Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly

Cevap: Zayton Cup | Galatasaray 1-0 Al Ahly | Futbol Smart

Ben Serkan'ın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Yaşı daha çok genç bence Rijkaard'la o da kendini geliştirecektir.

Volkan Yaman , Serdar Kurtuluş u geldikleri günden beri beğenmiyorum.Ne özelliklerini gördülerde aldılar anlamadım

Serdar degil Serkan niye begenmiyorsun Serkanı anlamadım bu kısa sürede gayet iyi bir grafik çizdi gecen sene şansmı verdiler bu arada bu cocuga begenmiyorsun? sans buldugu maclarda sabriden daha vermli oynadı

bir de dikkat ediyorum bizde yıllardır bir orta yapma özürü var hala da çözülmüş değil. oyunu kanatlara yıkıyoz ama orta yapamıyoz nası olacak bu iş bilmiyorum!!!

Alparslan cok iyi bir sol bek gelecek sezon cok forma sansi bulur, bugün yine gösterdi Ramos gibi hic durmadi ileri geri.

Emre Colak bence Rijkaard'in elinde cok iyi bir oyuncu olacak, oyunu cok iyi okuyo, paslari yerini buluyo, fizigi zayif ama ikili mücadele'den kacmiyo.

Ugur Ucar'da ilk mactan cok daha iyi oynadi oynaya oynaya daha iyi olacak insallah.

Erhan Sentürk bana bugün biraz isteksiz geldi press felan yapmadi ama iyi oyuncu.

Serkan kesinlikle A kadroda tutulur.

O Spiker Yarım yarım yardı beni, dilime pelesenk oldu.

''SİKİBBE''

:D

------------------Leo------------------------

Ugur-----Servet----EmreG.----HakanB.-

----------------Topal/Linde-------------------

-----------------------------------------------

---------Emre Colak--------Arda----

-------------------------------------------------

--Kewell-----------------------------Keita

---------------------Baros-----------------------

4-3-3

Yedekler:

Ayhan,Baris,EmreA.,Gökhan Zan, A.Erdem,Bars,Nonda

Serdar degil Serkan niye begenmiyorsun Serkanı anlamadım bu kısa sürede gayet iyi bir grafik çizdi gecen sene şansmı verdiler bu arada bu cocuga begenmiyor? sans buldugu maclarda sabriden daha vermli oynadı

serkan kurtuluş konusunda konuşanlar boş konuşuyorlar vede tamamen işkembeden atıyorlar, daha 19 yaşında bu cocuk ,mehmet topalı hatırlarmısınız baylar... evet serdar kurtuluş büyük bir yıldız olacak ama azıcık sabır.

Ugur-----Servet----EmreG.----HakanB.-

---------Emre Colak--------Arda----

--Kewell-----------------------------Keita

4-3-3

Yedekler:

Ayhan,Baris,EmreA.,Gökhan Zan, A.Erdem,Bars,Nonda

+1905 :gs:

Ben Serkan'ın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Yaşı daha çok genç bence Rijkaard'la o da kendini geliştirecektir.

bende serkanın kendini geliştirebileceğini düşünüyorum. biraz hızını yükseltse gerisi gelir gibi geliyo bana. ama bugün bi düşündüm de ben de volkanın gitmesi gerekenlerden olduğunu düşünüyom ama hakan baltanın arkasında başka adama yok. alparslan birkez daha gösterdiki ortanın solu ya da sol iç oynayabilecek kapasitede defans için oldukça eksik yanılıyomuyum:confused:

serkan kurtuluş konusunda konuşanlar boş konuşuyorlar vede tamamen işkembeden atıyorlar, daha 19 yaşında bu cocuk ,mehmet topalı hatırlarmısınız baylar... evet serdar kurtuluş büyük bir yıldız olacak ama azıcık sabır.

bence Serdar kurtulus yildiz mildiz olamaz, yildiz olacak biri varsa o Serkandir!

Serkan ve Alparslan tam Rijkaard'ın istediği tarzda oynadılar. Uğur ve Serkan sağ bek için yarışırlar. Sol bek için de Hakan Balta ve Alparslan aynı şekilde yarışırlar. Emre Çolak'ın ofansif yönü çok kuvvetli. Ortasaha'nın ortasında çok etkili olur. Yaser de iyi yedek olur.

Volkan Yaman ve Mehmet Güven kadroya dahi giremezler. Mustafa Sarp ve Barış ise beklediğim gibi değildi. Onlar da böyle giderse ilk 11'de forma şansı bulamazlar.

Bu takım Kıyım makinesinden geçecek ve Bütün Kalaslar temizlenecek, temiz yerlerede ARDA-MEHMET TOPAL-HAKAN BALTA-KEWELL-BAROS-KEITA Monte edilecek.

Maçı neden Gs Tv yayınlamadı yav :D ne güzel bakıyoduk ordan :D

-Ugur-----Servet----EmreG.----HakanB.-- (Alpi)

---------Emre Colak--------Arda------------

--Keita-----------------------------kewell------

Mustafa Sarp Galatasarayda oynuyabilicek kapasiteye sahip değil önyargılı olmak istemem ama bu maçta izledigim Mustafa Sarp Maldonadonun Türk versiyonuydu

Bu maçta önceki gibi, Galatasaray'ın hazırlık turlarından ve çalışmalarından biridir. Özellikle, henüz daha uyum aşamasında olan futbolcularımızın performanslarını, sadece bir maça göre değerlendirmek ve daha ilk günden acımasızca eleştiriler yapmak, son derece yanlış olur kanısındayım. İleriki zamanlarda şayet, bu/bazı oyuncuların performanslarında herhangi bir iyileşme göremez isek, o zaman performansları ile ilgili değerlendirmeleri hep birlikte yaparız. Fakat daha ilk günden kimilerine ağır eleştiriler yöneltmek ne kadar yanlışsa, kimilerinide yere göğe sığdıramamak o kadar yanlıştır diye düşünüyorum..

Geri
Üst Alt