın ilk 11'de çıktığı son maç olabilir.

mustafa sarp iyi başladı sonra vasat bir oyun performansı gösterdi.hemen 1-2 maçta oyunculara laf etmeye başlamış bazı arkadaşlar ne kadar sabırsızız ya.

Pek katılmıyorum sana gerçi senin düşüncelerin tabi (:

Ama Volkan Yaman , Mehmet Güven , Aykut Erçetin konusunda katılıyorum...

Cem Sultan kiraya verilebilir evet ama Özgürcan iyi bir yedek olacaktır. Orkun'da bu takımın 2. kalecisidir. Aydın Yılmaz'ı da yedek olarak kullanacaktır sanırım Rijkaard transfer durumunda takasta kiralık olarak kullanılabilir.. İlk 11'i de alternatifli olarak şu şekilde düşünüyorum

Leo Franco (Orkun /Fırat)

Uğur Uçar (Sabri / Serkan) Emre Güngör(Transfer / M.Akça) Servet (G.Zan/E.Aşık) Hakan Balta (Alparslan Erdem)

M.Topal ( Linderoth )

Yabancı TRANSFER(EmreÇolak, Barış/M.Sarp) Arda ( Emre Çolak, Ayhan )

Keita (Aydın , Cem Sultan ) Baros (Yerli Transfer , Özgürcan) Kewell (Arda ,Serdar , Yaser )

Aydın yenetek olarak iyi ama bu maçlarda bile istekli olmayacaksa gönderilmeli.

Sahada en az çalışan adamlardan biriydi gene. Sanki garanti beni yolladılar boşuna koşmaya gerek yok der gibiydi.

Özgürcan konusunda haksız olabilirim ama beklediğim gibi olmayışından dolayı.

Cem sultan kaliteli olduğunu gösterdi ama direk ilk 11'de oynayacak kapasiteye tam gelmemiş. O yüzden 2.ligden bir takıma, garanti oynayacağı bir takıma kiralanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Orkun'un yerine Emirhan'ı tercih ederim ama genede Orkun ve Aykut ikilisinden en az biri gitmeli bence.

Emre Emre Çolaaaaak :p

Emre ve Serdar için bu sene harika bir başlangıç olacak,Rijkaard sayesinde ;) Özellikle Emre'nin bu sene ara ara şans bulup,seneye banko oynayacağını düşünüyorum :)

seyir zevki düşüktü gerçekten.Ama ben Serday Eylik'i ilk 11 de bekliyordum :( sağlık olsun.Son 30 dakika pek birşey yapamadı.Ama takımdan ayrılacak çok fazla adam var.Ben olsam Volkan Y. M.Güven A.Erçetin 3'lüsünü hazırlık maçı bile olsa kadroya almam.18 değil 36 kişilik kadroya gene almam.

Volkan Yaman , Serdar Kurtuluş u geldikleri günden beri beğenmiyorum.Ne özelliklerini gördülerde aldılar anlamadım

Emre çolak cok yetenekli bir oyuncu.

ya birşeyi merak ediyorum: bütün maç topu sürekli geriye oynadık. acaba ben farketmeden oyun kuralları mı değişti yoksa bizim oyuncular mı kaleyi terste sanıyodu??

xavi emre çolak :) gerçekten çok iyi bir yetenek,konuyla alakalı değil ama altyapıya verilen önem artarsa ileride çok büyük işler başaracağız,gençlerimiz milyon eurolara avrupanın köklü takımlarının yolunu tutabilir,Rijkaard da bu takımda bunu başarmak istiyor, ajax gibi bir yapıya benzetmek istiyor, sabırla Rijkaard'ı desteklemeliyiz

Arkadaşlar Futbol da antremanı ne biliyim sezon öncesi birçok kişi bilmeyebilir.

1 sezonun yükü bu 3 haftada verilir. Maçlar sadece denemelerdir. fizik - taktik ve takım olgusunu sistemini oturtursun.

22 haziran dan beri tam 13 gündür bu takım 2 x 13 = 26 tane yüksek tempolu antreman yapıyor. Sabah 1 saat.10 dk çalışan adamlar akşam da antreman yerine maç yaptılar.

dikkatinizi çekmiştir paslar yavaş gidiyordu ve bitkinlik hissediliyordu yani topla rahat final pas ve hareket yapamadılar.

Yani herkes de yok sıkıcı yok tempo çok yapamadık vs.. bu şartlarda sizi sahaya çıkarsak 5. dk yığılır kalırsınız.

Ben yıllarca oynadım ve yaz kampı kapar insanı bitiren yoran bir süreç yoktur.

Volkan Yaman ve Mustafa Sarp tam bir fiyasko.

Rijkaar akilli adamdir, baris ve mustafa sarpi oynatmaz, aksi taktirde cok günaha gireriz bu ikisi yüzünden...

Alpaslan Erdem: ''Frank Rijkaard'ın sistemi ve Antrenman programı gibi hayatımda görmedim. Bu kadar etkili bir antrenman başka biryerde yok, Topla oynama atrenmanına güç, fizik dayanıklılığıda karıştırıyor ve mükemmel bir sistem oynatmaya çalışıyor, çok mutluyuz Antrenmanlardan ve sistemden'' :D:D:D

Çalışın oğlum işte, Boş boş geçen sene gezdiniz Florya'da, kıymetini bilin Rijkaard'ın ve ekibinin. Sizde onları mahcup etmeyin.

skibbe zamanında Almanya da Herşey Dahil tatiline sayın :)) biraz emek ve terlemek gerek hehe

Geri
Üst Alt